May 6, 200816 yr oću,čim predje temperatura 25C ovaj tečni colorstay Revlon ide u frizider i čeka ladne dane a onda idem na taj Avene da ga probam jer sam dosada imala fino iskustvo sa Avene-om pa eto ajd da probam puderčić... Edited May 6, 200816 yr by lena21
May 12, 200816 yr tedo da silujem jednog zbog ovoga.....kakodobromirisesunce timrzim muske parfeme/deodoranse/after shaveove i ostale mirisove.. al OVO....... zlo kak je dobro
June 28, 200816 yr ja sam veliki Clinique ovisnik (jos kad es povremeno posreci put u USA pa sve bude u pola cene i nize, sreci nema kraja :Dmedjutim, dobro je sto slusham prodavachice te od pre dve nedelje ne mogu da verujem koliko je dobar ovaj peeling:holly molly! toliko je dobar!a onda ima i jos isto toliko dobro, maska koja "radi" celu noc :a trenutno probam magichne charape za unakazene slonovske pete:unutra je neki gel, zalepljen za unutrashnjost, hladan i hidratantan, obujesh charape (predhodno operesh stopala :D ja ih i zbrusila koliko sam mogla) i sedish 20 minuta...pa cu da vam kazem kako je bilo :)Edit: update za rezultate: stopala ne osecam razlika = drastichna; bez zezanja, odlichan proizvod! Edited June 28, 200816 yr by msmodesty
June 29, 200816 yr a trenutno probam magichne charape za unakazene slonovske pete:Edit: update za rezultate: stopala ne osecam razlika = drastichna; bez zezanja, odlichan proizvod!Ajd ti malo bolje apdejtuj pa nam davaj linAk za taj prozvod! Jel? su te carape za jednokratnu uporabu? He-he, ja to onako po starinski ponekad ... namazem stopala onako izasno sa kremom pa u carapu
June 29, 200816 yr Ajd ti malo bolje apdejtuj pa nam davaj linAk za taj prozvod! Jel? su te carape za jednokratnu uporabu? He-he, ja to onako po starinski ponekad ... namazem stopala onako izasno sa kremom pa u carapu dobro jutro :)nema apdejta, i dalje je za rekomendaciju od srcapiling na primer radi na vocne kiseline - ne mora da se grebe peskom po licucharape za 50 upotrebasve to u Sephora-iuz member's card: - 20%
June 29, 200816 yr cekaj, jel nisu te vocne kiseline malo anatemisane u odnosu na salicilnu? pogotovo ljeti (mada, vjerovatno je u pitanju niska koncentracija)modesty, imas li iskustva sa clinique pillingom? bas mi treba dobar hemijski piling a clinique mogu da nadjem u svom seluedit: da li je neko koristio clinique pore minimizer i je li cemu? Edited June 29, 200816 yr by morgana
June 29, 200816 yr cekaj, jel nisu te vocne kiseline malo anatemisane u odnosu na salicilnu? pogotovo ljeti (mada, vjerovatno je u pitanju niska koncentracija)modesty, imas li iskustva sa clinique pillingom? bas mi treba dobar hemijski piling a clinique mogu da nadjem u svom seluedit: da li je neko koristio clinique pore minimizer i je li cemu?kozmeticharka mi je radila piling salicilnom - peckalo je i leti ga ne radiovaj Sampar verovatno koristi niske koncentracije a uz to ima i neka ulja, pa koza ne bude suva posle ispiranja i uz to stoji na licu samo 2minuta ali ga koristim svaki drugi dan. radi po principu - mali ali tehnichar :DClinique peeling je klasika ima vise jachina. mene prvo nagovorili da uzmem ovaj:jer mi rekoshe da imam mnogo osetljivu kozu, jako belu, pa bi sve jace od ovoga iritiralo.iskreno - piling za bebe.sa druge strane, ovaj je pravi:radi i kao maska, mirishe sveze (osetish kamfor :D ) jak je ali ga zato koristish jednom nedeljno.pore minimizer radi. ali bolje radi dobar piling. Naravno u kombinaciji ta dva jos je boljeja ga nesto ni ne koristim.
June 29, 200816 yr Poluvrijeme je, pa cu sto brze. :) AHA kiseline cine cuda za kozu, regeneriraju je, rjesavaju upale, nastale oziljke i mrljice, uglavnom, dugorocno, s njima je koza na dobitku, ako izuzmemo onu najosjetljiviju, jer su kozmeticki tretmani AHA kiselinama prilicno agresivni, stanjuju kozu i ne koriste se dugo. However, AHA su strogo NEpreporucljive tokom ljetnih mjeseci, jer su fototoksicne, ergo, u doticaju sa suncem - katastrofa za kozu.To se odnosi i na kreme koje sadrze istu. Za salicilnu kiselinu nemam pojma, ne znam koliko je vise ili manje agresivna u odnosu na AHA.Peeling vise ne koristim, najbolji mi je bio Alverde (DM marka), vjerojatno i najjeftiniji na trzistu. Nazalost, povlace ga s trzista, but I coluldn't care less, jer mi je Dr. Hauschka krema za čišćenje otkriće svih otkrića. Blaga je (i djeluje kao blagi peeling), ja je koristim svako drugi dan, i fatastično radi posao. Me adorz. Edited June 29, 200816 yr by Hannah
July 11, 200816 yr However, AHA su strogo NEpreporucljive tokom ljetnih mjeseci, jer su fototoksicne, ergo, u doticaju sa suncem - katastrofa za kozu.To se odnosi i na kreme koje sadrze istu.Da, pogotovu ako je procenat AHA und BHA u toniku/kremi veći,recimo 10%, ja koristim tonik i kremu sa skromnih 4%(samo radi blagog hem.pilinga obzirom da mi je mešovita koža)s tim da kremu koristim povremeno a tonik i ujutru pre kreme i uveče pred spavanje.Inače testirala Avene-ov krem puder s SPF-om 30,zadovoljna premda prvi put koristim krem puder,mogu da kažem nije težak čega sam se najviše pribojavala,stavim ga tek toliko da mi ujednači ten dakle minimalno,fino matira,fino se utopi u kozu tako da izgleda kao da nisam našminkana,izbor je na 4 nijanse ja se nasla u kecu tj.onom najsvetlijem mada je i dvojčica neka bejž isto nice a 3,4 je za stvarno za tamne tenove ili kad je koža pocrnela, cena, simpatišen 18?.
July 14, 200816 yr Cudno, ni rec o kremama za suncanje ili ja ne umem da nadjem .Da li je neko koristio VICHY kreme za suncanje i da li su zaista toliko dobre u odnosu na ostale (uglavnom sam koristila Niveine)? U apoteci mi ih nahvalili, ali ne znam da li samo zato sto ih oni prodaju ili zaista vrede.
July 14, 200816 yr Cudno, ni rec o kremama za suncanje ili ja ne umem da nadjem .Da li je neko koristio VICHY kreme za suncanje i da li su zaista toliko dobre u odnosu na ostale (uglavnom sam koristila Niveine)? U apoteci mi ih nahvalili, ali ne znam da li samo zato sto ih oni prodaju ili zaista vrede.Moguce da su ti ih nahvalile tete kojima Vichy placa krstarenje po Mediteranu. :D Ne znam, moja koza bas ne voli Vichy. A i imas gomilu drugih apotekarskih marki koje su manje razvikane i puno kvalitetnije. Avene, La Roche Posay i Bioderma, npr., imaju sjajne proizvode sa spf-om.
July 15, 200816 yr \jer mi je Dr. Hauschka krema za čišćenje otkriće svih otkrića. Blaga je (i djeluje kao blagi peeling), ja je koristim svako drugi dan, i fatastično radi posao. Me adorz.