July 9, 201212 yr Jedino što može da ti ujebe prolazno vreme je granični prelaz SLO-HR. Ume da bude opaka gužvetina a prelazčić nikad manji.mislim da idem krajem septembra, trebalo bi biti bolje nego u sezoni. bar se nadam...
July 9, 201212 yr ako zelis da izbegnes vinjetu u sloveniji, prati ove korisne instrukcije. Edited July 9, 201212 yr by cmrlj
July 9, 201212 yr Gađaj neki radni dan, ja sam u odlasku potrefio petak i najebo, u povratku sredu i čekao 20 min.
July 9, 201212 yr Moj gazda [landlord] vozi odavde do Bugarske i nazad 4-5 godisnje i nijednom nije platio nikakvu kaznu [ide preko Madjarske i Rumunije]. Verovatno sto vozila kojima ide ne moze da juri mnogo :DJedini novitet od pre par meseci je sto su mu Austrijanci pored [auto]puta radili tehnicki pregled [oba vozila kojima ide su 1998. godiste] i to nesto naplatili.
July 9, 201212 yr Kada sam isao kolima iz Beograda za Amsterdam preko Madjarske sacekala nas je ekipa pandura bukvalno 500m od bivseg granicnog prelaza sa Austrijom. Trazili su nam da platimo kaznu od 300e (po 100e za svakog putnija na zadnjem sedistu koji nije vezan) kada su posle ubedjivanja videli sa kim imaju posla (citaj ubogim studentima koji imaju vremena da se natezu i cenjkaju sa njima) pristali su da im damo ukupno 20e i pustili nas dalje.
July 10, 201212 yr ja vise puta vozila preko madjarske nikad nista platila. ne znam gde gresim me too
August 20, 201212 yr Došlo vreme, kreće se prekosutra u cik zore:Ruta pretrpela određene izmene i proširenja zahvaljujući savetima dobrog sveta (sitnija skretanja ne mogu ubačit u mapu, ne da google maps), hoteli rezervisani, parking obezbeđen, najveći termos za kafu kupljen, Focus fokusiran i alko-testovima opremljen (čudo je francuska policija šta sve traže), samo još muziku na usb da napakujem i ole.
August 20, 201212 yr nije ti daleko Santander, greota kad ste vec tako blizu. noble gradic, taman za hipstere.
August 20, 201212 yr Došlo vreme, kreće se prekosutra u cik zore:Ruta pretrpela određene izmene i proširenja zahvaljujući savetima dobrog sveta (sitnija skretanja ne mogu ubačit u mapu, ne da google maps), hoteli rezervisani, parking obezbeđen, najveći termos za kafu kupljen, Focus fokusiran i alko-testovima opremljen (čudo je francuska policija šta sve traže), samo još muziku na usb da napakujem i ole. :ziga: :0.6:
August 20, 201212 yr Imam ga na papiru, zavisi od prolaznog vremena taj dan.dzorajte vreme sa Saragosom, tamo bas i nema bogznasta, uglavnom mnostvo mrtvih investicija.
August 20, 201212 yr Saragosa nam je jednostavno na putu ka Barsi, kraći pit stop, garaža u centru, kraća šetnja, kafa i ćavo.