January 27Jan 27 1 hour ago, Ayatollah said:Ako hoćeš da vidiš kurčinu alatku 30% veću od one koju je imao Džon Holms, onda vredi pogledati.Nisam imao snage da pročitam koje je obrazloženje ove nedelje za tu uvodnu scenu. Prošli put je bilo "Dank se israo dedi po grobu zato što smo želeli da pokažemo da mu je frka od same pomisli na viteški turnir."Ovaj put ne znam šta će biti, "Deda je imao kurac do kolena jer smo želeli da pokažemo kako bez starca nema udarca?"
January 27Jan 27 bas bezveze! sve vreme dok sam gledao pitao sam se.. "za koje retarde je ovo snimljeno!?" jako mucno! iskreno, nisam zavsio prvu epizodu.
January 27Jan 27 Svideo mi se Bejlor Targarijen. Povukao na majčinu stranu. 😁Svet bi bio jako lepo mesto kad bi se svi ponašali kao on.
January 27Jan 27 Ooo, pa gde si Mau, ne gledam odmah ko piše i vidim neka pozitiva pa kažem sebi, ovo ili opet omunjeni zajebava ili se @MayDay vratila na forum da iz inata podrži zmajevitu franšizu čak i kad je ostala bez zmajeva.
January 27Jan 27 16 hours ago, Ayatollah said:Ako hoćeš da vidiš kurčinu alatku 30% veću od one koju je imao Džon Holms, onda vredi pogledati.Znači, kao poluosovina od FAP-a?
January 27Jan 27 ne zanima me ovo previše, ali moram priznati da to što najdosadniji ljudi na svetu ovoliko kukaju dosta obećava
January 27Jan 27 2 hours ago, Pokojni Ruxin said:ne zanima me ovo previše, ali moram priznati da to što najdosadniji ljudi na svetu ovoliko kukaju dosta obećava Na svetu ne postoji ništa dosadnije od vas "Mene ovo ne zanima, ali samo da kažem..." performans artista.In other news,
January 27Jan 27 17 minutes ago, Weenie Pooh said:Na svetu ne postoji ništa dosadnije od vas "Mene ovo ne zanima, ali samo da kažem..." performans artista.In other news,ispravka, nije me zanimalo, nisam ni znao da postoji. ali ppp kukanje na popularne stvari uvek uvažavam kao dobru preporuku, tako da me sad zanima Edited January 27Jan 27 by Pokojni Ruxin
January 27Jan 27 1 hour ago, pariah said:Ima li bar nekog prcanja u ovom prikvelu ili je akcenat samo na pražnjenju creva?Slabo za sada, imaš par (obučenih) kurvi kako prosipaju navodne mudrosti, imaš kadar kuratog dede kako se udaljava od sveže nagužene seljanke... osim toga ništa.
January 28Jan 28 Jebač jak na rečima.Taj lik, Maekar, treba da ima 35 godina - najmlađi od četiri sina aktuelnog kralja. Zašto ovde izgleda kao deda ne znam, možda su se rukovodili Amokovom ilustracijom koja ga prikazuje ~20 godina kasnije. (Ko ne zna, u pitanju je otac Maester Aemona iz GOT, matorog Night's Watch meštra.)Inače fuck-shit-cunt-piss rečnik u ovoj seriji je stvarno nesnosan, tako se izražavaju svi redom, od konjušara do prestolonaslednika. Autora boli kurac što serija ima izraženu upstairs-downstairs dinamiku, zašto bi se uopšte potrudio da mu vlastela zvuči kulturnije od seljane...