Tinman Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Skinuo "Call of duty: World at war"Kad probam javljam detalje. :)
Grunf Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 u medjuvremenu skinuo i ja. skroz dobro izgleda. desava li se jos nekom da od poslednjeg logoa do prvog menija prodje par minuta crnog?patch 1.3 resava stvar, ali je posle malo teze naci 'lekic'. ja uspeo na demonoidu. inace je odlicna igra.
Zli Gli Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Skinuo "Call of duty: World at war"Kad probam javljam detalje. :)Kako si ga skinuo kad na onom linku pise da izlazi krajem marta sledece godine?
nbg4ever Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Izasao on skoro pre nedelju dana. Odigrao i zavrsio. Grafika je OK. Nije zahtevna igra, ima par bagova koje sam primetio, ali vredi odigrati iako je slabija od prethodnih delova (sto modernih, sto ww II)
Milosh76 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Kako si ga skinuo kad na onom linku pise da izlazi krajem marta sledece godine? Yesterday Activision Treyarch announced the release date for Call of Duty 5: World at War.The USA has a release date of: November 11th 2008 while Europe and other international countries have to wait until: November 14th 2008. Again the rest of the worls must wait to play the next episode but it looks well worth it. Imas na torentima, tako sam ja provalio da je izasla :)
Milosh76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Football Manager 2009, izasao je i patch koji resava gomilu problema... Juce izasla igra, danas je igram... Dan Tana mi pozeleo dobrodoslicu :)
John Coltrane Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Football Manager 2009, izasao je i patch koji resava gomilu problema... Juce izasla igra, danas je igram... Dan Tana mi pozeleo dobrodoslicu :)moze link, josh nisam siguran shta da skidam pa bi mi proverena adresa bila spas?...
Pokojni Ruxin Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a ja sam nešto bio pod utiskom da neće to još skoro.Može i taj linak, jašta...
Timmi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nece da se pokrene ni puna verzija managera na mojoj kanti
Milosh76 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 (edited) moze link, josh nisam siguran shta da skidam pa bi mi proverena adresa bila spas?... thumbup.gif a ja sam nešto bio pod utiskom da neće to još skoro.Može i taj linak, jašta...Moze sto da ne... ja sam skinuo sa ISOHUNT al trenutno ne mogu da ga nadjem... Moj je bio u rar fajlu pa sam raspakovao patchovao i krekovao... Edited November 16, 2008 by teacher izbrisan link
JozoMujica Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nemojte ostavljati linkove ka ilegalnim kopijama softvera i multimedije. Hvala.
John Coltrane Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 davaj na PM, za svaki sluchaj, nisam bio pri kompu za vikend pa ne stigoh da procitam sve komentare i da nadjem odgovarajucu verziju...
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Skinuo "Call of duty: World at war"Kad probam javljam detalje. :)jel vredi?ja sam skinuo da odigram CoD 4, ali ne mogu da pokrenem ISO file. ne znam zasto nece, sve ostale igre sam instalirao normalno preko alcohola.
Kudravi Gaucos Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jel vredi?ja sam skinuo da odigram CoD 4, ali ne mogu da pokrenem ISO file. ne znam zasto nece, sve ostale igre sam instalirao normalno preko alcohola.Pa sto ga ne narezes, kao sto je Bog i zamislio?
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pa sto ga ne narezes, kao sto je Bog i zamislio?pa narezacu ga ako bas moram, ali moralo bi da radi preko alkohola. skinuo sam 10ak igrica i svaku sam instalirao na taj nacin.
Recommended Posts