December 31, 20159 yr Dečaci, ipak sam ja valkira, kaćete da zapamtite Inače, zaključujem da oko mase stvari vi (muškarci) namerno dižete famu kako biste posle ispali strawica©Km kad to odradite. Mislim, ludilo, crevo u dovod, crevo u odvod, kabal u struju - big F deal! Idem da spravljam ng lazanje pa je checkiram i punu sudova. Edited December 31, 20159 yr by Valkyrie
December 31, 20159 yr Mislim, ludilo, crevo u dovod, crevo u odvod, kabal u struju - big F deal! candy servis like this Edited December 31, 20159 yr by kud u maglu Simoviću
January 1, 20169 yr Whirlpool, Candy, Ariston, Ignis, Electrolux, to je sve ista firma Merloni. Dakle, treba samo birati onu koja odgovara po onome što radi i dužini garancije. Kvalitet je isti.
January 1, 20169 yr Evo da javim prvi utisak - super je oprala i osušila NG sudove i šerpe. Moram samo da savladam sistem racionalnog pakovanja po korpama. Sad nisam stavljala mnogo suđa pa je ok ali kapiram da mora neki red da se zna.
January 1, 20169 yr Evo da javim prvi utisak - super je oprala i osušila NG sudove i šerpe. Moram samo da savladam sistem racionalnog pakovanja po korpama. Sad nisam stavljala mnogo suđa pa je ok ali kapiram da mora neki red da se zna.Za to pakovanje, samo treba vremena. Moja žena je tako u početku sa strahom, a sad pakuje ihahaaaj. Na kraju krajeva tu se posle određenog vremena izređaju sve varijante jer jbga suđe je to što imaš nema tu nekih promena!
April 11, 20168 yr Dajte preporuku za frižider sa zamrzivačem crkao nam gazdaričin izgleda pa sad razmatram dal mi se uopšte isplati popravka.