Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

scotus izgleda odlucuje o 14. amandmanu sredinom ‘26.; dali (ali ne salvador) 300k beba godisnje ima pravo ili ne na US drzavljanstvo, nekih 7-8% US beba rodjenih godisnje.

Zasto bebe nisu 100% ciste, nego samo 92%-93%? ICE ce vrv imati 1 field trip hapsenja beba&majkiD

Opet, scotus je kao 1 baba gatara koja pokusava da provali sta su tamo neki hteli da kazu pre 250 godina; ako se nekome ne svidja mogu da urade amandmane da baba ne bi gatala; ali ne, pusti lojerske mamojebe da gataju!

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Drzavljanstvo svima, hteo sam reciD

Nema nista od toga. Uklesano u ustavu. Morace da promene neke druge zakone za trudnice koje dolaze ovde samo zbog toga. Al oduzeti im drzavljanstvo, nece moci.

Ne znam ko ga nagovori na ovo. Kalifornija je meka za to, zaboravila sam kako zovu to.

Edited by mustang

1 hour ago, mustang said:

Ne znam ko ga nagovori na ovo.

Pam BondajD

1 hour ago, mustang said:

Kalifornija je meka za to, zaboravila sam kako zovu to.

"Увијек сам жељела да се породим у САД-у, то ми је био својеврсни циљ. Чим сам затрудњела, супруг и ја смо испитали могућности и дошли овдје. Много мојих пријатељица је урадило слично. Добијате све – добру климу, квалитетну здравствену његу и држављанство", каже Ксенија Попова, "порођајна туристкиња".

Ahahaha, USA kenselovala i Constellation program fregata, nakon samo dva napravljena broda i spucanih 10 milijardi. I to na siguran™ approach gde su uzeli italijansku fregatu i samo cemo malo da je promenimo fazon. Nakon Zumwault, littoral ship, next gen destroyer/cruiser itd... svih projekata koji su svaki spucali po 10-20 milijardi i proizveli, umesto 100 brodova, samo par komada koji ne rade, sad su i ovo sjebali:

https://www.defensenews.com/naval/2025/11/26/us-navy-nixes-constellation-frigate-program-after-two-ships-half-built/

Tako da sad za sve poslove od minolovca, protivpodmornickih, protivbrodskih, protivavazdusnih i brodova za bombardovanje obale, svih velicina od korvete do krstarice - radi Arleigh Burke flota razaraca, gde je prvi brod porinut pre 45 godina a dizajn je iz vremena hladnog rata. Brod koji nema vise mesta za novu opremu, koji je isuvise slab da se brani na otvorenom moru od ozbiljnih pretnji a isuvise velik i skup da se bije na obali sa raznim Hutima. Nije njegova krivica, za sad good enough dizajn u nedostatku boljeg, ali dok Kina izbacuje nove verzije ratnih brodova svakih par godina, USA nije u stanju da pola veka napravi novi dizajn. To be fair, lepo se prave moderne podmornice i nosaci aviona sa novim resenjima iz 21. veka ali sve ostalo... doslo dotle da od Italijana kupuju dizajn i da ni to ne mogu da prilagode.

USS_Arleigh_Burke_%28DDG_51%29_steams_th

Šta, Italijani, Francuzi, pa i Nemci imaju bolje i jeftinije brodove od SAD-a? Mogli bi možda da naprave neki vojni savez, pa da sarađaju u vojnim operacijama i koriste ono što je najbolje za određenu svrhu.

https://mastodon.social/@FluentInFinance/115679055856774473

The median family income in the U.S. has gone from $10K in 1971 to $106k today, an increase of 10x.

However, the median cost of a house has gone from $25K to $445k, an increase of 17x.

And the median cost of a car has gone from $3.6K to $50k, an increase of 14x.

The median cost of college has gone from $2.9k a year to $45k, an increase of 16x.

And the average cost of healthcare per person has gone from $350 to $14.6k, an increase of 42x.

The average person is worse off today than in 1971.

i komentar

That $10K 1971 salary is the equivalent of about $80K today

My sources state that median US family income in 2024 was about $83K. A median price 1970s home would cost $200K in today's dollars, but a 2025 median home costs $410K. The cost of a home has doubled, but income has barely risen in 55 years.

Najbolji od svih mogućih svetova. Ne kočimo ni zbog koga!

giphy.gif

@Engineer

Why Americans are feeling poorer even though they’re not; FT

Izgleda troskovi porasli sa 1/3 na 1/2 zarade za esencijalne stvari a opali za neesencijalne = autor kaze ista ukupna potrosnja po porodici?

A prosecna osoba ‘71. je zivela sa azbestom, gas guzzlerom, vrv doktorom koji je gatao a nije bilo ni Parapsihopatologije

4 hours ago, Bud Stonebraker said:

@Engineer

Why Americans are feeling poorer even though they’re not; FT

Izgleda troskovi porasli sa 1/3 na 1/2 zarade za esencijalne stvari a opali za neesencijalne = autor kaze ista ukupna potrosnja po porodici?

A prosecna osoba ‘71. je zivela sa azbestom, gas guzzlerom, vrv doktorom koji je gatao a nije bilo ni Parapsihopatologije

Stižu bolje vremena, kaže RFK Jr:

WTOP News
No image preview

FDA withdraws requirements to check for asbestos in makeu...

A recently withdrawn FDA rule means cosmetic companies are no longer required to test talc-based products for asbestos, leaving consumers responsible for choosing safer options.

Navodno nikad nije bilo ni radjeno, nego su povukli ponudjeno.

Proverite vi bolje, mrzi me da se bakcem sa ovim.

Korean skincare je jedino sto koristim zadnjih par godina. I nivea.

My man 😍💪👏👏❤️

jel bilo ovo? najbolji grift još od riley gaines, koja je napravila unosnu karijeru od poraza u koledž plivanju lolol

2 hours ago, mustang said:

Navodno nikad nije bilo ni radjeno, nego su povukli ponudjeno.

Proverite vi bolje, mrzi me da se bakcem sa ovim.

Korean skincare je jedino sto koristim zadnjih par godina. I nivea.

Proverite vi to bolje umesto što trujete protiv deregulacije, a ja ću u međuvremenu da zaobidjem američku kozmetiku i koristim samo onu uvoznu fantom

1 minute ago, Zverilla said:

Proverite vi to bolje umesto što trujete protiv deregulacije, a ja ću u međuvremenu da zaobidjem američku kozmetiku i koristim samo onu uvoznu fantom

🙄 Ne kopiraj me 😂

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.