Jump to content
IGNORED

Zimske gume

Musharaf

Recommended Posts

19 minutes ago, SNARC said:

A vidi..mozda..ruku na srce, mi se snega ne nagledasmo prethodnih godina.

Pa da, to i jeste problem, tigrice druge a zasigurno treće godine postaju praktično neupotrebljive na mokrom i vlažnom kolovozu.

Prošle zime namontirao BG Goodrich G force winter, druga mi zima sa njima ali na mokrom kao pegla a i po snegu dosta iznad proseka...za te novce prezadovoljan.

Imperial Snow Dragon zimske.Kineskinje izuzetno mekane i sa dobrim prisnjanjem,druga godina ne menjaju kvalitet.Nesto brze habanje od Continentalki koje su mi best buy .

5 hours ago, John Coltrane said:

Sad ste me bacili u rebus :sad:

M+S je blato i sneg, nije nužno all season tj. vode se kao “slabije” nego klasična zimska? 

Kao da smo na Aljasci - all season su za naše snegove više nego dovoljne (mislim na gradsku vožnju bez planinarenja). 

Moram overiti te zimske Tigrice onda. 

moraju da imaju i oznaku 3 planinska vrha i pahulje snega, da bi se vodile kao zimske, ovako to izgleda

3_prave_zimske_gume.jpg

• +1 3
11 hours ago, jezovuk said:

Ja godinama vozim Sava Eskimo S3+. Grad + par penjanja na planinu uz zdravu dozu opreza i razuma, nikad problema.

Ja sam ih kupio pre mesec dana i vrlo sam zadovoljan. Po ovom kijametu su se lepo ponašale. 

@John ColtraneSa montažom, balansiranjem sve 4 bile 21k din u King Tire-u

• Hvala 1
7 minutes ago, Tinman said:

Ja sam ih kupio pre mesec dana i vrlo sam zadovoljan. Po ovom kijametu su se lepo ponašale. 

@John ColtraneSa montažom, balansiranjem sve 4 bile 21k din u King Tire-u

Danas ih zvao, i to poslednje zbog ne baš finog iskustva sa njima u prethodnoj firmi, i ispadoše najpovoljniji, nema zakazivanja jer nema gužvi, sve gume za koje sam pitao imaju na stanju. Bombona, sasvim neočekivano. 

Nisam stigla da uzmem kad sam planirala i danas zovem moj omiljeni tyre servis+shop i nemaju više Tigrice, šta ću sad evo ne znam :cry:

Gledam neke Kleber, tako nešto, deluju isto dobro cena/kvalitet. 

E da. 

Tražim 205/55R16 i tu se završava moje poznavanje obeležja. Šta još gledam kad biram, ima nekih slova, nešto 91/94... To nemam pojma šta znači. 

Edited by Valkyrie
7 minutes ago, Valkyrie said:

Nisam stigla da uzmem kad sam planirala i danas zovem moj omiljeni tyre servis+shop i nemaju više Tigrice, šta ću sad evo ne znam :cry:

Gledam neke Kleber, tako nešto, deluju isto dobro cena/kvalitet. 

E da. 

Tražim 205/55R16 i tu se završava moje poznavanje obeležja. Šta još gledam kad biram, ima nekih slova, nešto 91/94... To nemam pojma šta znači. 

kleber je mšelinov podbrend, nekada su pravili gume samo za teretna vozila i autobuse, a sad prave i za putnička vozila(ne znam dal i za fordaru)

zimske gume adam

idi ovde, u komšiluku ti je

i kaži da sam te ja poslao, onaj grobar sa a klasom. bićeš uslužena ko princeza i ako voziš to što voziš

:nobles:

• +1 1

Adam je povoljan definitivno. Mozes i u Beo-car oni su u Zemunskoj ulici... imaju dobre cene takodje, a nisu ni daleko.

Edited by Milosh76
  • +1 1
  • Hvala 1