Аврам Гојић Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ali sta je tu rizicno (glede kontrole)blog je javno vidljiv svimabuzz je vidljiv onima koji su to mogli i ranije da vide -> samo je preuzeo postojeca podesavanja koja si ti vec dodelio jednom.ma sve kul, nego mi se cini da G+ podrazumeva da korisnik zeli da odmah i sada integrise sve svoje Google servise...ali kad razmislim, to je valjda i cilj, je li?meni je u ovom trenutku problem kako da najzanimljivije content generatore u svom okruzenju nateram da koriste ovo cudo.
Mil@n Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 upadoh.i sta sad?ima li neki PPP krug?Sam praviš krugove, ako imaš PPP-ovaca u kontaktima sa gmail nalogom, idi u circles, potrpaj ih u neki "novi", napravljeni, i eto ti ppp krug. :)
Rick.James Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ja ovih dana uopste ne mogu da otvorim stranicu gmail.com. WTF?
Mil@n Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 meni bez veze skroz. jedino novo u odnosu na facebook su krugovi, koji po meni samo prave konfuziju - ko, sa kim, jel sam rekao svima kojima sam hteo, sta ako je vest koju delim za ljude iz vise krugova, ali opet ne bas za svaki od tih krugova, jel da pravim krug za svaku novu stvar koju cu da podelim, posto bih je podelio uvek sa malo drugacijim setom ljudi? Sve ostalo je kao facebook za siromasne.U suštini, ako dobro definišeš krugove, super je stvar, rekao bih.Bottom line je da kada okačiš post, za svaki post biraš koji krugovi mogu da ga vide, i to je to. On po defaultu će da vuče poslednji načinjeni izbor.
Mil@n Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 (edited) jel ima neko invite?Ljudi, ako vam treba invite, samo ostavite e-mail u postu i neko će vam ga već doturiti. Edited July 11, 2011 by Glas RazumaN
BOOGIEMAN Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jel ima neko invite? Ljudi, ako vam treba invite, samo ostavite e-mail u postu i neko će vam ga već doturiti.petokolonasu
Recommended Posts