Weenie Pooh Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 E, to sam video kad sam prekinuo credits i baš mi je bilo žao, tačno sam hteo da reloadujem i odgledam ih do kraja :D Tebi je GOT bio OK? Možda je stvar u tome što sam ja fan tih knjiga dok sam Borderlands vrlo malo igrao, samo drugi deo i to možda trećinu (Claptrap me je nervirao).
James Marshall Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Igrao World of Warships. U poređenju sa WoT, koliko vidim, trebaće mnogo bolja timska koordinacija (neke jedinice su mnooogo jake ofanzivno, ali i mnogo ranjive), a što se tiče gađanja, dosta će više akcenta biti na preticanju. Kretanje je neka kombinacija realnog i arkadnog. Vozi se u "brzinama".
gone fishing Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 imamo alfa testera na forumu - slobodno napiše nešto opširnije nećemo te cinkariti wg-u
James Marshall Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Pa ne znam koliko znate, i šta vas interesuje ^_^ za sad samo američke i japanske brodice, klase su Destroyer, Cruiser, Battleship i Carrier, krstarice furaju topove, razarači uz to nose torpeda, (mada zapravo na višim tierovima i jedni i drugi nose sve) nosaći™ samo ime kaže, a do BS još nisam dogurao :D
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 igra li ko ovaj wow online? navukli me mangupi <_<
Verterdegete Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 igra li ko ovaj wow online? navukli me mangupi <_< Bolje da su ti heroin sipali u pice.
Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Аки је ок ако се ограничиш па играш само викендима.
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Bolje da su ti heroin sipali u pice. ...i to pice ti ubrizgali u venu direktnolepo je znači:( ja mogu da se kontrolišem
Singer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 wow i heroin u životu nisam probao iz razloga što sam stvarno poverovao drugima da se nikako i ni po koju cenu ne zajebavam sa tim, true story.
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 pa da bataljujem još uvek sam na početku, nivo 6. a nikada nisam bio ljubitelj epske fantastike u igricama, ni u filmovima, ni u književnosti. milsim da ću držati stvari pod kontrolom <_<
Кристофер Лумумбо Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Batali, nemok se zajebavati sa time, samo lake droge su ok.
Recommended Posts