adam Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Jedino što može da ti ujebe prolazno vreme je granični prelaz SLO-HR. Ume da bude opaka gužvetina a prelazčić nikad manji.mislim da idem krajem septembra, trebalo bi biti bolje nego u sezoni. bar se nadam... Link to comment
cmrlj Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) ako zelis da izbegnes vinjetu u sloveniji, prati ove korisne instrukcije. Edited July 9, 2012 by cmrlj Link to comment
dig_chohano Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Gađaj neki radni dan, ja sam u odlasku potrefio petak i najebo, u povratku sredu i čekao 20 min. Link to comment
adam Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 blagodarim jos jednom, vrlo korisno. plan je tu - bice interesantno... Link to comment
jms_uk Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Moj gazda [landlord] vozi odavde do Bugarske i nazad 4-5 godisnje i nijednom nije platio nikakvu kaznu [ide preko Madjarske i Rumunije]. Verovatno sto vozila kojima ide ne moze da juri mnogo :DJedini novitet od pre par meseci je sto su mu Austrijanci pored [auto]puta radili tehnicki pregled [oba vozila kojima ide su 1998. godiste] i to nesto naplatili. Link to comment
adam Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 auto nije tako mator, sumnjam da ce me startovati zbog toga. Link to comment
*edited by mod Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Kada sam isao kolima iz Beograda za Amsterdam preko Madjarske sacekala nas je ekipa pandura bukvalno 500m od bivseg granicnog prelaza sa Austrijom. Trazili su nam da platimo kaznu od 300e (po 100e za svakog putnija na zadnjem sedistu koji nije vezan) kada su posle ubedjivanja videli sa kim imaju posla (citaj ubogim studentima koji imaju vremena da se natezu i cenjkaju sa njima) pristali su da im damo ukupno 20e i pustili nas dalje. Link to comment
Aće Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ja vise puta vozila preko madjarske nikad nista platila. ne znam gde gresim me too Link to comment
dig_chohano Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Došlo vreme, kreće se prekosutra u cik zore:Ruta pretrpela određene izmene i proširenja zahvaljujući savetima dobrog sveta (sitnija skretanja ne mogu ubačit u mapu, ne da google maps), hoteli rezervisani, parking obezbeđen, najveći termos za kafu kupljen, Focus fokusiran i alko-testovima opremljen (čudo je francuska policija šta sve traže), samo još muziku na usb da napakujem i ole. Link to comment
Lancia Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 nije ti daleko Santander, greota kad ste vec tako blizu. noble gradic, taman za hipstere. Link to comment
dig_chohano Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Imam ga na papiru, zavisi od prolaznog vremena taj dan. Link to comment
assück Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Došlo vreme, kreće se prekosutra u cik zore:Ruta pretrpela određene izmene i proširenja zahvaljujući savetima dobrog sveta (sitnija skretanja ne mogu ubačit u mapu, ne da google maps), hoteli rezervisani, parking obezbeđen, najveći termos za kafu kupljen, Focus fokusiran i alko-testovima opremljen (čudo je francuska policija šta sve traže), samo još muziku na usb da napakujem i ole. :ziga: :0.6: Link to comment
dunja Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 bogme, zavidim :)i da se javljas sa utiscima! Link to comment
Lancia Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Imam ga na papiru, zavisi od prolaznog vremena taj dan.dzorajte vreme sa Saragosom, tamo bas i nema bogznasta, uglavnom mnostvo mrtvih investicija. Link to comment
dig_chohano Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Saragosa nam je jednostavno na putu ka Barsi, kraći pit stop, garaža u centru, kraća šetnja, kafa i ćavo. Link to comment
Recommended Posts