Jump to content

Featured Replies

the mother of all games, nova verzija 200912917.jpg

Igram BL mod vec 2 dana :) najbolja simulacija u univerzumu!

Igram BL mod vec 2 dana :) najbolja simulacija u univerzumu!
ja sam igrao BAL 2-3 dana i prekinuo, to je opasno, mozes postati zavistanigram samo 2 vs. 2 sa prijateljima dok ne dobijem originalnu verziju pa da se zaglavim po nekoliko sati na online

Online, pretpostavljam, ne radi na ADSL-u 512/64 i sa prilicno losim pingom?

Online, pretpostavljam, ne radi na ADSL-u 512/64 i sa prilicno losim pingom?
sigurno ne, za pes 2008 bilo preporuceno 512/256 Kbit/s i ping manji od 100ms, ja sam igaro sa 2000/512 i dosta dobrim pingom i cesto bio lag-a (mnooogo lag-a angry.gif ), to je bio problem pes 2008 i glupih konamijevih servera koji su cini mi se u japanu, nadam se da 2009 nece imati taj problem iako po onome sto citam po forumima izgleda da jos nisu resili taj problem :fur:
ja sam igaro sa 2000/512 i dosta dobrim pingom
E, totalno sam offtopic i nadam se da me gotivac nece spaliti zbog toga, ali postavio bih ti jedno pitanje:Koliko kosta internet na Kosovu i kako radi? Ako si malo upuceniji, reci i odakle dolazi. (ima i topic za to, samo malo nize)

Za one koji gube život na BAL modu...Strenghten34zkk86.jpgSpecial Abilities10xc1lk.jpg

nikako da skontam koju kameru je najbolje ukljuciti za BAL. kako vi igrate i da li kmera prati loptu ili igraca?vertikalna po sirini terena mi predaleko. danas cu probati krupni plan na igraca + auto movement + da kamera prati loptu. sa nestrpljenjem cekam da cerka zavrsi sa crticima. pa da gamer.gifonline za pes3 preko adsl-a (512) mnogo bolje u poredjenju sa starom verzijom, ali jos uvek secka i izbacuje.

je l probao neko C&C Red Alert 3? Utisci?

jel igrao neko rome total war? ja sam se bas navuko, a ceka me i nastavak.

jel igrao neko rome total war? ja sam se bas navuko, a ceka me i nastavak.
Stvarno dobra igra, mada nastavak je ipak moj favorit... videćeš... :rolleyes:
Stvarno dobra igra, mada nastavak je ipak moj favorit... videćeš... :rolleyes:
smorili me rimljani i grci! sa kojom nacijom je kampanja zanimljiva?

Ako nekog zanima izasao je demo Football Manager 2009System Requirements o Supported OS: Windows XP or Vista o Processor: XP: 1.4GHz or Faster / Vista: 2.0GHz or Faster o Memory: XP: 512MB RAM / Vista: 1.0GB RAM o Graphics: 128MB, Supported Chipsets: Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. o DirectX Version: Version 9.0c (included) o Sound: DirectX 9.0c compatible o Hard Drive Space: 2GB o LAN: TCP/IP compliant o Input: Keyboard, Mouse

Edited by Milosh76

Fallout 3...kraj života, kakvog sam do sada živeo...

stigao? kazi nesto vise, sta se desava?

Edited by Hustler