barrcode Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) @morgana - vidikovac nema nepoznat naziv - zove se Ćurovac. Edited September 12, 2011 by barrcode
morgana Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) meni je nepoznat naziv, to sam mislilatj, sad vise nije, hvala :)joj, borovnice :wub:boje na durmitoru su nevjerovatne. Edited September 12, 2011 by morgana
halloween Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) btw, ako imaš vremena, stani i uberi malo...Jesu li to divlje (šumske) maline?Bože, bože, to ima 200x jaču aromu nego pitome. Savršenstvo ukusa. Edited September 12, 2011 by halloween
barrcode Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 boje na durmitoru su nevjerovatne.pi.... prećerana izjava.
morgana Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) nije precerana, imas i one proplanke, meni su fenomenalni.prije ulaska u zabljak, recimo.centar zabljaka je jako nesredjen, sto je steta. barem fasade da se srede... i samo da dodam, more je precijenjeno Edited September 12, 2011 by morgana
Dr Arslanagić Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jesu li to divlje (šumske) maline?Bože, bože, to ima 200x jaču aromu nego pitome. Savršenstvo ukusa.maline i borovnice i nešto malo jagoda...3 sata branja, 20 tegli slatkog.
Lancia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 maline i borovnice i nešto malo jagoda...3 sata branja, 20 tegli slatkog. au divota.dok sam bio klinac, brali neke pupavce, triput manje od divljih jagoda. tri sata za jednu teglu. jos uvek me bole ledja.
halloween Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) au divota.dok sam bio klinac, brali neke pupavce, triput manje od divljih jagoda. tri sata za jednu teglu. jos uvek me bole ledja.Ne znam za pupavce, ja sam u detinjstvu viđala jagode pucavice. Isto su divlje, sitnije, belo-žute više nego crvene, manje ukusne od klasičnih šumskih jagoda. Edited September 16, 2011 by halloween
Lancia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ne znam za pupavce, ja sam u detinjstvu viđala jagode pucavice. Isto su divlje, sitnije, belo-žute više nego crvene, manje ukusne od klasičnih šumskih jagoda.zamalo da me dovedes u nedoumicu, zbog toga sto pupavci pucaju kad ih otkines s peteljke, al' izgleda da neko iz babinog kraja, ko ih je krstio nije mogao da izgovori dva puta c u jednoj reci.e da, pupavci su crveni i slatki.
Anonymous Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Od sutra počinje pravo vreme za boravak na CG primorju. Nevera je sprala svu prljavštinu, đubre, smrad, plastične zvučnike, lošu muziku sa obale, Danilušku takođe. Sutra se vreme prolepšava, počinje pravi odmor.
morgana Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) a 26. ili dan-dva kasnije je otvaranje planinarskog doma za vratlom :)navodno je prilicno dobro renoviran Edited September 22, 2011 by morgana
Anonymous Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) Mrzi me sad da kačim fotke. Solarne ćelije itd., nije naivno, dolazi 250 zvanica iz Podgorice na otvaranje, verovatatno će biti reportaža na RTCG, crkli dabogda. Većeras, međutim, čujem od jednog od momaka da se kasni nedelju dana, ukoliko mi se raziđe ekipa odoh gore da vidim šta se dešava, pre nego što se sva ta stoka pojavi. Kako god, prenoćiću bar jednu noć gore ove godine.edit: mada već vidim da će mi drugi dom na Orjen sedlu ubuduće biti favorit. Edited September 22, 2011 by Anonymous
morgana Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 (edited) Mrzi me sad da kačim fotke. Solarne ćelije itd., nije naivno, dolazi 250 zvanica iz Podgorice na otvaranje, verovatatno će biti reportaža na RTCG, crkli dabogda. Većeras, međutim, čujem od jednog od momaka da se kasni nedelju dana, ukoliko mi se raziđe ekipa odoh gore da vidim šta se dešava, pre nego što se sva ta stoka pojavi. Kako god, prenoćiću bar jednu noć gore ove godine.otvaranje ce biti medijski ispraceno sasvim sigurnoiskreno se nadam da nece otvoriti redovnu helikoptersku liniju podgorica-vratloja idem za vikend gore, ako budem imala vremenaedit: mada već vidim da će mi drugi dom na Orjen sedlu ubuduće biti favorit.:Dkasni se (tj otvaranje ce biti pomjereno) zbog najavljenog loseg vremenam, ako sam dobro shvatila Edited September 23, 2011 by morgana
Anonymous Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Šta je bre ovo u Novom? Zemljotres ili jaka eksplozija negde. Baš se zatreslo na kratko.
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zemljotres, epicentar na 15km od Novog. In other news, kako je more super, jebemti.
Recommended Posts