Anonymous Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 U, kako je Egosoft uspeo majstorski da usrere njihovu X seriju, od odličnog starta, pa svaka na gore, jebala me nostalgija.Hoće li se ikad u budućnosti pojaviti iole pristojna space simulacija, ne očekujem Elitu, to bi bilo previše.
Miljenko Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ja klasicno igram bar deset stvari istovremeno. Osim ove dve gusarske igre, tu je i Skyrim, kao i aktuelna PS2 manija preko emulatora.
Mil@n Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Nešto si tu pomešao, keys koje tu dele su za prvi deo igre (iz 2011.) a video je najava za nastavak koji izlazi u martu 2013. :)Sad vidim ovo, pa je se ne sećam da sam rekao negde da se deli novi...?
Aleksandar88 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 @ MMD Ja igrao dosta dugo, nabudzio par vestina do maksimuma, iskovao najjaci oklop i dosao u situaciju da zmajeve ubijam bez da mi skinu 10% hp. To i naravno radjenje milion sporednih misija me je toliko smorilo da nisam ni zavrsio glavnu pricu .
Bujodrag Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 el bre neko igra Skyrim ovde?evo mene u svinjcu moje kuhinje (ista kao u RL)i na radnom mestuIgra se, već godinu dana.Evo, upoznajte Opajdaru.Protiv sopstvene volje, uplela se u to zamešateljstvo s zmajovima.A samo je želela miran i udoban dom i tople čarape.Opajdaru možete povremeno sresti i u Nju Vegasu. Trenutno je na tajnom zadatku na ostrvu Ruk.
pojmaš Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Na GOG-u sam naleteo na prepeve dve igre koje i dan danas smatram najboljim izometrijskim pucačkim igrama, čuveni Crusaderi, no regret i no remorse. Pošto sam original igrao samo u cd-rip (rest in pieces) varijanti, ovo je bilo prijatno iskustvo, jer ima i propratnih skeniranih materijala a rade i svi sinematici. Obe igre zajedno ne zauzimaju više od 800MB.vlado, ja cu na tvoju preporuku rizikovat ovih cijelih 6 eura. ako mi se ne bude svidjelo, ti ces mi ih vratit'. moze li tako?
bigvlada Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Možeš da instaliraš narodnu gog verziju i ako ti se svidi onda je kupiš. :D
Razzmatazz Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Stari Gothic i Elder Scrolls fan. Probao nešto da igram Skyrim kad je izašao, ali to je bilo više ispitivanje šta je različito u odnosu na prethodne delove i kako se dobro igra i na starijem hardveru. Pošto mi je trebalo malo da skontam kako radi leveling, bio je jasno da sam gomilu perkova ili drugih stvari bacio na gluposti, tako da sam obrisao lik i pre par dana kreirao novi. Vidim da svi ovde igraju kao ribe, što je izgleda navika sa chat i drugih social mreža gde ste svi kreirali pseudonime tipa SisataMilica19. Moram da se uslikam kao verovatno jedini muški lik ovde (uvek sam u elder scrollsima kreirao svoj characher class koji se zvao Gedža), iako sam tek počeo - neki 7-8 nivo, taman kupio i opremio kuću u Whiterunu.
Anonymous Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Stari Gothic i Elder Scrolls fan.+1Ajde da neko pametniji od mene otvori topik posvećen ovim serijalima.
Razzmatazz Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Stari Gothic i Elder Scrolls fan. Probao nešto da igram Skyrim kad je izašao, ali to je bilo više ispitivanje šta je različito u odnosu na prethodne delove i kako se dobro igra i na starijem hardveru. Pošto mi je trebalo malo da skontam kako radi leveling, bio je jasno da sam gomilu perkova ili drugih stvari bacio na gluposti, tako da sam obrisao lik i pre par dana kreirao novi. Vidim da svi ovde igraju kao ribe, što je izgleda navika sa chat i drugih social mreža gde ste svi kreirali pseudonime tipa SisataMilica19. Moram da se uslikam kao verovatno jedini muški lik ovde (uvek sam u elder scrollsima kreirao svoj characher class koji se zvao Gedža), iako sam tek počeo - neki 7-8 nivo, taman kupio i opremio kuću u Whiterunu.Evo je fotka. Samo, ja volim kod kuće malo da se razgaćim. A i gde ću se slikati nego pored ražnja/roštilja:
ToniAdams Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 taj rad, malo jos trapeze da napuca i isti larson. i u faci lici.
Skyhighatrist Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 SisataMilica19Bas sam hteo da primetim kako je Vasa nabudžio sise (rekli bi u Kruševcu: naprćio sisići ki dživdžan kolenca).
Recommended Posts