Valk Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 4 hours ago, ToniAdams said: lol, zabarski saobracaj je inace ono baba vozila do crkve nedeljom ima kracu nogu gas do pola Ma ne nego drže do šminke, nek crkne lamela od odmaranja noge na kvačilu al' karoserija ima da blista.
zorglub Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Po onome što sam video da stiže iz IT stekao sam utisak da ih zabole tačno i za motor i za karoseriju.
Čutura Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 23 hours ago, zorglub said: Po onome što sam video da stiže iz IT stekao sam utisak da ih zabole tačno i za motor i za karoseriju. ne znam sta bi ti reko, ja uzeo auto iz IT ko casa, sve provere prosao i evo posle 4 godine jos uvek sve 5, mozda nisi gledao na pravom mestu..glupo je tako generalizovati..
Tresko Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Verovatno je Zorglub vidjao neke automobile iz onih kompanijskih flota, ti baš nisu u dobrom stanju, jer ih voze razni ljudi i akaju, a mnogo je takvih auta naokolo. Auta iz Italije od privatnih vlasnika su sigurno jako dobro održavana.
zorglub Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 @Čutura: Kao što rekoh, video sam kakvi dolaze na kamionima, pre nego što se ispeglaju, zategnu i ulickaju. Užas. E sad, da li su flotna, ne znam - mada sumnjam - razni modeli raznih proizvođača.
SDSG Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Pa to na bizarci je sve samo ne auto za kupovinu Sve to sto tako stize je kupovano na akukcijama gde se izvuce par % veca cena nego na kilo da se prodaju.
mustang Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) posle 20meseci crkla mi baterija (akumulator)...dosao AAA (amss) stavio nov i otisao. bio pod garancijom i nista nisam platila. ali nije normalno da tako brzo mi crkne baterija. mislim da je prethodna bila izvukla 2.5 godine. ko da negde vuce...mogu li da proverim nekako da kad izvadim kljuceve iz startera da nesto vuce iz baterije? Edited September 1, 2019 by mustang
SDSG Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Mozes ako imas unimer sa amper klestima, sto verovatno nemas. Edited September 1, 2019 by SDSG
mustang Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 jel se tako kaze i na engleskom unimer? naravno da nemam
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 to ti je đavolja rabota em tih klešta trebala bi da proveriš između ostalog i svakog potrošača ponaosob tj vezu ka njemu. ako negde gubi struju(vuče) može biti bukvalno bilo gde gde ima žica koje idu iz akumulatora. prvo treba proveriti da li auto puni akumulator i kako(alternator) ako se slična stvar dogodi i sa novim akumulatorom obavezno kod majstora, moj ti je savet da počneš da razmišljaš o prodaji auta, ne zbog kvara koji je ništa posebno već je to signal da je auto u vrlo zrelom dobu i da će se problemi sve više pojavljivati ona provera se radi(ako je neko uopšte lud da to radi na vozilu od 15+ godina) kada se isključi mogućnost kod ostalih delova koji su neposredno vezani za struju u automobilu
SDSG Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 (edited) Multi-meter je na engleskom, pa ti jos treba multi-meter whit curent clamp, ili samo curent clamp, ako hoces da proveris gde vuce. Nije djavolja rabota, na + kabal (crveni) se prikace amper klesta i ako nesto vuce struju pokaze, prosto da prostije ne moze Edited September 1, 2019 by SDSG
Moća Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Verovatno je Zorglub vidjao neke automobile iz onih kompanijskih flota, ti baš nisu u dobrom stanju, jer ih voze razni ljudi i akaju, a mnogo je takvih auta naokolo. Auta iz Italije od privatnih vlasnika su sigurno jako dobro održavana.S' obzirom da me ceka kupovina auta da li u Italiji ima povracaj poreza ako se kupuje za izvoz?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts