September 29, 201113 yr Uf sranje, nema šanse da skinem 2 GB Marti Misterije na vezi od 1 Mbit. Idem da potražim neki torrent sa odvojenim epizodama...
September 29, 201113 yr Uf sranje, nema šanse da skinem 2 GB Marti Misterije na vezi od 1 Mbit. Idem da potražim neki torrent sa odvojenim epizodama...Meni je uplodovao 12 sati sa 0.5 Mbit... TAko da će tebi trebati samo 6 da skineš... Ostavi noćas, pa polako...
September 29, 201113 yr Aj probacu ja da okacim Teksa danas-sutra, mada sam ekstremno glup za te stvariGajba piva od mene!edit: Neće da mi otvori Dilana Džukca, kaže da je ''kompresd foldr invelid''. Edited September 29, 201113 yr by foton_u_mirovanju
September 29, 201113 yr edit: Neće da mi otvori Dilana Džukca, kaže da je ''kompresd foldr invelid''. aham :(
September 29, 201113 yr Da slucajno neko nema strip "Storm", izaslo nekoliko epizoda u cini mi se STRIPART-u pocetkom 80ih?
September 29, 201113 yr Polako citam Martija, Radisa svaka cast i jos jednom hvala!! Mrati znači radi... Dobro...Sad ću Dilana opet kompresovati, pa upladovati, ne znam u čemu je stvar, pa javim kad završi...Izvinjavam se što ne radi, meni otvara :(Edit, biće posle 7... :( Edited September 29, 201113 yr by radisa
September 29, 201113 yr Za gajbu piva ima da ti sprzim i donesem CD!I to ima smisla....''Ja verujem u slobodu i pravo naroda na samoopredeljenje i spreman sam da se borim za ideale španskih republikanaca.'' Džerom Drejk Senior malom Džeriju pred odlazak u Španiju. Malopre pročitala (našla kod mlađeg brata nekoliko stripova, delio neki kul dobročinitelj u njihovoj školi prošle godine Dilana, MrNoa i Zagora). I ode čovek. Stripovska jednostavnost.Izvinjavam se što ne radi, meni otvara :(Nou voriz. :)
September 29, 201113 yr To je prva epizoda Mr. Noa koja je izašla u Veselom Četvrtku...sjajna epizoda imo.
September 29, 201113 yr Ne znam... nije mi gust to citati u elektronskoj formi... mada kako me przite mozda i pocnem. :)