Razzmatazz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Imao si onaj Tamriel Rebuilt projekat, gde su ljudi gradili ceo Tamriel (sa sve questovima), a ne samo delove Tamriela (Morrowind, Cyrodill, Hammerfell itd). A ti si onda mogao da biraš da li ćeš igrati sa Morrowind ili Oblivion endžinom - verovatno su i Skyrim ubacili u kombinaciju, jer mislim da tu nije novi endžin rađen od nule, nego su uzeli osnovu Obliviona.
Agni Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Mala retrospektiva star wars igara, ako ste nešto propustili. Ima ih još ali ovo je moj izbor. Različiti žanrovi.Meni je od SW igara najdojajnija Knights of the Old Republic, deo prvi. Preporuka ko vrata za ljubitelje rpg-ova.
Vapad Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) I drugi nije loš ali sa onim dodatkom koji su radili entuzijasti, primeti se razlika, zanimljivije je, a lepo je kada završiš sa četiri ili pet džedaja oko sebe :)ima i ona, empire at war, rts, mislim da se tako zove, mnogo dobra, džedak autkast i akademija takođe sjajni. Edited January 7, 2013 by Vapad
Agni Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 I drugi nije loš ali sa onim dodatkom koji su radili entuzijasti, primeti se razlika, zanimljivije je, a lepo je kada završiš sa četiri ili pet džedaja oko sebe :)Nikad cuo. U cemu je razlika?
Vapad Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcmJa mislim da sam, sasvim slučajno, ovog leta odigrao 1.8, ukapirao sam u toku igre da se dešavaju neke stvari koje nisu iste kao u originalnoj igri, neki pravci razgovora, neke nove scene, nove priče, a pri kraju se već sve mnogo drugačije otvorilo. Jako mi se svidelo. I kada sam prebacivao ortaku skontam po nazivu da je to sith lords restored... Mislim da vredi odigrati. Mada nisam jaaako dugo igrao vanilla izdanje, pa ne smem da tvrdim da li je zbilja toliko različit ili sam se samo uželeo sablji.
Miljenko Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Sada ću morati KOTOR 2 ponovo da odigram.Najčešće sam igrao osnovne verzije igara. Modovi ipak mogu podići kvalitet igre. Takav je slučaj sa Age of Pirates 2. Standardna verzija je ok. Kada se instalira i Combined Mod 3.2, postaje izuzetna. I dalje je igram.
Vapad Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Sada čitam tamo i gledam trejlere, nikada nisam bio na ovoj planeti droida, tako da je moguća da sam igrao nešto pre 1.8, ali je, svakako, bilo bolje od standardnog.
Agni Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 http://www.moddb.com...tent-mod-tslrcmJa mislim da sam, sasvim slučajno, ovog leta odigrao 1.8, ukapirao sam u toku igre da se dešavaju neke stvari koje nisu iste kao u originalnoj igri, neki pravci razgovora, neke nove scene, nove priče, a pri kraju se već sve mnogo drugačije otvorilo. Jako mi se svidelo. I kada sam prebacivao ortaku skontam po nazivu da je to sith lords restored... Mislim da vredi odigrati. Mada nisam jaaako dugo igrao vanilla izdanje, pa ne smem da tvrdim da li je zbilja toliko različit ili sam se samo uželeo sablji.Hvala, odnosno mars bre, sad cu da izgubim gomilu vremena na KOTORU umesto da radim nesto korisno.
Lord Stef Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Imao si onaj Tamriel Rebuilt projekat, gde su ljudi gradili ceo Tamriel (sa sve questovima), a ne samo delove Tamriela (Morrowind, Cyrodill, Hammerfell itd). A ti si onda mogao da biraš da li ćeš igrati sa Morrowind ili Oblivion endžinom - verovatno su i Skyrim ubacili u kombinaciju, jer mislim da tu nije novi endžin rađen od nule, nego su uzeli osnovu Obliviona.U, hvala, nisam znao za ovo, bacicu pogled.
bigvlada Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Budite upozoreni, ako odigrate oba kotora, ne gine vam The Old Republic jer se priča nastavlja u dve grupne misije, Teral V i Maelstorm prison. :D
Miljenko Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja sam ih vec odigrao pre nekog vremena.Prica mi je u drugom delu, delovala malcice nedovrseno, tako da je ovo neizbezno.
Moća Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Imam problem u FC3 kada se popnem na radio toranj ne mogu da ga otkljucam. e pojavljuje mi se slovo E ma sta uradio. Ima li neko resenje za ovaj problem? Vec dva puta nece da mi otkljuca toranj smorio sam se.
Skyhighatrist Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Imam problem u FC3 kada se popnem na radio toranj ne mogu da ga otkljucam. e pojavljuje mi se slovo E ma sta uradio. Ima li neko resenje za ovaj problem? Vec dva puta nece da mi otkljuca toranj smorio sam se.Jesi menjao komande na tastaturi?
Recommended Posts