May 14, 20159 yr ne igram nista ako na to mislis. home/menu button secka, kao da se misli sta treba da uradi...
May 14, 20159 yr angry birds se podrazumeva, mislio sam da trazi nesto osim angry birds :) btw i 'monument valley' (bar prvih 5-6 staza) moze za sestogodisnjaka
June 17, 20159 yr Potrebna pomoć: Imam kontakte sa starog telefona sačuvane na kompu, razbijene u milion pojedinačnih CSV fajlova. Kako da ih prebacim na novi fontele? Probala sam da ih importujem u Gmail contacts, ali može da se importuje jedan po jedan - a imam ih više od hiljadu, s obzirom da su iz nekog razloga i više telefona za istu osobu razbijene na pojedinačne kontakte. Hvala unapred. (Pliz ne pitajte zašto nije sve bekapovano na google nalog, prosto nije... :( )
June 17, 20159 yr Uf.. ja sam instalirao neki programčić na kućni računar u te svrhe iz sličnog razloga ali sada ne mogu da se setim naziva. Mogu popodne da proverim.
June 17, 20159 yr Potrebna pomoć: Imam kontakte sa starog telefona sačuvane na kompu, razbijene u milion pojedinačnih CSV fajlova. Kako da ih prebacim na novi fontele? Probala sam da ih importujem u Gmail contacts, ali može da se importuje jedan po jedan - a imam ih više od hiljadu, s obzirom da su iz nekog razloga i više telefona za istu osobu razbijene na pojedinačne kontakte. Hvala unapred. (Pliz ne pitajte zašto nije sve bekapovano na google nalog, prosto nije... :( ) Imaš li stari telefon, s kontaktima?
June 17, 20159 yr Imaš li stari telefon, s kontaktima? Nemam, ispraznila sam ga i vratila, jer je bio u garanciji. Ispraznila sam ga nekom muljavom aplikacijom, tako što su svi kontakti pretvoreni u pojedinačne CSV fajlove i oni su na mom kompu. Sada imam novi telefon i hoću da to vratim nazad.
June 17, 20159 yr Nemam, ispraznila sam ga i vratila, jer je bio u garanciji. Ispraznila sam ga nekom muljavom aplikacijom, tako što su svi kontakti pretvoreni u pojedinačne CSV fajlove i oni su na mom kompu. Sada imam novi telefon i hoću da to vratim nazad. Aj ovako.Odeš u cmd. Odeš u dir gde su ti csv fajlovi. Uradiš copy *.csv svi.csv Trebala bi da dobiješ jedan fajl koji onda možeš prebaciti na tel i importovati u kontakte.
June 17, 20159 yr Aj ovako. Odeš u cmd. Odeš u dir gde su ti csv fajlovi. Uradiš copy *.csv svi.csv Trebala bi da dobiješ jedan fajl koji onda možeš prebaciti na tel i importovati u kontakte. uf, sad vidim da fajlovi nisu *.csv nego *.vcf (windows live mail contact)