Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

Ja isto imam poslovni Iphone i divim se do imbecilnosti sta sve ljudi tolerisu radi valjda tih zelenih oblacica u chatu...

Meni je recimo nestvarno da default email aplikacija ne moze renderovati thread od 5,6 emailova nego random pomesa tekst.

• +1 2
Posted

Amen brother! Koristim ih od 6 i menjaju nam ih na svake dve godine. tek 12icu nisam menjao u garantom roku. Da ne pocinjem o njihovim desktop masinama...

Posted

Grrrr. Ja sam imao 6,8,10 i sada 14. Sve bolji i bolji su.

• +1 1
Posted

aj da ne kenjam da je sve lose-sinhronizacija starog i novog telefona je stvarno sjajna, sa sve sms porukama tamo gde su bile, temom i svim ostalim. mada, i xiaomi ima priblizno isto to, a cujem i smasung. 

• +1 1
Posted

@Grunf pričaš o e-sim, ja sam počeo od prošle nedelje da je koristim i nisam primetio da nešto specijalno srče bateriju

nisam koristio androida pa da mogu da usporedim, meni ovo šljaka ko leptir i ne bih ga sad menjao, pogotovu što sam se navikao na os

Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@Grunf pričaš o e-sim, ja sam počeo od prošle nedelje da je koristim i nisam primetio da nešto specijalno srče bateriju

nisam koristio androida pa da mogu da usporedim, meni ovo šljaka ko leptir i ne bih ga sad menjao, pogotovu što sam se navikao na os

a imas li i fizicku karticu u slotu? 

Posted

Imam, i fizičku i virtualnu

Posted

jbmlga. meni 14ica srce bateriju kao luda. ne mogu dan da sastavim. i nisam jedini, bas se zale ljudi po netu. 

Posted
29 minutes ago, Grunf said:

jbmlga. meni 14ica srce bateriju kao luda. ne mogu dan da sastavim. i nisam jedini, bas se zale ljudi po netu. 

Ja sam u ponedeljak kupio 14+ i za sada je odlična baterija

• Haha 1
Posted

kakav tajkunski forum, mi proleteri rabimo klot 12

:srdoc:

Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

-1

da smo tajkunski forum valjda bi sevale petnaestice ... 

Posted
20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Ispao mi je stari telefon iz džepa i sišao niz stepenice. Morao sam da kupim novi na rate pa sam rešio da se apgrejdujem

Posted
47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Refurbished SE2022 ovde 

• +1 1
Posted (edited)
10 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam u ponedeljak kupio 14+ i za sada je odlična baterija

Sa jednom ili dve kartice? Ja sam do pre godinu dana nosio iphone 12 mini, i to je prvi iphone koji mi se svidjao, uprkos tome sto je ajfon.

Edited by Grunf