Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

blago tebi. meni je lice uzasno osjetljivo, ali bih zato kozu tijela valjda mogla da mazem i margarinom i da bude ok.

Posted

Joj, ja se izvinjavam, pogrešan sam lak preporučila, pobrkala sam :isuse:

Užasno me sramota :isuse:

Meni za oči definitivno napravilo promenu ovo 

IMG_20230322_200821_903.thumb.webp.8035239faf407b3fa0ed058479220c42.webp

A za lice ovo. Mislila sam da mi je skočio pritisak kad sam prvi put stavila, jer mi se zarumenelo lice, ali ne kao alergija, nego kao kapilarčići :gospode:

IMG_20230322_201313_844.thumb.webp.ab073da37922111ce8a33e4e29da592f.webp

Mini pakovanje, ono što sam se častila za osmi mart :lolol:

• +1 1
Posted
5 hours ago, morgana said:

uzela bih niacinamid, do sada ga nisam koristila u zasebnom proizvodu. moze li neko nesto da mi preporuci?

Ja već duže vreme ne koristim niacinamid ali The Inkey List mi je bio dobar, bolji od Revox-a.

• Hvala 1
Posted

Kako sad pogresan lak?

kupila sam taj sa plavim poklopcem I nije los

• Haha 1
Posted
Just now, Patty Lee said:

Ja već duže vreme ne koristim niacinamid ali The Inkey List mi je bio dobar, bolji od Revox-a.

aha, tenks. sephora ima inkey, jel da?

Posted

@morgana Ima, ali možda bolje da prvo nazoveš onu koja ti je najbliža da se ne šetaš bzvz, ja sam nedavno morala da obiđem SVE Sefore u Bgd dok sam tražila Innisfree serum, u nekima ima solidan izbor, u drugima samo što ne prozuji onaj tumbleweed kroz radnju.

Za TIL najveći izbor ima Galerija, I think.

Posted (edited)

pitacu na fb, obicno odgovore. jednom su me cak i obavijestili danima kasnije kad su dobili drunk elephant.

samo ne razumijem zasto jos nemaju e shop

Edited by morgana
Posted

@morgana Ne znam, valjda misle da im se ne isplati, jer otvaranje online shop-a košta kao i otvaranje fizičke ranje, a otvaranje fizičke radnje košta puno. Mada, ja mislim da bi im se isplatilo jer ima puno ljudi koji ne žive u jebenom Beogradu i Novom Sadu a kupovali bi rado u Sefori. Kad je mogao skrnavi H&M da se smiluje posle godina obećavanja valjda mogu i ovi jadnici.

Za Paula's Choice možeš da pogledaš i u Fabu Spot u Knezu. 

Prvo sam htela da ti preporučim Fabu zbog Geek & Gorgeous niacinamida ali sam se setila da su prošle godine izbacili G&G iz ponude, ali PC bi trebalo da još drže.

Posted
38 minutes ago, Sara said:

Kako sad pogresan lak?

kupila sam taj sa plavim poklopcem I nije los

Ma on nije loš, brzosušeć je i ne ostavlja tragove, ali se skida lako. A imam i jedan sad ne znam gde mi je, isto ima nešto tako plavo, pa sam pomešala....taj je isto iz DM, i mnogo je postojaniji.
Ali super ako ti je dobar :D

Posted

Namazala jednom 

ja inace mazem samo nokte na nogama slikaj I taj drugi lad ga nadjes 

Posted

@Patty Lee

da, da, znam za fabu, tamo i kupujem paula's choice, ali nazalost nisam znala da su imali geek&gorgeous a zanimalo bi me da probam brend

@Svemir Zeka jel te l occitane iritira trajno ili samo u prvom koriscenju?

Posted
17 minutes ago, morgana said:

@Patty Lee

da, da, znam za fabu, tamo i kupujem paula's choice, ali nazalost nisam znala da su imali geek&gorgeous a zanimalo bi me da probam brend

@Svemir Zeka jel te l occitane iritira trajno ili samo u prvom koriscenju?

Bilo je par puta, ali evo sada više ne.

• +1 1
Posted
18 hours ago, Patty Lee said:

Za Paula's Choice možeš da pogledaš i u Fabu Spot u Knezu. 

Prvo sam htela da ti preporučim Fabu zbog Geek & Gorgeous niacinamida ali sam se setila da su prošle godine izbacili G&G iz ponude, ali PC bi trebalo da još drže.

jao a ja taman došla da pitam gde u BG mogu da kupim Paula's Choice; koleginica mi iz inostranstva donela i onaj ljubičasti retinol i vitamin C serum i evo posle dve nedelje korišćenja već vidim razliku i u fazonu sam "e ovog ću sad da se držim, samo da uspem da nadjem".

da li neko možda zna koje su cene PC ovde?

Posted
8 minutes ago, decak Kejt said:

jao a ja taman došla da pitam gde u BG mogu da kupim Paula's Choice; koleginica mi iz inostranstva donela i onaj ljubičasti retinol i vitamin C serum i evo posle dve nedelje korišćenja već vidim razliku i u fazonu sam "e ovog ću sad da se držim, samo da uspem da nadjem".

da li neko možda zna koje su cene PC ovde?

cjenovnik

https://drive.google.com/file/d/1U9vN8h_NnCM7dm7r7K4O6hR7aiGFBZzU/view

• Hvala 1
Posted

Znači u proseku 1000 dinara skuplje nego na njihovom sajtu...

A da li neko zna da li je i u Sephora ista cena za Paula's choice?