jms_uk Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 zna li neko kako najbolje da produvam wifi na telefonu, poslednjih dana me prilicno zeza Odneses u lokalni Genius Bar?
mustang Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 vollela bih da sama to uradim...kad mogu da flush ipconfig sto ne mogu i ovo da uradim :) zaro sto sam plavusa?! :)
John Coltrane Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Izjebah se sinoc i slucjano prihvatih update. Zna li neko jel moze otvaranje da se vrati na slajd na desno ili mora da stoji ovo 2x home button?
jms_uk Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 vollela bih da sama to uradim...kad mogu da flush ipconfig sto ne mogu i ovo da uradim :) zaro sto sam plavusa?! :) Ne znam sta je tacno 'produvavanje' wifi-ja, ali ako je hardverski problem, tesko ces to sama. Nezavisno od boje kose. Sent from my iPad using Tapatalk
paculla Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Mozda ste o ovome pricali ali me mrzi da trazim... kako se namesta iphone u srbiji? nema srbije da se izabere za billing address za kreditnu na itunes/app store.
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 ja turio bg adresu, a zemlja cro i šljaka
svashtabezneshto Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 USA adresu i zemlju. Tako sevetuju i na Iphone Srbija.
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 zbog većeg izbora u app storeu, cenim onda je bila drama naći ove "naše" probao i jedno i drugo, ostao na cro sa srb adresom
MayDay Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Probala sam da dwnld HBO GO na tlf sa domaćeg sajta (servis preko Telenora), ali toga nema u francuskoj app prodavnici. Je l može da se predje na srpsku prodavnicu i da li nešto gubim time?
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 skini pa vrati na fra store, ako ti je lakše na njoj da se snalaziš koliko sam ja ustanovio razlika je u ponudi aplikacija
MayDay Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Moram da izučim kako se to menja account i država. :-)
MayDay Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) Pavle, prešla sam na srpski app store i imam pristup HBO GO, ali sve ove serije dobre mi nisu dostupne. Berlin Station, npr. Je l to tako bude? Edit. Hrvatski app store. Mi ladno nemamo! Nije to Pavle ovde pisao. :-/ Edited January 29, 2017 by MayDay
John Coltrane Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Jel koristi neko od vas power bank i kakva su vam iskustva?
mustang Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 (edited) moram da pohvalim kameru od iphone 7 (muz ima), pogotovu selfi kameru, stvarno je ogromna razlika izmedju prethodnih i ove. njegova selfi kamera slika kao moja normalna na telefonu (6+)...dok mi selfi izgleda katastrofalno. bez dovoljno svetla si potpuno grain. i boje su cak za 10-20% dublje, toplije, tamnije. podseca me na boje od onog monstruma samsunga sto isto ima sjajnu kameru Edited March 3, 2017 by mustang
Recommended Posts