Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

ne igram nista ako na to mislis. home/menu button secka, kao da se misli sta treba da uradi...

Posted

Ma nest free bre.

Posted

Ma nest free bre.

nisam mislio da ga kupis sa google nego sa torrenta ;)

Posted

angry birds se podrazumeva, mislio sam da trazi nesto osim angry birds :)

btw i 'monument valley' (bar prvih 5-6 staza) moze za sestogodisnjaka

Posted

Ja poceo da ronjam i skinem neki fudbal i zaigram se :)

• 1 month later...
Posted

Potrebna pomoć:

Imam kontakte sa starog telefona sačuvane na kompu, razbijene u milion pojedinačnih CSV fajlova.

Kako da ih prebacim na novi fontele?

Probala sam da ih importujem u Gmail contacts, ali može da se importuje jedan po jedan - a imam ih više od hiljadu, s obzirom da su iz nekog razloga i više telefona za istu osobu razbijene na pojedinačne kontakte.

Hvala unapred.

(Pliz ne pitajte zašto nije sve bekapovano na google nalog, prosto nije... :(  )

Posted

Uf.. ja sam instalirao neki programčić na kućni računar u te svrhe iz sličnog razloga ali sada ne mogu da se setim naziva.

Mogu popodne da proverim.

Posted

Potrebna pomoć:

Imam kontakte sa starog telefona sačuvane na kompu, razbijene u milion pojedinačnih CSV fajlova.

Kako da ih prebacim na novi fontele?

Probala sam da ih importujem u Gmail contacts, ali može da se importuje jedan po jedan - a imam ih više od hiljadu, s obzirom da su iz nekog razloga i više telefona za istu osobu razbijene na pojedinačne kontakte.

Hvala unapred.

(Pliz ne pitajte zašto nije sve bekapovano na google nalog, prosto nije... :(  )

Imaš li stari telefon, s kontaktima?
Posted

Imaš li stari telefon, s kontaktima?

Nemam, ispraznila sam ga i vratila, jer je bio u garanciji.

Ispraznila sam ga nekom muljavom aplikacijom, tako što su svi kontakti pretvoreni u pojedinačne CSV fajlove i oni su na mom kompu. Sada imam novi telefon i hoću da to vratim nazad.

Posted

Nemam, ispraznila sam ga i vratila, jer je bio u garanciji.

Ispraznila sam ga nekom muljavom aplikacijom, tako što su svi kontakti pretvoreni u pojedinačne CSV fajlove i oni su na mom kompu. Sada imam novi telefon i hoću da to vratim nazad.

Aj ovako.

Odeš u cmd. Odeš u dir gde su ti csv fajlovi.

Uradiš copy *.csv svi.csv

Trebala bi da dobiješ jedan fajl koji onda možeš prebaciti na tel i importovati u kontakte.

Posted

Aj ovako.

Odeš u cmd. Odeš u dir gde su ti csv fajlovi.

Uradiš copy *.csv svi.csv

Trebala bi da dobiješ jedan fajl koji onda možeš prebaciti na tel i importovati u kontakte.

uf, sad vidim da fajlovi nisu *.csv nego *.vcf (windows live mail contact)

Posted

Ok radi to isto i sa vcf.

Ok. Kako da napravim jedan fajl od hiljadu?