Weenie Pooh Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Uf sranje, nema šanse da skinem 2 GB Marti Misterije na vezi od 1 Mbit. Idem da potražim neki torrent sa odvojenim epizodama...
Lo Zingaro Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Skidam Matija vec skoro 2 sata, fali jos 10ak min
radisa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Uf sranje, nema šanse da skinem 2 GB Marti Misterije na vezi od 1 Mbit. Idem da potražim neki torrent sa odvojenim epizodama...Meni je uplodovao 12 sati sa 0.5 Mbit... TAko da će tebi trebati samo 6 da skineš... Ostavi noćas, pa polako...
foton_u_mirovanju Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Aj probacu ja da okacim Teksa danas-sutra, mada sam ekstremno glup za te stvariGajba piva od mene!edit: Neće da mi otvori Dilana Džukca, kaže da je ''kompresd foldr invelid''. Edited September 29, 2011 by foton_u_mirovanju
Milogled Bluff Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Za gajbu piva ima da ti sprzim i donesem CD!
Master of Puppets Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 edit: Neće da mi otvori Dilana Džukca, kaže da je ''kompresd foldr invelid''. aham :(
Lo Zingaro Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Polako citam Martija, Radisa svaka cast i jos jednom hvala!!
Lo Zingaro Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Da slucajno neko nema strip "Storm", izaslo nekoliko epizoda u cini mi se STRIPART-u pocetkom 80ih?
radisa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Polako citam Martija, Radisa svaka cast i jos jednom hvala!! Mrati znači radi... Dobro...Sad ću Dilana opet kompresovati, pa upladovati, ne znam u čemu je stvar, pa javim kad završi...Izvinjavam se što ne radi, meni otvara :(Edit, biće posle 7... :( Edited September 29, 2011 by radisa
Jean-Luc Picard Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dajte Džerija Drejka ljudi... oću da svisnem od zavisti i ljubomore...
foton_u_mirovanju Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Za gajbu piva ima da ti sprzim i donesem CD!I to ima smisla....''Ja verujem u slobodu i pravo naroda na samoopredeljenje i spreman sam da se borim za ideale španskih republikanaca.'' Džerom Drejk Senior malom Džeriju pred odlazak u Španiju. Malopre pročitala (našla kod mlađeg brata nekoliko stripova, delio neki kul dobročinitelj u njihovoj školi prošle godine Dilana, MrNoa i Zagora). I ode čovek. Stripovska jednostavnost.Izvinjavam se što ne radi, meni otvara :(Nou voriz. :)
Jean-Luc Picard Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 To je prva epizoda Mr. Noa koja je izašla u Veselom Četvrtku...sjajna epizoda imo.
MiddleClass Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ne znam... nije mi gust to citati u elektronskoj formi... mada kako me przite mozda i pocnem. :)
Recommended Posts