renne Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Videćemo. Vidim da Pinball Arcade červrta i peta sezona nisu sale, tako da jebi ga
renne Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Pazarile se neke vožnje i neki ms rtsovi da se popune kolekcije
Calavera Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) novi poredak wolfensteina je prilicno zabavan, mada ima previse neinteraktivnih sekvenci za moj ukus. stealth je onakav kakav i treba da bude, primamljiv ali dosta sporiji i tezi od standardnog masakriranja kroz nivoe. doduse, meni i ne smeta previse ako me otkriju, s obzirom da perks sistem predstavlja finu dodatnu razbibrigu koja tera igraca na povremenu promenu tempa. neki nivoi su malo predugi, a oni delovi u pobunjenickoj bazi znaju da smore, ali meso™ igre je sasvim zabavno. sama prica je za zaborav, ali setting je iznenadujuce intrigantan. alternativna istorija, robo-nacisti, okultizam, misija na mesecu, antagonista koji je isti kreutzer iz alana forda... Edited June 27, 2016 by Calavera
akibono Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 for me, najbolja igra ikad - a remaster izgleda fantastično, a imaju i funkcionalan DEMO za skidanje :ziga: :ziga: :ziga: valjda izguraju do kraja - doduše prilično brzo raste količina skupljenog novca :) https://www.kickstarter.com/projects/1598858095/system-shock
Miljenko Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Probah The Technomancer. Kao sto negde procitah, verovatno najbolja igra, koja je dobila 5 i nesto u recenziji. Prvih sat vremena, deluju obecavajuce, videcu sta sledi. ^_^
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Komsija dobio neki mator komp pa me juri da mu skinem MOH Allied assault. Bacio malo pogled na yt i posle 30 sekundi jeziva glavobolja Lici mi dosta na Vulfenstajn a secam se da me je od njega razvaljivala glava a obozavao sam da ga igram jer je stvarno odlicna igrica. Srecom sa modernim igrama nema vise te muke.
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 skroz fino izgleda. da mi ne pravi glavobolje mozda bih i ja odigrao.
*edited by mod Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Zavrsio danas skroz zabavni Shadow Warrior. OSvezena azijatska verzija Duke Nukema. Uzmes katanu i klasicno oruzije na daljinu (od samostrela pa do bazuke) i satires demone uz gomilu referenci na sve i svasta. Jeste da pocinje malo sporije ali posle je savrseno stivo za ugasiti mozak Sada je doslo vreme da se bacim na GTA V
renne Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 skroz fino izgleda. da mi ne pravi glavobolje mozda bih i ja odigrao. Baš čudno
katamaran Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Za glavobolje? Uopste nije redak slucaj, pricali smo vec ovde o tome.
ToniAdams Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Zavrsio danas skroz zabavni Shadow Warrior. OSvezena azijatska verzija Duke Nukema. Uzmes katanu i klasicno oruzije na daljinu (od samostrela pa do bazuke) i satires demone uz gomilu referenci na sve i svasta. Jeste da pocinje malo sporije ali posle je savrseno stivo za ugasiti mozak Sada je doslo vreme da se bacim na GTA V jebale te budalastine i trice i kucine, uvek je vreme da se bacis na gta v. nesto najbolje ikada, ne samo iz sfere igara. ekvivalent vajeru, ko sto posle toga nisam mogao gledati dugo vremena nista, jer mi je u poredjenju sa zicom bilo bulja, tako je i sa gta v. Edited July 8, 2016 by ToniAdams
Ayatollah Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jel igrao neko Elite Dangerous? Vredi li 40€ + kupovine džojstika?
Lord Stef Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jok, ali kad sam vec tu da te obavestim da je Elite Dangerous: Arena besplatna na Steamu do 11. jula, pa baci pogled. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Ayatollah Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 To znam, tj. video sam danas, ali ja nisam neki fan multiplayera. Mene Elita mami prevashodno zbog mogućnosti da neograničeno lutam galaksijom i istražujem. PvP segmente sam izbegavao u svim igrama u kojima sam ih imao, čak i WoW-u.
Recommended Posts