Jump to content

The Killing

Featured Replies

Veceras u 00:10 na HTV2 krece danska verzija serije!

Čuveni udarni termin za sahranjivanje serija.

Nije to termin za sahranjivanje serija, već uobičajeni reprizni program na HRT2 letom...Ta serija je išla premijerno u udarnom terminu na HRT3...

:lolol:pa, recimo da HRT 3 nije uobičajeni kanal u ponudi naših kablovskih operatera.Doduše, ko je hteo da gleda ovu seriju na televiziji, bila je i na RTS- u pre par meseci u terminu oko 23,00 h.

Bila je... Što bi rekao Ašenbah, u terminu kada se Bog odmarao...

Edited by Ajant23

vise mi se svidja danska verzija, sad mi zao sto nisam nju gledao

:lolol:pa, recimo da HRT 3 nije uobičajeni kanal u ponudi naših kablovskih operatera.Doduše, ko je hteo da gleda ovu seriju na televiziji, bila je i na RTS- u pre par meseci u terminu oko 23,00 h.
Jos uvek nije zavrsina!
  • 2 weeks later...
Doduše, ko je hteo da gleda ovu seriju na televiziji, bila je i na RTS- u pre par meseci u terminu oko 23,00 h.
u vezi sa boldovanim...resim i ja pre par dana da odgledam taj killing, prvo danski pa onda usa. drug smarao mesecima kako je carska serija (originalna verzija), kako se navukao, kako se gleda u jednom dahu, kako skandinavci kidaju, bla, bla itd.ovako... original je... ja nemam reci... nesto fenomanalno! sad skidam drugu sezonu i po ko zna koji put u zivotu konstatujem da zivim pod ne kamenom, nego stencugom, kad sam se tek sad setila. u poslednja dva dana sam sabila svih 20 epizoda da bi danas, ustvari juce uvece, konacno dosla do kraja i... i... i... tu ukapiram da znam sta ce da se desi. :isuse:u cemu je problem? ja, idiot, sam izgleda tad kad je RTS (mozda i HRT, ne secam se) vrteo seriju slucajno uletela kada je emitovana poslednja epizoda i samo tu jednu epizodu sam odgledala. :isuse: a pojma nisam imala sta sam gledala. pa sad, kad sam pustila poslednju epizodu na kompu, negde na pola shvatim da imam strahovit deja vu. :isuse:enivej, posto je ovo ipak topic o americkoj verziji, samo da prijavim da sam krenula i sa njihovom prvom sezonom, kao, ajde da vidim je l verna kopija, pogledala nekoliko epizoda i malopre obrisala sve. piece of shit, ukratko. usa verzija to jest. previse mi je nekako... americki (ili holuvudski?)/upeglano/pateticno (bar ono sto sam videla). u startu me je iziritiralo kopiranje postera za twin piks (who killed laura palmer?) i iz trejlea je delovalo da su napravili bukvalnu kopiju forbrydelsena da se ne bi mlatili sa titlom/zato sto im se moze, ali sad citam i vidim da je kraj potpuno drugaciji... a da, ima par glumaca koji su ok (michelle forbes na prvom mestu), ovo ostalo bih streljala. mislim da drugoj tj. trecoj sezoni necu dati sansu.

Meni nova sezona odlicna, juce i danas upio 7 epizoda, ostavio 2 za sutra. Prica je sasvim prihvatljiva, ali ta mracna severo-zapadnoamericka atmosfera je nenadjebivo docarana. Holder standarno razvaljuje, Sarsgaard solidan dodatak.

Meni nova sezona odlicna, juce i danas upio 7 epizoda, ostavio 2 za sutra. Prica je sasvim prihvatljiva, ali ta mracna severo-zapadnoamericka atmosfera je nenadjebivo docarana. Holder standarno razvaljuje, Sarsgaard solidan dodatak.
+1Pegi, daj šansu trećoj sezoni, nećeš se prevariti.

zavisi kako budem stajala sa zivcima, ali mislila sam prvo da zavrsim sa danskom verzijom svakako.sad vidim i da su navatali petera sarsgaarda ( :wub: ) za trecu, tu stvarno nemam sta da prigovorim.

Uf!Meni je odlična američka verzija, posebno ova sezona, a danske jedva i da se sećam. Možda je zbog redosleda gledanja pa mi je The Killing >> Forbrydelsen, a Bro(e)n >> The Bridge. Hoce li ovde isto biti 1 slucaj na 2 sezone?

Meni je isto američka verzija sjajna. Onaj Sijetl je something else.

Poslednja epizoda je bila potpuno u znaku glume Pitera Sarsgarda i Mirej Enos. Nemam pojma kako je biti na nekoliko sati od smrti, ali ovo što je juče prikazano, je sam vrh televizijske glume.

+1