Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Google +

Featured Replies

sirina linija se moze ugustiti po zelji (meni je izasla odmah ona najsira). ima u settingsima sa strane.

• Replies 205
  • Views 19.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meni je ovaj novi ružan, onako žešće. Prvi mi je bio daleko prijatniji za oči i čitljiviji.
Imas gore desno settings taster za inbox (pored napred/nazad tastera), gde mozes da prebacis pregled na 'compact', ili cozy.
Meni je ovaj novi ružan, onako žešće. Prvi mi je bio daleko prijatniji za oči i čitljiviji.
I meni, vratio sam na staro. Navika je cudo, dobro mi je bilo pa necu da menjam.

Edited by Zli Gli

Naprotiv, u poslednje vreme sam ocoravio prevrcuci arhive, a svaki linija na 20px visine. Sadasnji dizajn izgleda kao ono o cemu mastam vec neko vreme.
Čemu prevrtanje arhiva, šta fali search-u? Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk
I meni, vratio sam na staro. Navika je cudo, dobro mi je bilo pa necu da menjam.
danas je ponudio da to uradiš pre vremena i da još neko vreme šaltaš staro/novo. prebaciće google sam za par dana svima.

upravo tako... cim izbace novi stajlig/sminku prvih par dana ti daju da biras a posle CAO prelaze na novo i nema nazad..Mada pretraga je i dalje bezveze, jer ne mogu da sortiram po attached-ima!

Čemu prevrtanje arhiva, šta fali search-u? Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk
Ne fali nista, osim ako ukucas search term, e-mail, pa i label, i svejedno dobijes 20+ mailova. Gmail postoji mislim od 2005, tako da je bilo vreme da se dizajn napravljen po standardima tog vremena malo adaptira na monitore koji prilicno cesto idu i do 1920x1080. Da ne pominjem da je isti problem skiljenja bio i kod mailova koji su bili nanizani po 10+ komada.
  • 1 month later...

Kako ide s ovim? Vidim po twitteru da svi masovno otvaraju google+ naloge. Inace, dizajn youtube-a su takodje upodoboili™ google+-u i gmail-u i sad je to sve, manje-vise, objedinjeno u celinu, sto je valjda i bila ideja. Dizajn gmail-a mi se bas nesto i ne svidja, suvise su mi nejasne linije, da se tako izrazim, pa tesko razlikujem poruke kad su nanizane u jednoj konverzaciji, youtube mi je ok, mada se jos nisam udubio u to detaljnije, ali sem naslovne strane i kanala, search-u i samom videu i nisu nesto drasticno promenili izgled i funkcije. Google+ ne koristim.

dobar dan.

dobar dan.
Cujemo te, ali ne vidimo!
favicon.png

Edited by prima