Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

58 minutes ago, mustang said:

Donald ti u glavi.

Daj nesto ozbiljnije.

Gde ćeš ozbiljnije od ovoga, uskoro u Nemačkoj nećeš moći Šveđanima da objašnjavaš kako je živeti u Švedskoj. Kažu Trump otkazao sve popodnevne dremke do 2027.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

@Engineer click and bait 😁 dobra fora. Ne razumem te. Koja je poenta tvoja? Ne slazes se da postoji cenzura u evropi i sire? Ne mislis da su ovi sastanci bitni za tvoju, moju, svih nas slobodu? Pazi, ako ti meni sada kao da mi dokazes kako ima cenzure i u usa, rodjo, covece, zivimO u sred cenzure!

Ne bori se protiv cenzure, represije, ukidanja prava... izmišljanjem, već činjenicama. Ali je problem što dobar deo onih koji bi kao da se bore, em operisan od činjenica, em bi oni uvodili isto to, ali pravedno.

Ne znam na koji nacin da vam pristupim, da sednemo za sto i normalno pricamo. Stvarno nemam ideju.

Vi kao da ste rodjeni i vaspitani da ne resavate nikakve probleme u zivotu vec ih prebacujete na druge. Hm. Da. Bas sam dobro rekla.

4 minutes ago, mustang said:

Pazi, ako ti meni sada kao da mi dokazes kako ima cenzure i u usa, rodjo, covece, zivimO u sred cenzure!

Zašto onda podržavaš ljude koji uvode cenzuru, masovni nadzor i ukidaju teškom mukom izborena prava?

Da opajam topik od necistih sila

I rebuke you in the name of Jesus

extratv GIF

1 minute ago, Engineer said:

Zašto onda podržavaš ljude koji uvode cenzuru, masovni nadzor i ukidaju teškom mukom izborena prava?

O cemu ti pricas?!?

Just now, Engineer said:

Nije to Trump kriv, ne pratiš, nego ona Pam Bondi, seme joj se zatrlo. Zavela kuja Donalda, ali neće još dugo. U sledećoj epizodi Don Jr. je vezuje za bombu i baca na generalštab za početak građenja hotela. Ostanite uz naš program do 21 sat, sponsored by StateFarm.

26 minutes ago, Venom said:

Gde ćeš ozbiljnije od ovoga, uskoro u Nemačkoj nećeš moći Šveđanima da objašnjavaš kako je živeti u Švedskoj. Kažu Trump otkazao sve popodnevne dremke do 2027.

Najjače je što nije zadremao iz nekih zdravsvenih razloga, nego mu izgleda dosadilo sve ovo. Same old same old, flattering 24/7, ali stalno ista ekipa morona. Možda će ratić sa Venecuelom da ga razmrda malo.

@Hamlet Strašni @April ili ko je već mod na politici, imajte milosti

• Popular Post
3 hours ago, mustang said:

Vec smo robovi, enog ga u irskoj nastavnik life sentence jer nije hteo da se obraca uceniku u trans rodu...

Stvarno? Proverila si?

Life sentence kazes?

Na videu deluje da uživa, na jednom frejmu videa uhvaćenom da bi retardirana publika doživela orgazam dok klikće na sadržaj nekog Moldavca koji se predstavlja kao autentični američki junak ne izgleda.

Uživa kao Siniša Mali kad mu Hulja napravi sendvič sa podrigušom.

6 hours ago, vememah said:

Lupetanje.

Istorijski prinosi su obrnuto proporcionalni YTM (yield to maturity), kada YTM padne, podizu se cene i prinosi.

Dakle, ovi sto kritikuju "jak" bond market misle da bi bilo bolje da YTM poraste. YTM su rasli da bi se suzbila inflacija, i kada su dosli do jedno 5% blo je alarmantno, sada kada su pali lamentira se sa jak bond market.

I da, ovo je trziste drzavnih obveznica, jak bond market za korporativne obveznice je drugacija informacija - tu se vise vidi promena strukture investicija i flight to safety nego u drzavnim bills, notes i bonds.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.