mlatko Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Bar ne leti oko sveta i nosi svoje testove i lekare kao neki licemeriInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Krampa Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 (edited) 1 Šešelj ima racionalnije stavove prema vakcini nego tupson Novak. Stvarno treba biti talentovan pa napraviti sebi ovakav ujeb kao što je on uradio u posljednjih par meseci. Mogao se ladno prijaviti bolestan ( bruh, žuč, kurije oko) i iskulirati par tekmi Edited February 15, 2022 by Krampa 2 Link to comment
Zli Gli Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Ako moze jos jedna tema da se otvori specijalno za ovaj intervju za BBC, ne bi bilo lose. Steta da se kaci link i komentarise na samo ovih postojecih 5, nedovoljno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1 Link to comment
Zli Gli Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Nadao se da ce se umuvati nekako, navukli ga olosi australijskiSent from my M2012K11G using Tapatalk 1 Link to comment
Stari tenis fan Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Odgedao sam intervju u cjelosti. Novak je bio odlican, novinar je pomagao i nogama i rukama. Cilj je bio da ga operu loliko je vise moguce. Jako uspjela PR akcija. Link to comment
Ros Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 1 minute ago, Stari tenis fan said: Odgedao sam intervju u cjelosti. Novak je bio odlican, novinar je pomagao i nogama i rukama. Cilj je bio da ga operu loliko je vise moguce. Jako uspjela PR akcija. gde si odgledao ceo intervju? Link to comment
Stari tenis fan Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Na BBC-ju, zivim u Engleskoj. Probaj ovdje: BBC One - Novak Djokovic: The Amol Rajan Interview 1 Link to comment
Ros Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 1 minute ago, Stari tenis fan said: Na BBC-ju, zivim u Engleskoj. Probaj ovdje: BBC One - Novak Djokovic: The Amol Rajan Interview ziv bio. pise da jos nije spreman za prikazivanje. Link to comment
vememah Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Tajmsov novinar koji prati tenis: 1 Link to comment
Stari tenis fan Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 5 minutes ago, vememah said: Tajmsov novinar koji prati tenis: Apsolutno se slazem. Link to comment
Micko8 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Kao sto sam vec napisao pre mesec dana, da mu sledi penzija posto ce svi ostali GS a verovatno i ostali turniri zahtevati vakcinaciju , to im je efikasan nacin da ga zaustave da uzme jos koji slem. On je vec davno usao u istoriju , sve je postigao u sportskoj karijeri, plus vodi u pobedama protiv svoja dva najveca rivala. Nema za cim da zali , njegovo mesto u istoriji tenisa je zacementirano 3 Link to comment
Time Crisis Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Eto, nadam se da su svi koji su mu preporučivali da unajmi nekog za ozbiljan PR sada zadovoljni :P 2 Link to comment
Stari tenis fan Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Just now, Time Crisis said: Eto, nadam se da su svi koji su mu preporučivali da unajmi nekog za ozbiljan PR sada zadovoljni :P Ja sam super zadovoljan i pored toga stro sam se nadao do jutros da ce se vakcinistai. Link to comment
Recommended Posts