lazni Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 trenutno su najpopularniji kao nacin za isplatu zarada zaposlenima ili za izvlacenje kesa, uz najnize moguce troskove :). pausalac moze da obavlja samo poslove iz registrovane sifre delatnosti, i koliko se secam ne moze da se bavi trgovinom osim nekih auto-zanatlija. od ove godine lica koja se bave marketinskim aktivnostima ne mogu da registruju pausalnu radnju, tako da popularna `istrazivanja trzista` po cijeni od par miliona rsd vise ne funkcionisu. elem, za ljude koji ne bi zeleli da se bave dodatnim aktivnostima vezanim za izvlacenje gotovine, pausal ne mora da bude najjeftiniji oblik organizovanja.
Aće Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 zavisi koga vise volis da finansiras, sebe ili stranacke parazite i bolesni drzavni aparat.
mire Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 nemaš pojma o čemu pričam, kakve stranke, kakav kurac aparat, veze nema da nisam "žigosan", sad bih ti objasnio sistem, na brzaka
Aće Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 ja pricam o sto manje dinara gradjana na bilo kojem racunu koji pocinje sa 840.
mire Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) i ja 'ajde, objasniću ti na pp, čim budem pri kompu građevina, naravno edit: ok? Edited March 26, 2014 by mire
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Postoji li u Srbiji Quote i kako se to tamo zove? Nadam se da znate sta pitam, posto numem na srpskom.
Lezilebovich Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ponuda ? (mada uopšte ne kontam kontekst ovoga)
Indy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Kapiras, tako nesto bi bilo. (Trenutno se s tim bavim ovde, pa mi pade na pamet da o tome ne umem da komuniciram na srpskom, sto me uvek malo zabrine).
расејан Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ponuda ? (mada uopšte ne kontam kontekst ovoga) Тај quote углавном и значи то, "дај ми неки папир са износима, колико би то коштало". Код нас исто, понуда је без везе ако то не садржи.
JozoMujica Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Postoji li u Srbiji Quote i kako se to tamo zove? Nadam se da znate sta pitam, posto numem na srpskom. Predračun, profaktura...
Recommended Posts