Аврам Гојић Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) U, ovo mora da se proba, samo da vidim da li će raditi na mojoj mašini. evo ovako ću ti reći: imam dual core Pentium G860 na 3 ghz i karticu MSI 7770, 1GB, dakle sistem koji je pre tri godine bio low end za igranje i vapije za obnovom. igra mi je na početku podigla reglere na ultra i to radi sa nekih 40-50 fps, pa sam se još bahatio i preko toga i dodao modovane 4K senke, i igra i dalje klizi na 35-40 fps. stvarno je izvanredno optimizovana. Edited February 22, 2015 by Грешни Василије
Anonymous Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Savršeno, hvala. Samo da završim Anachronox (iz 2001.), da se malo odmorim od debilnih scenarija, dijaloga, quest-ova i sl.
Miljenko Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Instalirao "Alien: Isolation". Tek sam krenuo, no atmosfera igre je fantasticna. :o
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Šta da kupim? Beyond Earth, Alien:Isolation ili Destiny? Imam nekoliko dana pauze pa mi treba zabava :)
Weenie Pooh Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tri igre koje nemaju apsolutno nikakvih sličnosti :D Uzmi ono što ti se najviše igra - 4X strategiju, survival horror, ili MMO pucačinu. Pritom ti je ova treća samo za konzole, ako se ne varam.
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Znam kojih su žanrova igre, volim i Civilizaciju i Bioshock i pucačinu... Imam i konzolu (fala bogu na tome, prvenstveno zbog The Last of Us [emoji173]). Pitam onako iz topa neko da mi kaže, ko je igrao sve tri, a koliko sam skapirala ti nisi igrao ni jednu. Kupiću BE.
Аврам Гојић Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Šta da kupim? Beyond Earth, Alien:Isolation ili Destiny? Imam nekoliko dana pauze pa mi treba zabava :) imaš i igrački kompetentan PC i konzolu? dojaja. Edited February 23, 2015 by Грешни Василије
Singer Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 E, kakav je the last of us? Imaš PlayStation?
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Meni The Last of Us masterpiece. Bila bi mi igra 2013. da nije izašao GTAV. Ovako mi dele prvo mesto :)
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Prelepa priča smeštena u užasan svet sa divnim likovima za koje se vežeš. Ima i pucanja i taktike i istraživanja. Svakome bih preporučila
Singer Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jesi igrala Heavy Rain? Jel to ta neka Sony eksluziva? Tek od skora čujem za nju... valjda nije stigla do prvog plana od GTA V. Realno, ni jedna igra nije mogla u takav prvi plan...
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nisam igrala Heavy Rain, ni meni nije stigla u prvi plan, ali sam igrala od istih tvoraca Beyond: Two Souls, a od gomile ljudi sam čula da su slične. Šta ja znam...nekako mi je to kao interaktivni film i ako ga tako shvatiš može da bude zabavno.
Svemir Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Zaboravih da kažem da Heavy Rain jeste Sony eksluziva. :/
Singer Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 :) ma znam da je Sony eksluziva i igrao sam je nego se nismo razumeli... pitao sam dal je Last of Us sličan Heavy Rain naslovu a ne ovako kako je ispalo. Upsut sam hteo i da ti je preopručim što i sad činim. Mnogo je veća zabava nego što se čini, prema izborima i reakcijama koje pravišu u toku igre igra ima 16 ili 17 mogućih krajeva, ne sećam se sad tačnog broja. Dovoljno je "matora" da sad sigurno može vrlo povoljno da se nabavi
Recommended Posts