Kenji Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Ovo mi je drugi set Sava adapto hp+ all season. Nikad problema, suvo mokro sneg. I traju lepo. 205 55 16 1 Link to comment
Barti66 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 19 minutes ago, SNARC said: A vidi..mozda..ruku na srce, mi se snega ne nagledasmo prethodnih godina. Pa da, to i jeste problem, tigrice druge a zasigurno treće godine postaju praktično neupotrebljive na mokrom i vlažnom kolovozu. Prošle zime namontirao BG Goodrich G force winter, druga mi zima sa njima ali na mokrom kao pegla a i po snegu dosta iznad proseka...za te novce prezadovoljan. Link to comment
askeladden Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Imperial Snow Dragon zimske.Kineskinje izuzetno mekane i sa dobrim prisnjanjem,druga godina ne menjaju kvalitet.Nesto brze habanje od Continentalki koje su mi best buy . Link to comment
gone fishing Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 5 hours ago, John Coltrane said: Sad ste me bacili u rebus M+S je blato i sneg, nije nužno all season tj. vode se kao “slabije” nego klasična zimska? Kao da smo na Aljasci - all season su za naše snegove više nego dovoljne (mislim na gradsku vožnju bez planinarenja). Moram overiti te zimske Tigrice onda. moraju da imaju i oznaku 3 planinska vrha i pahulje snega, da bi se vodile kao zimske, ovako to izgleda 3 Link to comment
ducca Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Upravo. Tigar AS ovo ispunjavaju ako nekoga bude zanimalo. Link to comment
Tinman Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 11 hours ago, jezovuk said: Ja godinama vozim Sava Eskimo S3+. Grad + par penjanja na planinu uz zdravu dozu opreza i razuma, nikad problema. Ja sam ih kupio pre mesec dana i vrlo sam zadovoljan. Po ovom kijametu su se lepo ponašale. @John ColtraneSa montažom, balansiranjem sve 4 bile 21k din u King Tire-u 1 Link to comment
John Coltrane Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 7 minutes ago, Tinman said: Ja sam ih kupio pre mesec dana i vrlo sam zadovoljan. Po ovom kijametu su se lepo ponašale. @John ColtraneSa montažom, balansiranjem sve 4 bile 21k din u King Tire-u Danas ih zvao, i to poslednje zbog ne baš finog iskustva sa njima u prethodnoj firmi, i ispadoše najpovoljniji, nema zakazivanja jer nema gužvi, sve gume za koje sam pitao imaju na stanju. Bombona, sasvim neočekivano. Link to comment
Valk Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 (edited) Nisam stigla da uzmem kad sam planirala i danas zovem moj omiljeni tyre servis+shop i nemaju više Tigrice, šta ću sad evo ne znam Gledam neke Kleber, tako nešto, deluju isto dobro cena/kvalitet. E da. Tražim 205/55R16 i tu se završava moje poznavanje obeležja. Šta još gledam kad biram, ima nekih slova, nešto 91/94... To nemam pojma šta znači. Edited December 14, 2021 by Valkyrie Link to comment
čekmeže Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Eno čovek gore poklanja tu dimenziju. 1 Link to comment
Valk Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Hvala, evo ko da mi je poklonio. Polovne gume već imam. Smiri se sad, neće da klikne niko kad vidi da je tvoj post poslednji Link to comment
Milosh76 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 8 minutes ago, Valkyrie said: nešto 91/94 DOT oznacava nedelju i godinu proizvodnje gume.. recimo ta tvoja je proizvedena 91 nedelje u 94 godini Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 7 minutes ago, Valkyrie said: Nisam stigla da uzmem kad sam planirala i danas zovem moj omiljeni tyre servis+shop i nemaju više Tigrice, šta ću sad evo ne znam Gledam neke Kleber, tako nešto, deluju isto dobro cena/kvalitet. E da. Tražim 205/55R16 i tu se završava moje poznavanje obeležja. Šta još gledam kad biram, ima nekih slova, nešto 91/94... To nemam pojma šta znači. kleber je mšelinov podbrend, nekada su pravili gume samo za teretna vozila i autobuse, a sad prave i za putnička vozila(ne znam dal i za fordaru) zimske gume adam idi ovde, u komšiluku ti je i kaži da sam te ja poslao, onaj grobar sa a klasom. bićeš uslužena ko princeza i ako voziš to što voziš 1 Link to comment
Milosh76 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 (edited) Adam je povoljan definitivno. Mozes i u Beo-car oni su u Zemunskoj ulici... imaju dobre cene takodje, a nisu ni daleko. Edited December 14, 2021 by Milosh76 1 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 adam je die beste i cene i usluga 1 Link to comment
Filozof manijak Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 A ovamo se bunite zbog banera na forumu 1 Link to comment
Recommended Posts