wayfaring stranger Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 8 hours ago, ultra plasticni said: Nisi znao za Torino? WTF, tek sada vidim da je Torino u originalu Turin. 1 3
I*m with the pilots Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 16 hours ago, wayfaring stranger said: WTF, tek sada vidim da je Torino u originalu Turin. Ja shvatila pre desetak godina kada sam gledala Torinskog konja od Bele Tara, engleski naziv filma je Turin Horse (a na madzarskom je isto Torino) 1
maheem Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 30 minutes ago, I*m with the pilots said: Ja shvatila pre desetak godina kada sam gledala Torinskog konja od Bele Tara, engleski naziv filma je Turin Horse (a na madzarskom je isto Torino) Ja taj film nisam uspeo da pogledam, a pustao sam ga 20-30 puta, zapravo mi je postao uspavanka. Kao i Buka i bes. Torinski konj je bila večernja uspavanka, a Fokner popodnevna, posle ručka - dodaj mi Foknera da se dokrajčim.
I*m with the pilots Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 9 minutes ago, maheem said: Ja taj film nisam uspeo da pogledam, a pustao sam ga 20-30 puta, zapravo mi je postao uspavanka. Kao i Buka i bes. Torinski konj je bila večernja uspavanka, a Fokner popodnevna, posle ručka - dodaj mi Foknera da se dokrajčim. Ja sam bila na Cinema City-ju u Novom Sadu, kada je Tar i gostovao, tako da sam morala da izdrzim Nije bilo lako posle n-tog ponavljanja istog, priznajem. 1
wayfaring stranger Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Širom, 18.06.'23 Dragstor, Beograd Ne propustiti ko moze da ode. Sjajni su uzivo. 1
wayfaring stranger Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 18.05.23 - Hauschka & Rike Huy, Leipzig U sali sjajne akustike i ozvučenja, sa oko 40-ak reflektora koji bi mogli celu atmosferu da podignu na mnogo veći nivo, umetnici su se odlučili za minimalizam tj. par reflektora zatvorenih boja. U kratkom setu Rike Huy se fenomenalno poigrala sa efektima, glitchevima i ritmom, ali svoj bazični instrument, trubu, bi trebalo još da vežba. Zvezda večeri, reklamiran kao dobitnik oskara, je počeo govorom i najavom novog albuma u novembru te veće turneje, objasnio da mu je ovo tek 4-5 koncert od početka korone i da se sam odlučio za koncertnu izolaciju. Na kraju je rekao da se nije spremao za koncert i poželeo publici da se zabavi. Trebalo je puno mašte za uživanje u koncertu prepunom repeticije i nameštanja podešavanja zvuka izmedju pesama. Utisak je da smo ceo koncert slušali jednu pesmu sa malim varijacijama. Pred kraj je povadio sve što se nalazilo u klaviru i odsvirao jedinu savršenu kompoziciju na koncertu. Bis je bukvalno trajao dva i po minuta. Utisak razocaranosti koncertom je ublažio obilazak Leipziga, jednog od najlepših gradova Nemačke.
Nevernik Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Ovaj Ruski festival u gradu Beogradu (Fields) izgleda zanimljivo. Nikad čuo za 90% bendova/muzičara ali ti tizeri od 20-30 sekundi koje su izvukli na IG ne zvuče loše. Slovenska alternativa + poneki Britanac, pa još u botaničkoj bašti. Ima potencijala.
Svarog Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Zoster sinoć odličan u Domu Omladine. sve su mi bolje njihove svirke, imam utisak i da su oni sami sve bolji i da to nije samo moj subjektivni osećaj. sala Amerikana puna. čak je i neke dece bilo Mario mi je možda i najbolji frontment u regionu. ozbiljno dobro kontroliše publiku. ima neke blesave pokrete. ne komunicira bzvz neke gluposti. oooodličan. https://imgur.com/3QPaftJ https://imgur.com/jKjeRDB 1
wayfaring stranger Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 On 23. 5. 2023. at 15:06, Nevernik said: Ovaj Ruski festival u gradu Beogradu (Fields) izgleda zanimljivo. Nikad čuo za 90% bendova/muzičara ali ti tizeri od 20-30 sekundi koje su izvukli na IG ne zvuče loše. Slovenska alternativa + poneki Britanac, pa još u botaničkoj bašti. Ima potencijala. Aj neki link.
Nevernik Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 3 hours ago, wayfaring stranger said: Aj neki link. http://leftfields.space/fieldsrs Nisu se nešto potrudili oko sajta (IG im je bolji) ali kada klikneš About ima veći spisak bendova. 1
I*m with the pilots Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 ^^ XYR! Najs! Samo, zasto Botanicka basta kao jedna od lokacija? :/
msv Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 (edited) On 25. 5. 2023. at 11:04, Svarog said: Zoster sinoć odličan u Domu Omladine. sve su mi bolje njihove svirke, imam utisak i da su oni sami sve bolji i da to nije samo moj subjektivni osećaj. sala Amerikana puna. čak je i neke dece bilo Mario mi je možda i najbolji frontment u regionu. ozbiljno dobro kontroliše publiku. ima neke blesave pokrete. ne komunicira bzvz neke gluposti. oooodličan. https://imgur.com/3QPaftJ https://imgur.com/jKjeRDB +1 Pored devojčice koja na sedi na ramenima roditelja blizu bine i peva tekstove napamet, iznenadila me i ludnica u publici kad su krenuli Bezbolne palice Edited May 27, 2023 by msv
Recommended Posts