Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

aaa, ok :)pa da, lush ima i sampone u cvrstom agregatnom stanju

Posted

Body shop white musk roll on. Perfekcija.meni je onaj providni gel užasan, ništa lepljivije ne postoji. U suštini sam potpuno prešla na rollone jer mi ni jedan ne ostavlja belo (nivea fresh i nivea pearl pored već pomenutog body shop šećera)

Posted

Ovo je mozda pitanje za wash&go ali je odgovor hitno potreban, pa cu da ga pinujem :):Da li da perem kosu pre kaniranja????Hvala! :)

Posted
Ovo je mozda pitanje za wash&go ali je odgovor hitno potreban, pa cu da ga pinujem :):Da li da perem kosu pre kaniranja????Hvala! :)
moj frizer veli da se svaka boja najbolje zapati na prljavu kosu, ali, ako je situacija urgentna - PM to Linda Lee, resident expert associate za problematiku kaniranja.
Posted
Obavezno! Kana se neće lepo primiti na prljavu kosu. Samo je operi i ne stavljaj nikakav balzam na kosu niti bilo šta drugo. Nakon kaniranja, kada ispereš kosu od kane i opereš šamponom, obavezno stavi dosta balzama, jer će se u suprotnom kosa mrsiti. Već kod sledećeg pranja kose možeš da se vratiš standardnoj rutini.Jbg grozno sam okasnila sa odgovorom. :(Javi kako je ispalo.
Posted

Ma nema veze; to isto pise i na uputstvu, pa sam tako i uradila. A intuitivno sam i krnula tri kila regeneratora posle ispiranja...mada nije mnogo pomoglo, grozno mi je suva kosa.I naravno da se nije primila, moja smedja kosa ima crveni odsjaj i samo sam dobila malo crveniji; jednom u deset godina stavim kanu i zareknem se da necu nikad vise :rolleyes: .Ali cilj je postignut: uradila sam nesto s kosom sto nije sisanje i izvlacenje pramenova, tj. pundravci su uspesno ubijeni.Hvala :)

Posted
moja prijateljica se kune u ovu capture liniju diorovu i zaista se vidi efekat. ali brate, 80 dolara za 20 miligrama neceg, malo mnogo :D
meni su dali kao primerak capture dior nocni krem i stvarno nije los. dovoljno mastan za zimu, a lako se upija. jedino cena...sad cu u pauzi za rucak da skoknem do sephore da vidim...mozda mi kartica pomogne da izvucem neki popust
Posted
meni su dali kao primerak capture dior nocni krem i stvarno nije los. dovoljno mastan za zimu, a lako se upija. jedino cena...sad cu u pauzi za rucak da skoknem do sephore da vidim...mozda mi kartica pomogne da izvucem neki popust
u prolasku svrati do apoteke i probaj Nutrilogie_2.jpg
Posted
u prolasku svrati do apoteke i probaj Nutrilogie_2.jpg
e to se trazi.u vichy imam poverenja.hvala modesti, javicu rezlutate :)
Posted

Jos jedan glas za Vichy! Odlicna kolekcija koja daje odlicne rezultate.

Posted

Ja preporucujem Vichy i to celu kolekciju. Kvalitet je izuzetan, ulazu puno u R&D, kao Clinique odlicni su za osetljivu kozu (nema alergija i slicnih reakcija) uz to su cene mnogo, mnogo nize nego bilo sta sto dolazi od velikih marki.Uz to, mogu da se nadju u celoj Evropi, imaju odlican website a uz to je i grad lep :)Krajem septembra smo bili na dugackom vikendu u Vichy-ju - :D to stvarno postoji :) Imaju jedan od najvecih SPA centara u Evropi i bilo je uzivanje probati centar i nove proizvode. Ovo je bilo otkrice. dodam ga uvek malo uz redovnu kremu - Aqualia Thermal:vichy_aqualia_thermal_range.jpg

Posted

Znam da je neko vec pominjao, ali za masnu kozu dfinitivno nema bolje podloge od vichy normaderm-a vichyxj0.jpg

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Koristio neko bottega verde?Pre neki dan zaglavla kod njih, mirishe ko dusha, cene nako - nako (srednje jace), ali zaboravih da trazim testere, a bas sam se ufiksirala na neke proizvode od divlje breskvePa me zanima da li je samo mirisljava sarena laza ili vredno mackanja?Zatim (mrzi me da kopam*) onomad je bila prica o dezodoransima koji ne ostavljaju trag, a pritom i ne mirisu i cini mi se da je morgana pomenula izvesni neutro roberts - e, posto mi se cini da smo mislile na isti, pre neki dan sam ga videla u dm-u i odmah capila dva komada:)edit:*na prethodnoj strani

Edited by apotekarica
Posted
Koristio neko bottega verde?Pre neki dan zaglavla kod njih, mirishe ko dusha, cene nako - nako (srednje jace), ali zaboravih da trazim testere, a bas sam se ufiksirala na neke proizvode od divlje breskvePa me zanima da li je samo mirisljava sarena laza ili vredno mackanja?Zatim (mrzi me da kopam*) onomad je bila prica o dezodoransima koji ne ostavljaju trag, a pritom i ne mirisu i cini mi se da je morgana pomenula izvesni neutro roberts - e, posto mi se cini da smo mislile na isti, pre neki dan sam ga videla u dm-u i odmah capila dva komada:)edit:*na prethodnoj strani
osevapite se i recite koji neutro roberts (bilo koji ili neki speshl :unsure: )samo da ne ostavlja trag.ah, da, dove koji kao ne ostavlja trag na crnim majicama, je sharena laza. pola majica mi je belichasto u tom predelu <_<