Lrd Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Meni je najveći problem sa Areom bio to što je bio, što bi rekli fanovi boksa, post prime za ratnika, a opet ubio je člana kraljeve garde kao dobar dan. I ne, nikada ga nisam zamišljao kao crnca. Opet, nema Arisa, tako da može i Areo da bude crnac. Kad smo već kod toga, uvek mi je Doran bio, pa ne buckast, ali nekako dežmekast, je l' da?
Geo Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Meni je najveći problem sa Areom bio to što je bio, što bi rekli fanovi boksa, post prime za ratnika, a opet ubio je člana kraljeve garde kao dobar dan. I ne, nikada ga nisam zamišljao kao crnca. Opet, nema Arisa, tako da može i Areo da bude crnac. Kad smo već kod toga, uvek mi je Doran bio, pa ne buckast, ali nekako dežmekast, je l' da? Da bukvalno sam ga kao na ovoj slici zamisljao ... Ali opet kod njega mi je najbitnija faca , odnosno da ima taj inteligentni look (otecene ruke i noge moze sminka da sredi)i mislim da su sa Siddigom napravili dobar posao ... @ Omiljeni Norvos nije samo grad vec cela regija i cinjenica je da je na krajnjem severu kontinenta i da je kod njih neka planinska klima slicno kao u Dolu recimo ...
Razzmatazz Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Vala ja sam ga zamišljao kao nekog Škota, samo što je malo upeglan i očešljan, jer radi kao gastarbajter.
Geo Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Vala ja sam ga zamišljao kao nekog Škota, samo što je malo upeglan i očešljan, jer radi kao gastarbajter. Pa da Highlander ...
Weenie Pooh Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Dozvolite da vam skrenem pažnju da raspravljate o enticitetu glumca čija je uloga tako vrhunski nebitna da se kotira negde... ne na Podrick Payne nivou, nego na Illyn Payne nivou. Podržavam vas potpuno, samo nastavite. Moj angažman na uvom topiku očigledno nije bio uzaludan, ostalo je traga evidentno. A šta pasionirani hejter svih stvari može više da poželi no da drugi nastave njegovim putem?
Lrd Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Da bukvalno sam ga kao na ovoj slici zamisljao ... Ali opet kod njega mi je najbitnija faca , odnosno da ima taj inteligentni look (otecene ruke i noge moze sminka da sredi)i mislim da su sa Siddigom napravili dobar posao ... Prva slika - baš tako. A Sidig je već odavno u podsvesti TV gledalaca kao neki ranjiv i osetljiv lik, tako da je ovo u stvari jeftin trik, jer smo navikli da ga gledamo kao ranjivog i osetljivog i onda kada se vidi koliko je u stvari on beskompromisan i odlučan da bude faktor wow! zbog ranijih gledalačkih iskustava. Jeftino. Ali, hej, to je Game of Thrones. (sad Ariel negde stupa na scenu)
Geo Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Dozvolite da vam skrenem pažnju da raspravljate o enticitetu glumca čija je uloga tako vrhunski nebitna da se kotira negde... ne na Podrick Payne nivou, nego na Illyn Payne nivou. Podržavam vas potpuno, samo nastavite. Moj angažman na uvom topiku očigledno nije bio uzaludan, ostalo je traga evidentno. A šta pasionirani hejter svih stvari može više da poželi no da drugi nastave njegovim putem? Dozvoli nam hejt oce da malo vezbamo gundjanje na nebitnim likovima GOT-a, kako bi sto spremniji docekali neke ozbiljnije nelogicnosti u seriji ...
Amelija Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dozvolite da vam skrenem pažnju da raspravljate o enticitetu glumca čija je uloga tako vrhunski nebitna da se kotira negde... ne na Podrick Payne nivou, nego na Illyn Payne nivou. btw ja oma rekla da mož da bude i Crnac, ali i ne mora ali će mene svejedno da zezaju što mi je krivo što Daario nema plavu kosu
Razzmatazz Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Mda, navikao Vini da prati samo promije i selebritije, a malog čoveka ko jebe. Mala žena?
Geo Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Mozda su i u pravu totalno nebitan lik (nema sanse da ce jahati zmaja , niti da je Dzonov cale) , tako da scenaristima treba dati maksimalno prostora da se razmahnu ,,, Ovako nesto bi bilo bas efektno za lik Areo Hotah-a: Edited July 29, 2014 by Geograf
Pantelija jr Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 ja se sad nesto bas ne mogu sjetiti kako sam zamisljao Aero-Hotaha kad sam citao najdosadniji nastavak... javlja mi se cak neka kosookost
Weenie Pooh Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) javlja mi se cak neka kosookost Meni se javljala u vreme kad se Melisandre pojavila, veštica sa dalekog istoka, trebalo je da deluje egzotičnije nego ovi iz Free Cities i Dothraki i štatijaznam šta. Ali posle je serija ustanovila da je ceo svet zapadnjački beo, jebiga, od Iron Islands do Asshai By The Shadow. Svi osim robova i oslobođenih robova, koji su obično šućmurasti ali nekad baš tamnokoži. Edited July 29, 2014 by Weenie Pooh
porucnik vasic Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 ja se sad nesto bas ne mogu sjetiti kako sam zamisljao Aero-Hotaha kad sam citao najdosadniji nastavak... javlja mi se cak neka kosookost Свашта може да се прочита.Мени је Доран мршав са тим отклинама скоро провидан и никако медитерански тип више Бур или тако нешто.
Razzmatazz Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Treba da bude više onako kao matori Marlon Brando u Ostrvu doktora Moroa.
Recommended Posts