Bat Bat Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 koješta, od svih iritantnih likova iz grejz anatomi, ona (i bejli) su najmanje iritantne. svi ostali su neviđene plačipičke.Ne znam za seriju u globalu, ali nekako na prvu loptu mi je odbojna, onako, uzasno me nervira kad je vidim, sta god da izgovori!btw, ko bese Bejli?
mandingo Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 MY SON!!!! Mogao sam komotno i Parker da ubacim ali Julie Gonzalo je extra riba, pa sam joj progledao kroz... prste.
MaryPoppins Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 vidi se da ne pratite kvalitetne serije. elem, ako je neki tv lik za odstrel, to je susan meyer delfino: skoro ovako nešto iritantno nije napravljeno.
nemoderisani Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nije ni da nešto volim Čarli Šina u toj seriji, mislim da je izuzetno glupa, ali njega i ostatak ekipe u rijetkim trenucima kada sam gledao po koju epizodu sam smatrao čisto prolaznima, dok su mi ova dvojica baš išli na ganglije.oh da!Sto, naopako? Obojica su carevi, narocito klinac. To je jedina serija koju pratim, zapravo jedino sto gledam na TV-u osim sporta.oh ne! probaj bilo šta drugo, bolje je. pecanje, klikeri, gledanje u zvezde, bolje je od uvrede čovečanstvu zvane 2 i po muškarca.Meni je taj lik u seriji car, posebno u društvu sa Jean-Ralphiom.
nisam ja Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 jel on mislio da mrzi nzelandjane a to su ustvari australijanci?
*edited by mod Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A, ne. Najiritantniji lik iz The Wire je Ziggy Sobotka+1Zigija bi tukao a glumcu dao Oskara.Osim njega tu je vec spominjani brat iz Prison Break-a (on je samo los)I Marlo koji mi od prvog pojavljivanja ide na kurac.E da i ona 3 hakera iz Dosije X-a
Aleksija Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 komplet ekipa iz ali mekbil, s posebnim akcentom na ove dve nesretnice. neizdrž. možda sam pogledala ukupno 4 epizode. na preskok i pre kablovske. kad smo imali samo rts, bk, košavu i knjige. ona crnkinja je the worst case of boob overuse and abuse in the history of ever. upravo. mene oni podsecaju na neki sirotinjski cirkus u kome niko nema kakvu posebnu vestinu, pa moraju da prave grimase, smesno hodaju i bizarno govore i izgledaju, ne bi li neko dobacio dinar.
Arkadija Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ne znam da li je bila, ali ona je moj apsolutni pobednik u ovoj kategoriji
*edited by mod Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nikad nisam voleo Alias jer serija pocinje kao da je snimana od tipa trece sezone. Nista uvod, razvijanje price i slicno.
Skyhighatrist Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ne znam da li je bila, ali ona je moj apsolutni pobednik u ovoj kategorijiSlažem se. Kad bi turili nju i Horacija Kejna u istu seriju, svet bi implodirao.
đorđe geprat Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 (edited) serija bi bila dobra bez ovog ogavnog laboranta/forenzičara/hakera neš verovati ali ja gledam samo tu NCSI, manje-više zbog nje. inače gledam samo ponešto od engleskih serija. ostalo je vrrrrlo iritantno. ko bi sve nabrajao......valjda one iz seksa i grada njujorka nose šnjur. Edited November 1, 2011 by djordje geprat
Recommended Posts