duda Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 nemam sušilicu i ne znam za peglanje ali znam da nema sušilice bez odvoda
Аврам Гојић Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 jel treba peglati veš posle te sušilice? O, da, treba, i to više nego kada ga sušiš na užetu ili kako već.
svashtabezneshto Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 nemam sušilicu i ne znam za peglanje ali znam da nema sušilice bez odvoda Ima, sa kondenzatorskom kutijom. Prazni se posle korišćenja.
nisam ja Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ima, sa kondenzatorskom kutijom. Prazni se posle korišćenja. pa to. to mi treba.
renne Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 O, da, treba, i to više nego kada ga sušiš na užetu ili kako već. Ne mora da znači
Krošek Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 ne mora jedino ako ne susis do kraja nego vadis pomalo vlazno pa peglas pa prostires da se dodatno prosusi ako treba...pain in the ass
Strucnjak Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ne mora da se pegla, ima program za takvo susenje, moja madmazel Sent from my E2303 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Ne mora da se pegla, ima program za takvo susenje, moja madmazel Sent from my E2303 using Tapatalk a jel skuplja ta madmazel i koliko? e skuuuplja, po širini i dužini. ne mislim na cenu Edited November 24, 2015 by kud u maglu Simoviću
stajebrebilo Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 aj na blic - Candy sudomasina, jel sam se zeznuo ili je ok ?
Barti66 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Inače potroše 10-15 l vode za jedno pranje, mada, sve su češće i modeli sa potrošnjom od 7,8-10l....na jednu punu i dobro složenu mašinu to je sasvim korektno i prihvatljivo sa stanovišta zaštite vodotokova i izvorišta drage nam tekućine.
ivy Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 a jel skuplja ta madmazel i koliko? e skuuuplja, po širini i dužini. ne mislim na cenu ne mora da skuplja mnogo,moze da se susi i na manjoj temp i ne mora da se pegla ako se odmah vadi i slaze i ta kondenz kutija treba da se prazni odmah jer se usmrdi i skupi kamenac,nije da ima nekog uticaja na ves niti samu masinu ali je gadno..znaci i njoj treba paznja,ciscenje i odrzavanje a ja nikako nisam protiv sudomasine kao takve samo kazem da je za mala(2,3 clana) gradska ,,domacinstva,, besmislena..plus kosta,plus treba gomila extra/duplih sudova pa samim tim i veca kuhinja..samo 1 dodatno zatrpavanje u stvarima...consume,consumeeeeee..ali naravno ko voli...
aram Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ima i ko voli da mu ruke budu stalno u deterdzentu, plus ih premesta iz tople u hladnu vodu, pa nazad, pa opet i tako... ima nas raznih :)
ToniAdams Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ma dobro,te brojke su za nesvesne sto ne zavrcu vodu kad peru sudove i peru zube i ne znaimaju me..ja sigurno ne porosim vise vode od masine. a ta potrosena enegija mi je najveci problem naravski, ti peres telepatski i bez vode.
Mil@n Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Treba da kupim fuckin' bojler za sudoperu. Tj bojlerče. Veze sa životom nemam šta, kontam da ne može tu puno čovek da se zajebe, dajte npr 2, 3 najbitnije karakteristike ako neko ima ideju, tipa koliko je bitna zapremina npr? Da li je kotao ovaj ili onaj materijal? Ili da jednostavno uzmem najjeftiniji :)
Recommended Posts