ToniAdams Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 a peta meni najbolja u sezoni :( kakav vam momenat sa knjigom "pesma leda i vatre"? carski suptilno, a?
arheolog1981 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 e! pa bolje je od pete epizode!Osjetno Još da nema plaćenih recenzenata koji daju 10/10, bilo bi realnih 30% Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Katikon Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 15 hours ago, Shaq said: osma sezona bolje da nikad nije ni bila snimljena, kad su je vec snimili ovako kako su je snimili.. a tek ova 6. epizoda sacuvaj ti boze, ne moze ni da parira poslednjoj epizodi srecnih ljudi, kad se prcko vratio sa trubacima iz australije Riskaryyys!
Weenie Pooh Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 20 minutes ago, ToniAdams said: kakav vam momenat sa knjigom "pesma leda i vatre"? carski suptilno, a? Ovakav:
Kampokei Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: Meni ovo proslo kroz glavu jos dok sam gledao. I jutros bas kazem kolegi, wtf, sta bi od onog silnog rusenja.
hazard Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 4 minutes ago, Kampokei said: Meni ovo proslo kroz glavu jos dok sam gledao. I jutros bas kazem kolegi, wtf, sta bi od onog silnog rusenja. Ma sve je wtf, grad je uništen ali zato je preživela knjiga o kingsguardima, sa celom tom prostorijom netaknutom, council chamber isto tako, itd
hazard Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 48 minutes ago, ToniAdams said: kakav vam momenat sa knjigom "pesma leda i vatre"? carski suptilno, a? Kraljevi suptilnosti, kao uostalom u celoj epizodi. Deo sa Deni i Džon je kao dijalog u španskoj seriji. Džon: Možda je luda. Tirion: Ona je luda! Džon: Stvarno je luda? Tirion: Luda je. Arja: Deni je luda! Džon: Stvarno? Arja: Da! Džon: (gasp) Deni: Luda sam! Džon: Reci da nisi luda! Deni: Potpuno sam luda! Džon: Luda si i moram te ubiti (plač)
Amos Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 19 minutes ago, mraki said: N1 je inače imao celu emisiju... Objasnio na 30:31
hazard Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 27 minutes ago, Mos said: Objasnio na 30:31 Ja tek sad ovo odgledao, pa ovo je Vini garant ili njegov mlađi brat, sin, sestrić, nešto
Weenie Pooh Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Nažalost, mene nisu pitali. Ja čekam spreman kao zapeti suicide vest da se samouništim pred kamerama, ali još uvek ništa.
hazard Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Nažalost, mene nisu pitali. Ja čekam spreman kao zapeti suicide vest da se samouništim pred kamerama, ali još uvek ništa.
Recommended Posts