February 8Feb 8 Odgledao sve 4 epizode za vikend, meni ovo skroz dobro. Dinamika Danka i Ega je vrhunska, kasting kao i uvek kod HBO na visokom nivou. S obzirom da materijal ima 330 strana koje treba podeliti na tri sezone ne smeta mi format od 30 minuta. Bilo bi fino da ne čekamo dve godine za sledeću sezonu baš iz tog razloga što je malo epizoda i što su kraće
February 9Feb 9 Svaki put kad neko napiše da je serija ok Vini osmisli novi pasus hejta.Molim vas da prestanete da hvalite, i ovako je postao nepodnošljiv, hvala...
February 9Feb 9 11 hours ago, theanswer said:Četvrta epizoda je bila dobra.Jeste, baš gledam i čudim se, skoro pola sata prošlo a niko se nije ni israo ni ispišao ni po kome.Sreća pa je tu bio the Brute of Bracken da na kraju epizode prdne tako glasno da ga čuje čitav stadion, bez toga bi bilo dosadno.9 hours ago, FPLS said:Je l' prva sezona pokriva samo prvu (The Hedge Knight) novelu?Da.
February 9Feb 9 Obnovili su za sledeću sezonu, 2027. će da bude.Meni super epizoda 4. Mekar mnogo mator, treba da bude najmlađi sin, on kao Deda Mraz.
February 9Feb 9 43 minutes ago, oyashirazu said:Mekar mnogo mator, treba da bude najmlađi sin, on kao Deda Mraz.Što je najčudnije, glumac i nije toliko mator kao što ovde izgleda (Sam Spruell, 49). Ali bela kosa i brada odmah dodaju 15 godina.
February 10Feb 10 nisam hejter ali grande finale je zadnja scena u poslednjoj epizodi, kada vodja izblehanih stane na stranu ovog glupana posle glupanovog govora o casti i pravdi. inace mi simpa serija jer me krkan podseca lika kojeg sam upoznao iz nekog sela od jahorine. ovaj nas je bio malo veci. drvoseca i prirodnjak.
February 11Feb 11 6 hours ago, Krampa said:jer me krkan podseca lika kojeg sam upoznao iz nekog sela od jahorine. ovaj nas je bio malo veci. drvoseca i prirodnjak.Ser Dane Krakati?
February 17Feb 17 četvrtu epizodu pomerali par dana ranije zbog super bowla, da bi se ispostavilo da je epizoda imala 48 puta veću gledanost od utakmice. winijevi rtaći sa tviće javljaju. peta epizoda još bolja.
February 17Feb 17 8 hours ago, omiljeni said:četvrtu epizodu pomerali par dana ranije zbog super bowla, da bi se ispostavilo da je epizoda imala 48 puta veću gledanost od utakmice. winijevi rtaći sa tviće javljaju.peta epizoda još bolja.Rekoh ti ja da to sranje niko ne gleda, svetu zanimljiviji duel drugog i osmog tima u Engleskoj. Tek na rvanje oklopnika u blatu ne treba trošiti reči, to je van konkurencije.
February 19Feb 19 nevera kolko se viniše na temi, ovo je nešto najbolje što je izašlo iz GoT kuhinje još od tamo 4-5te sezone, strah me i da pogledam koje godine je to bilo