Bujodrag Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Moduj Skajrim pod obavezno, igra je kurton "out of the box". Nije, lepa je i vanila vezija, ali, treba modovati, obavezno, tek tada zasija punim sjajem. Evo modova koje sam ja koristio. Doduše, birao sam samo one koji su lore frindly.
Bujodrag Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 A gde je nestala opcija da stavim attachment u post?
Аврам Гојић Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 treba ti i mod za guranje followera, kad zapnete na vratima :lol taj mi je promenio život
Bujodrag Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Jbmliga, nisam imao neke probleme sa followerima. Mod 3DNPC je super, ima super likova i baš dobrih quest-ova. Mislim da sam odigrao sve što ima da se igra, još jedino da ubacim neki novi quest mod. Ali, dosta je Skajrima, igrao sam ga dva puta, vrlo temeljno. Nekako se ne usudjujem da opet igram Morrowind. To mi je najomiljenija igra ikad, proveo sam neke baš intenzivne i lepe trenutke igrajući je. Sad se plašim da se ne razočaram. Sem toga, kao i svi, navikao sam se na ove pojednostavljene igre. Morrowind zahteva malo ozbiljniji pristup. A i navikao sa na bolju grafiku, jbg. Lenjivac. Možda opalim jedan Neverwinter nights 2.
Miljenko Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ulenjio sam se. Nemam zivaca danas, za ovo rucno instaliranje modova. Ostavicu za sutra ili mozda probam obicnu verziju sa ekspanzijama i poboljsanim teksturama, a ovo drugo ostavim za kasnije. -_-
Miljenko Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Od svih mogućih stvari, ja prvo uzeh Risen 2 da igram, hihihi. Doduše, bolje je da prvo odigram neki od manje kvalitetnih naslova; Witcher 2 bi postavio previsoke standarde, te bi mi kasnije sve bilo dosadno. Imam problema sa startovanjem par novijih igara(Dragon Age Inquisition, Wasteland 2...). Još uvek nisam našao rešenje, možda mi treba drugi OS, tja.
Прслин Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Пи-си мастер рејс, што би рекао Уини. Бладборн... Ух. Мучим се са првим босом, већ пет-шест пута ме одвалио. Једном сам га умало убио, али како видим неће се то поновити. Цео левел сам очистио, нашао речице, пролазим кроз енписијеве као да је спид ран, можда ми је 20 секунди потребно од старта до боса, али њему не могу ништа.
*edited by mod Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Пи-си мастер рејс, што би рекао Уини. Бладборн... Ух. Мучим се са првим босом, већ пет-шест пута ме одвалио. Једном сам га умало убио, али како видим неће се то поновити. Цео левел сам очистио, нашао речице, пролазим кроз енписијеве као да је спид ран, можда ми је 20 секунди потребно од старта до боса, али њему не могу ништа. Zaista toliko zajebano kao sto kazu? jedna poznanik odradio sve trofeje u igri pa sa mse merkao da ga matchujem, ali nesto vise nisam siguran.
Прслин Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Није тешка, него ја не знам да играм. Ниједном нисам погинуо без да сам погрешио. Још лепше, сваки пут сам знао и шта сам погрешио. Захтева концентрацију, али немам још онај осећај из Дарк Соулса да је немогуће некога победити. Father Gascoigne је намерно тако надрукан. Дрипци су једног од најтежих босова ставили на почетак, чисто да одувају нубаре као што сам ја. Али, не одустајем јер ми се много свиђа.
Recommended Posts