Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

U, kako je Egosoft uspeo majstorski da usrere njihovu X seriju, od odličnog starta, pa svaka na gore, jebala me nostalgija.Hoće li se ikad u budućnosti pojaviti iole pristojna space simulacija, ne očekujem Elitu, to bi bilo previše.

Posted

Ja klasicno igram bar deset stvari istovremeno. Osim ove dve gusarske igre, tu je i Skyrim, kao i aktuelna PS2 manija preko emulatora. :piggy:

Posted
Nešto si tu pomešao, keys koje tu dele su za prvi deo igre (iz 2011.) a video je najava za nastavak koji izlazi u martu 2013. :)
Sad vidim ovo, pa je se ne sećam da sam rekao negde da se deli novi...?
Posted

@ MMD Ja igrao dosta dugo, nabudzio par vestina do maksimuma, iskovao najjaci oklop i dosao u situaciju da zmajeve ubijam bez da mi skinu 10% hp. To i naravno radjenje milion sporednih misija me je toliko smorilo da nisam ni zavrsio glavnu pricu :isuse: .

Posted
el bre neko igra Skyrim ovde?evo mene u svinjcu moje kuhinje (ista kao u RL)tesv20121227002314433.jpgi na radnom mestutesv20121227002639032.jpg
Igra se, već godinu dana.Evo, upoznajte Opajdaru.tesv2012012220025285.jpgProtiv sopstvene volje, uplela se u to zamešateljstvo s zmajovima.tesv2012012219503526.jpgA samo je želela miran i udoban dom i tople čarape.tesv2012012220402090.jpgOpajdaru možete povremeno sresti i u Nju Vegasu. Trenutno je na tajnom zadatku na ostrvu Ruk.
Posted
Na GOG-u sam naleteo na prepeve dve igre koje i dan danas smatram najboljim izometrijskim pucačkim igrama, čuveni Crusaderi, no regret i no remorse. Pošto sam original igrao samo u cd-rip (rest in pieces) varijanti, ovo je bilo prijatno iskustvo, jer ima i propratnih skeniranih materijala a rade i svi sinematici. Obe igre zajedno ne zauzimaju više od 800MB.
vlado, ja cu na tvoju preporuku rizikovat ovih cijelih 6 eura. ako mi se ne bude svidjelo, ti ces mi ih vratit'. moze li tako?
Posted

Možeš da instaliraš narodnu gog verziju i ako ti se svidi onda je kupiš. :D

Posted

Stari Gothic i Elder Scrolls fan. Probao nešto da igram Skyrim kad je izašao, ali to je bilo više ispitivanje šta je različito u odnosu na prethodne delove i kako se dobro igra i na starijem hardveru. Pošto mi je trebalo malo da skontam kako radi leveling, bio je jasno da sam gomilu perkova ili drugih stvari bacio na gluposti, tako da sam obrisao lik i pre par dana kreirao novi. Vidim da svi ovde igraju kao ribe, što je izgleda navika sa chat i drugih social mreža gde ste svi kreirali pseudonime tipa SisataMilica19. Moram da se uslikam kao verovatno jedini muški lik ovde (uvek sam u elder scrollsima kreirao svoj characher class koji se zvao Gedža), iako sam tek počeo - neki 7-8 nivo, taman kupio i opremio kuću u Whiterunu.

Posted
Stari Gothic i Elder Scrolls fan.
+1Ajde da neko pametniji od mene otvori topik posvećen ovim serijalima.
Posted
Stari Gothic i Elder Scrolls fan. Probao nešto da igram Skyrim kad je izašao, ali to je bilo više ispitivanje šta je različito u odnosu na prethodne delove i kako se dobro igra i na starijem hardveru. Pošto mi je trebalo malo da skontam kako radi leveling, bio je jasno da sam gomilu perkova ili drugih stvari bacio na gluposti, tako da sam obrisao lik i pre par dana kreirao novi. Vidim da svi ovde igraju kao ribe, što je izgleda navika sa chat i drugih social mreža gde ste svi kreirali pseudonime tipa SisataMilica19. Moram da se uslikam kao verovatno jedini muški lik ovde (uvek sam u elder scrollsima kreirao svoj characher class koji se zvao Gedža), iako sam tek počeo - neki 7-8 nivo, taman kupio i opremio kuću u Whiterunu.
Evo je fotka. Samo, ja volim kod kuće malo da se razgaćim. A i gde ću se slikati nego pored ražnja/roštilja:3179opy.jpg

16gicr9.jpg

Posted

taj rad, malo jos trapeze da napuca i isti larson. i u faci lici.

Posted
SisataMilica19
Bas sam hteo da primetim kako je Vasa nabudžio sise (rekli bi u Kruševcu: naprćio sisići ki dživdžan kolenca).
tesv20121227002314433.jpgtesv20121227002639032.jpg