October 21, 2025Oct 21 Paraf na Dan Republike predstavlja novi album u Domu omladine.The Cure u susedstvu, nadam se i nečemu bližem od Kluža 16.7. i Plovdiva 17.7.
October 21, 2025Oct 21 1 hour ago, Malkmus said:Paraf na Dan Republike predstavlja novi album u Domu omladine.Zeznut termin, taj dan su u Bgd i Cockney Rejects.
October 24, 2025Oct 24 25. Šabački bluz i džez festival24.10. Šabačko pozorišteDva solidna nastupa.Sextet Marković-Ilić (Beograd)Stižem samo na tri poslednje numere: "Bassing the blues" i dve etno obrade "Cveće cafnalo" i "U tem Somboru". Srećom ne preteruju sa etno motivima.Blue (Subotica)Bluz kaver bend. Najuspelija im je obrada folk numere "Hear That Whistle Blow (A Hundred Miles)", koja zvuči savremeno i psihodelično.U bendu je i naš Šapčanin, Mirko Tomić, na pedal steel gitari.Festival je kako godine prolaze sve manje posećen. Činjenica je da je ranije program bio mnogo atraktivniji. Ulaz je slobodan.
October 26, 2025Oct 26 On 21. 10. 2025. at 18:57, Malkmus said:Paraf na Dan Republike predstavlja novi album u Domu omladine.The Cure u susedstvu, nadam se i nečemu bližem od Kluža 16.7. i Plovdiva 17.7.Mislim da ima prostora za Budimpestu pre Kluza, jednom kad se spuste do Plovdiva, ostaju Atina (pretpostavljam Release) i Istanbul. Ne verujem da ce ici severnije nakon toga nego imati pauzu od par nedelja.
October 27, 2025Oct 27 25. Šabački bluz i džez festival25.10. Šabačko pozorišteNešto bolja posećenost i meni interesantniji izvođači nego prethodne večeri.Milan Petrović Sextet (Beograd)Nekad Quartet, sada Sextet. "Jesen u Londonu" u drugačijem aranžmanu nego na albumu "Excursion". Poslednje dve numere, sa latino primesama, bile su najbolje.Milan Petrović ima humanitarni koncert 20.11. u DOB-u.In The Mood (Severna Makedonija)Šašavi blues duo koji bez pardona ispija pivo na bini. Ispravno. Malo obrade, malo sopstveni materijal. Pevač ima dobar glas.Nažalost, zbog obaveza na poslu i popisa za vikend, nisam stigao da dobacim do BJF-a.
October 29, 2025Oct 29 Pogresnio sam za Cure, spustice se od Berlina(12.07) do Atine (15.07), pa pretpostavljam da je sledeca stanica Plovdiv, pa tek Kluz.
November 3, 2025Nov 3 Ekipa, gde kupujete karte za koncerte u inostravstvu? Konkretno me interesuje Linkin Park u Beču 9. juna.
November 5, 2025Nov 5 On 27. 10. 2025. at 10:31, msv said:Idles dolaze na In MusicA 26. juna u Beograd, New Tekstil
November 5, 2025Nov 5 Posle Black Sabbath koji smo kolektivno ovde oplakali, evo jos jednog dogadjaja za koji sam siguran da ce nas bar nekoliko odreagovati uz prigodnu "narodnu izreku". Ovde bar mozemo da se nadamo kako ce guru da krene i preko velike vode jer je ovde fan base mnogo veci. Nadajmo se.
November 6, 2025Nov 6 On 3. 11. 2025. at 11:43, Remi said:Ekipa, gde kupujete karte za koncerte u inostravstvu? Konkretno me interesuje Linkin Park u Beču 9. juna.oeticket za koncerte u Austriji, neke karte za njihove koncerte se mogu kupiti na hrvatskom i slovenskom eventimu.Ne znam samo kakva je situacija sa ticketswapom. Tamo sam par puta kupio kartu i evo sada ostao kratkih rukava za Sabaton u Ostravi, pa sam odustao od puta.😅 Ima i viagogo za sekundarnu prodaju, ali bas se besramno ugradjuju na obe strane da ih treba zaobici u sirokom luku.Ti veliki koncerti u roku od par sati nestanu, treba brzo reagovati.