hazard Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 2 minutes ago, precog said: ljudis zajebite GoT, pocinje novi beverli hils 90210. Ja ću čekam i gledaću isključivo srpsku adaptaciju Senjak 116120.
ToniAdams Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 14 minutes ago, hazard said: A jesi skapirao kako je Bran the Broken bogalj po više osnova? Ne mož' da 'oda, ne mož' da pravi decu, a i ima samo šest kraljevina umesto sedam. Ha! Kakav blam Btw da li je neko zamijetio ovo jadno kopiranje kraja Gospodara prstenova? Pisanje knjige, odlazak brodom na zapad... au da, to je bilo jako upadljivo, cekao sam samo da na kraju protrce kakvi hobitsi. bas su mogli da se potrude, to fakat ne zahteva superspecijalan cgi, kao za ghosta. kad smo kod cgi, ono topljenje prestola je tek malo losije od t1000, way to go!
Кристофер Лумумбо Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 jos uvek nisam gledao ali ovo mora biti jako. rapsravda o GOT, paralele sa cetnickim pokretom i kosovskim mitom u GOT.
Sara Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 24 minutes ago, arheolog1981 said: Neće ni jedan spin-off uključivati ove likove. Dešavanja su mnogo ranije, konkretno 5000 godina ranije The Long Night. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk aaaa, pa to tek necu gledati. nikad nisam razumela tendenciju da se snima o likovima koji su bili pre ovih sad likova, u mom slucaju to nije proslo ni kod hari potera ni kod ratova zvezda
ToniAdams Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jos uvek nisam gledao ali ovo mora biti jako. rapsravda o GOT, paralele sa cetnickim pokretom i kosovskim mitom u GOT. au
Кристофер Лумумбо Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 glava deni na arkanovom telu je nova profilna slika za mjau
MayDay Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 https://www.imdb.com/title/tt6027920/ratings?ref_=tt_ov_rt 4.4/10 i nadam se da ce ih Lucasfilms odjebati nogom u guzicu. Ovako vazne stvari se ne smeju prepustati ljudima koji nisu dorasli zadatku.
Weenie Pooh Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 2 minutes ago, MayDay said: https://www.imdb.com/title/tt6027920/ratings?ref_=tt_ov_rt 4.4/10 i nadam se da ce ih Lucasfilms odjebati nogom u guzicu. Ovako vazne stvari se ne smeju prepustati ljudima koji nisu dorasli zadatku. Mhm.
omiljeni Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 2 hours ago, samo_opusteno said: potencijalnih zavrsetaka sa reddita nemoj mi to raditi daj link pa da gvirnem malo i koji je nick na redditu ovog zemare sa N1 priloga? on garant ima super ideja i predloga za potencijalni završetak
mozzer Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 hour ago, Sara said: ne podsecaj me isto vala, ne pada mi na pamet da gledam ove rugobe sto su preostale, da je dzejmi preteko jos i nekako, ovako evo im sipak To je to Imao sam neke manje simpatije za jos 2-3 lika, ali ne to nije to vise... pri cemu je meni Bran prilicno qll ne mislim na njega...
arheolog1981 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 https://www.imdb.com/title/tt6027920/ratings?ref_=tt_ov_rt 4.4/10 i nadam se da ce ih Lucasfilms odjebati nogom u guzicu. Ovako vazne stvari se ne smeju prepustati ljudima koji nisu dorasli zadatku. A evo i kritika šta kaže Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts