Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

E, to sam video kad sam prekinuo credits i baš mi je bilo žao, tačno sam hteo da reloadujem i odgledam ih do kraja :D

Tebi je GOT bio OK? Možda je stvar u tome što sam ja fan tih knjiga dok sam Borderlands vrlo malo igrao, samo drugi deo i to možda trećinu (Claptrap me je nervirao).

Posted

Igrao World of Warships. U poređenju sa WoT, koliko vidim, trebaće mnogo bolja timska koordinacija (neke jedinice su mnooogo jake ofanzivno, ali i mnogo ranjive), a što se tiče gađanja, dosta će više akcenta biti na preticanju. Kretanje je neka kombinacija realnog i arkadnog. Vozi se u "brzinama". 

Posted

imamo alfa testera na forumu :thumbup:

- slobodno napiše nešto opširnije nećemo te cinkariti wg-u :happy:

Posted

Pa ne znam koliko znate, i šta vas interesuje  ^_^  za sad samo američke i japanske brodice, klase su Destroyer, Cruiser, Battleship i Carrier, krstarice furaju topove, razarači uz to nose torpeda, (mada zapravo na višim tierovima i jedni i drugi nose sve) nosaći™ samo ime kaže, a do BS još nisam dogurao  :D

Posted

igra li ko ovaj wow online?

navukli me mangupi

<_<

Posted

igra li ko ovaj wow online?

navukli me mangupi

<_<

Bolje da su ti heroin sipali u pice.

Posted

Аки је ок ако се ограничиш па играш само викендима.

:unsure:

Posted

Bolje da su ti heroin sipali u pice.

...i to pice ti ubrizgali u venu direktno

lepo je znači

:(

ja mogu da se kontrolišem

Posted

wow i heroin u životu nisam probao iz razloga što sam stvarno poverovao drugima da se nikako i ni po koju cenu ne zajebavam sa tim, true story. :sleep:

Posted

pa da bataljujem

još uvek sam na početku, nivo 6. a nikada nisam bio ljubitelj epske fantastike u igricama, ni u filmovima, ni u književnosti. milsim da ću držati stvari pod kontrolom

<_<

Posted

Batali, nemok se zajebavati sa time, samo lake droge su ok.