January 21Jan 21 2 hours ago, Weenie Pooh said:Potpuno nerealistična scena, tako se ne sere pored drveta. Od koga se zaklanja, od kamere? Na putu nema nikoga, da ima komotno bi ga videli kako kenja.Zašto se nije prihvatio za drvo, kako tradicija nalaže?Zapadnjaci Bajo, ne znaju oni kako se to radi...ta razmena energije, šljiva, ruke, govno.
January 22Jan 22 Ta cela scena sa sranjem je bila potpuno nepotrebna. Apsolutno sam ubeđen da su scenaristi mislili za sebe da su napravili opako dobar fazon kada su džingl sa muzičkom temom presekli scenom sa prolivom, ali ceo utisak ne da je krindž, nego je neki nivo Kursadžija otprilike. Očekujem još takvih neduhovitih scenarističkih bravura, ali se nadam da će ostati na nivou detalja.Što se ostatka tiče, meni je prva epizoda OK za prvu epizodu neke serije, videćemo kako će da razviju priču. Likovi su im stereotipni malo, ali opet, prva je epizoda. Osveženje je videti Westeros iz neke donje perspektive, a ne samo kroz kraljeve i prinčeve i zmajeve.
January 22Jan 22 12 minutes ago, Ayatollah said:Osveženje je videti Westeros iz neke donje perspektive, a ne samo kroz kraljeve i prinčeve i zmajeve.Ovo je Mandalorian recept koji je odradio vraški dobar posao sa tom serijom, dok je nisu usrali upravo odstupanjem od toga. Valjda će HBO biti tu pametniji (hint: neće).
January 23Jan 23 scena sa sranjem me je zatekla, vrlo wtf. međutim, malo sam porazmislila i shvatila da se poserem i ja martinu na glavu, ništa nije napisao od 2011. i neće.
January 23Jan 23 3 minutes ago, garcia said:scena sranja Radašina u Moravu iz prve epizode Selo gori realističnija Brt serija je realistična 1/1Levo i desno su njeni poštovaoci
January 23Jan 23 On 21. 1. 2026. at 11:23, J-♣ said:ma kenja, a izabrao lokaciju da se pridržava za drvo tokom radnjeinače,od pomenute scene se ogradio i George R. R. Martin izjavivši da uopšte nije neophodno da se opisuju ili prikazuju takve biološke radnje likovaVala i Martin sere (pun intended), nije neophodno da se prikazuju takve biološke radnje, a jedan od najbitnijih momenata ASOIAF-a je kada Tirion ubije Tajvina na sranju...
January 23Jan 23 U samom početku, tamo 90ih, cela poenta Martina i to što ga je činilo drugačijim od ostalog high fantasy-ja je to što su likovi srali, pišali, povraćali, bacali decu sa prozora, itd. Čitati Martina nakon WoT u to vreme je bilo kao preći sa nindža kornjača direktno na Lesli Oldridža i Miko. Edited January 23Jan 23 by Amos
January 23Jan 23 1 hour ago, Ayatollah said:Vala i Martin sere (pun intended), nije neophodno da se prikazuju takve biološke radnje, a jedan od najbitnijih momenata ASOIAF-a je kada Tirion ubije Tajvina na sranju...Bar smo bili pošteđeni prikaza Tajvinova bulje i ono što izlazi iz nje.
January 23Jan 23 10 hours ago, goofs said:matori je izgubio kredibilitet da priča o bilo čemu, koga briga šta sad sere
January 24Jan 24 On 21. 1. 2026. at 11:23, J-♣ said:ma kenja, a izabrao lokaciju da se pridržava za drvo tokom radnjeinače,od pomenute scene se ogradio i George R. R. Martin izjavivši da uopšte nije neophodno da se opisuju ili prikazuju takve biološke radnje likovaBold words za nekog tko je autor sljedećih riječi:"Sunset found her squatting in the grass, groaning. Every stool was looser than the one before, and smelled fouler. By the time the moon came up she was shitting brown water. The more she drank, the more she shat, but the more she shat, the thirstier she grew"
January 24Jan 24 Vise bih imao da pricam sta se desilo da sam 45 minuta gledao u zid. Sad mi je jasno zasto svi pricaju o kenjanju.