Hobbit slayer Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Ako je nekome ostalo pozivnica, shibnite jednu i na moju adresu... Hvala!Email Link to comment
mraki Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Ako je nekome ostalo pozivnica, shibnite jednu i na moju adresu... Hvala!Email poslao ja, ako me nije neko preduhitrio... Link to comment
salkodinamitas Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) Moze 1 na dinamitassalko@google.com? Edited July 13, 2011 by salkodinamitas Link to comment
ljuttko Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Mora li se poziv uputiti na gmail ili moze da se iskoristi neka druga atresa a posle prebaci na gmail?Ako moze ovo drugo ima li ljubaznih da me pozovu,dobar sam drug hvala unapred i bogznakako :) ljuttko@hotmail.com Link to comment
Mil@n Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Mora se imati google profil, samim tim i google adresa. Link to comment
Razzmatazz Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Majku im, mora sve njihovo! Već i na klonji tripujem da vidim adsense blokove.A Mišković šatro ide u agrar...S obzirom da i Fejs koristim jednom u šest meseci (samo kad idem da gledam Marvinove slike), neću se ni od ovoga leba najesti, ali ono, moramo biti povezani. Tako da molim da udjelite jedan invajt psu slijepcu, vlasnika takođe slijepca na sledeću adresu. Blagodarim. Link to comment
ljuttko Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Mora se imati google profil, samim tim i google adresa.Imam ja dakako gmail adresu nego tu ne bi bas da kacim na forum, mislila sam da je poziv moguce uputiti za pocetak i nekome van gmaila Link to comment
JozoMujica Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) @Razz: Poslo ti. Edited July 13, 2011 by gotivac Link to comment
Venom Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Imam ja dakako gmail adresu nego tu ne bi bas da kacim na forum, mislila sam da je poziv moguce uputiti za pocetak i nekome van gmailaPoslah ti invite, pa ti vidi sta ce ti Google reci. Link to comment
Mil@n Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 (edited) Delete me. Edited July 13, 2011 by Glas RazumaN Link to comment
ExicPL Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Dajete i meni da vidim to cudo. milos85@gmail.com Link to comment
Razzmatazz Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) @Razz: Poslo ti.Fala, stiglo.Poslah ti invite, pa ti vidi sta ce ti Google reci.Radi bre. Ako imaš google nalog, naći će google pravi cookie kod prijave bez obzira na kakvu mail adresu se poslao invite.Učlanijo se i odmah me sačekala velika lista riba. I Tičer Edited July 13, 2011 by Razzmatazz Link to comment
Recommended Posts