Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahaa :)

E pa super. Hvala puno na preporuci. Bila mi je u planu, ali sam potpuno zaboravila na nju. Htedoh baš da kažem da me je Beyond:TS podsetio na knjige i stripove sa više završetaka, kao kad smo bili mali. Znači skroz su isti fazon te dve igre.

The Last of Us ima mnogo više akcije, a slična je samo zbog fantastične glume. 

Update: TLoU je takođe Sony eksl.

Edited by Svemir
Posted

Hvala i tebi za inspiraciju. Upravo sam je kupio. :thumbsup:

Posted

Moćo nikako da naučiš da nema žena na internetu :fantom:

Posted

Kad ste vec kod konzola (i ovde bi najpozvaniji bio Praslin da da svoj sud) vec par meseci vagam izmedju SP4 i Xbox One. Sa jedne strane me vuku Last of Us i potencijalno No Man's Sky i Everquest Next, a sa druge strane Titanfall, Forza Horizon 2, a i zena mi je na proslogodisnjem Gamecon-u prisustvovala prezentaciji Ori and the Blind Forest i saopšteno mi je da ni ne sanjam platformu koja to ne tera. :kojot: 

Dosta ljudi preteze tas na stranu Sony-ja a nije mi jasno da li je to na temu stare slave ili stvarno postoji neka konkretna procesorska ili graficka prednost? 90% igara koje bih igrao mogu na obe platforme (GTA V, Destiny, Evolve, Mortal Kombat X, Witcher 3, NBA2K~, Dragon Age, itd). Ukoliko je jedina razlika u exclusive igrama onda tas definitivno preteže ka Xbox-u.

I da, Xbox bi me izasao nekih 50 evra jeftinije.

Posted

Jebo mu ja mater vise.

20i9ocn.jpg

Posted

Dosta ljudi preteze tas na stranu Sony-ja a nije mi jasno da li je to na temu stare slave ili stvarno postoji neka konkretna procesorska ili graficka prednost? 90% igara koje bih igrao mogu na obe platforme (GTA V, Destiny, Evolve, Mortal Kombat X, Witcher 3, NBA2K~, Dragon Age, itd). Ukoliko je jedina razlika u exclusive igrama onda tas definitivno preteže ka Xbox-u.

I da, Xbox bi me izasao nekih 50 evra jeftinije.

Dok se Praslin ne vrati evo ti moja 2 centa ili zašto Playstation.

Playstation ima dužu tradiciju "bavljenja" konzolama od Microsofta, koji je u jednom momentu prepoznao koliko je unosno tržište konzolnih igara te plasirao Xbox. Do tog momenta Sony je imao već generaciju - dve konzola, vrlo popularnih. Što je još važnije Sonijeve konzole si mogao da rabiš i rabiš i one ne bi ni štucnule dok su već sa prvom generacijom Xbox-a krenuli "problemi" ili, kako su ih Ameri prozvali, sudden death/yellow death ligth itd. Xbox se pregrevao, crkavao i sl. Playstation nije.

Playstation 3 pravi ozbiljniji zaokret i pored konzole postaje jedan od cenjenijih BluRay plejera, na tržištu BluRay čitača. Meni ovaj podatak nije bio resudan al svakako nice to have pa smo onda, vremenom, žena i ja kupili neke BluRay filmove koje volimo da pogledamo s vremena na vreme.

PS je popularniji u Evropi i Aziji, XboX u Severnoj Americi. Prilično su "nije šija već je vrat" varijanta u smislu dodatnih sadržaja koje nude pored igranja (Netflix, Media Centar itd) koje mi u Srbiji ne možemo da koristimo. Hardver PS-a je, fakat, izdržljiviji i pravljen da se rabi Xbox je Microsoft. :)

Eksluzivnost pojedinih naslova za PlayStaion® dodatno pravi "šmek" gde su naslovi kao Red Dead Redemption, Heavy Rain, God of War i Last of Us (svaka čast Svemire, juče samo zaglavio do sitnih sati) a da sam ja igrao prava igračka puslica.

Dakle ja bih uzeo PS4 pogotovu što se tek ispilila i što još ne prave igre koje ta konzola može da gura jer čekaju da PC svet malo sustigne te performanse. :Hail:

Posted

Praslin se javio sa potrebnim informacijama ali hvala i tebi. Izgleda™ da će biti Sony. :)

Posted

Dakle ja bih uzeo PS4 pogotovu što se tek ispilila i što još ne prave igre koje ta konzola može da gura jer čekaju da PC svet malo sustigne te performanse. :Hail:

sad si lupio i ostao živ :P

- u ps4 se ugrađuje amd 7850 grafa koja je bila srednja klasa 2012 kada se pojavila, današnje top kartice su 3x jače, danas su kartice iz srednjeg segmenta 50% jače od one koja se ugrađuje u ps 4

- u xbox se ugrađuje r7 260x, kartica niže srednje klase u trenutku pojavljivanja 2013 godine, 20% slabija od 7850, te je stoga xbox ok za 720p rezoluciju, dok ps4 može da se potera i na 1080p tv-u

Posted

Nije problem. Ako nije jasno od starta ja sam PS fanboy :sleep:

Sa druge strane ovo što sam naveo je sa nekog predstavljanja PS4 pred izlazak ili posle samog izlaska...  u svakom slučaju današnje top grafičke kostaju više nego PS4 zar ne, odnosno taj ultimativni grafički prikaz za PC još uvek nije dostupan masama na način na koji je to 1 konzola?

Kolega mi kaže da poslednji Call of Duty ide na 60fps na PS4, koliko mora da košta PC konfiguracija da bi terala isto?

Posted

ne bih o pirateriji na forumu ali ako ne nameravas da placas 50 ojra za igru - onda je xbox bolja opcija. doduse, nisam u toku, mozda je i xbox poboljsao zastitu.

Posted

Ja sam se Red Dead Redemptiona naigrao na Xboxu. 

Posted (edited)

Ja sam se Red Dead Redemptiona sa boljom grafikom naigrao na Xboxu. 

:fantom:

Edited by Singer