Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

da li si probao black ice mod za hoi 3, navodno možda i najbolji :)

jesam, ali nemam vremena i za hoi i eu4...trenutno je eu4 game of the year, sledeća sezona je za hoi4

Posted

Потрошио сам још 5 man/hour на Dragon Age: Inquisition. Фрејмрејт углавном око 30. Резолуција 1080p. :o Даунлоудовао сам један апдејт који је заузео још мало места на диску. :Hail:

Наставићу редовно да извештавам!

Posted

Prsline, to igraš na konzoli ili na PC-u?

Posted

Играм на конзоли PlayStation 4 која има сингл-чип кастом процесор "Јагуар" са 8 језгара, GDDR5 8GB и графичку картицу АМД Радеон способну за 1.84 TFLOPS.

Posted

Која има потрошњу 130 вати.

Posted

oko 90W zapravo u igricama, tih 130 W torši samo u furmarku a on se ne igra ^_^

power_average.gif

Posted

Па то значи да сам ја играјући Драгон Ејџ у ствари трошио између 60 и 90 џула у секунди! :o

Posted

oko 90W zapravo u igricama, tih 130 W torši samo u furmarku a on se ne igra ^_^

power_average.gif

Jbt, ja imam 5 gtx650ti, 7 gtx750ti i kući 7770, moram dobro da razmislim čime da se častim pošto enormno štedim. :D

Posted

za kuću možeš da sačekaš da u feb. - martu nvidia izbaci gtx 960 ona će biti 3x jača od 7770 a trošiće malo više od 750ti

- ako možeš da se strpiš da dočekaš ovog štedišu :P

Posted

Ma kaki, igram samo lol, za to mi i ovo radi posao više nego dobro. :)

Posted

sta je diablo III reaper of souls? neki nastavak?

Posted (edited)

Bilo je riječi nedavno, jesenska rasprodaja na Steamu, GTA 3, 4, San Andreas, (episodes from) Liberty City i Vice City za par ojra:  http://store.steampowered.com/sub/28987/

Edit: uuu, sad vidim još dvadesetak minuta samo...

Edited by Zis
Posted

ja video tvoj post pa pohitao da kupim  ceo pack za 5.99 eur :Hail: 6 i kusur minuta pre kraja

Posted
David Braben angered a lot of fans last week when he announced that Elite: Dangerous, his long-in-development open world space sim, would no longer include an offline single player mode, as was initially promised. Braben’s studio Frontier Developments announced in the latest newsletter that it is now offering refunds to fans that pre-ordered the game without early access. The studio will not, however, refund those that have already been able to play the game in its alpha or beta builds.

To što je godinama pričao da će biti i single player offline (i uzimao od ljudi novac u kickstart kampanji) nema veze. Neverovatan bezobrazluk.