zorglub Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Изузетно од става 4. овог члана, у насељу возила не морају бити опремљена ланцима, односно другим уређајима за повећање тракције.Опрема из става 1. тачка 2) овог члана може се поставити на точкове на делу пута који није означен знаком "ланци за снег" само кад је коловоз прекривен снегом.Na putu Batajnica-Ugrinovci prošle godine je postavljen pomenuti znak, da li ovo gore znači da će montaža lanaca na ovom putu biti obavezna po bilo kakvom snegu, i pored zimskih pneumatika na sva 4 točka? Ako da,
Milogled Bluff Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Jel moze neki dobrotvor da me posavetuje gde da nabavim neke najjeftinije all season gume za Punta 2 i da mi kaze okvirnu cenu? Dva su uslova: da bude na Novom Beogradu i da se celokupna procedura (kupovina, montaza, balansiranje i ostalo) obavi sto brze i bezbolnije. Blagodarim avansno.
Idioteque Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Njah, kompletnu uslugu imaš na Tošinom bunaru ispod Interexa, imaš i Beogumu kod Gazele. E sad, za all-season mi je rečeno da su sranje i nemam ličnog iskustva, al sam siguran da na ova dva mesta imaju nešto od toga pa svrati pogledaj.
Milogled Bluff Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) I ja sam cuo da su all-season sranje, ali su 1) prakticnije, jer nemam nameru da ih ponovo menjam za nekoliko meseci, 2) svakako bolje od ovih jul brinerki koje imam sada i 3) ne kanim voziti krsimira jos predugo.Fala obadvoici. Edited November 28, 2012 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kako su veci trosak? Ne nameravam ih vise skidati dokle god vozim ovu olupinu.Uzeo sam neke Sava Adapto u Beogumi. Sve zajedno 22.600.
ToniAdams Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 lako, brze ces ih trositi leti, brze zimi. 2 kompleta as ce trajati znacajno manje nego 1 zimski i 1 letnji komplet lepinja.
Milogled Bluff Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) lako, brze ces ih trositi leti, brze zimi. 2 kompleta as ce trajati znacajno manje nego 1 zimski i 1 letnji komplet lepinja.Jesi ti slep? (retoricko pitanje ) Lepo rekoh da nameravam da menjam kola u dogledno vreme. Dosadasnje gume arcio sam od 2006. do danasnjeg dana, i leti i zimi. Koliko brzo ove treba da se habaju pa da mi ne potraju jos godinu, dve max? Edited November 28, 2012 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 e kurac cu ti za rodjendan sledeci put dati
Idioteque Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Godinu-dve bi ti trajale i Wintere od 8 soma da ih ne skidaš leti. Ne znam, mislim da si preplatio.
Recommended Posts