banecare1 Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 1 minute ago, Ras said: Može li se dovesti u vezu sa dešavanjima oko trajekta, ili je Vasilije dovoljan u ovom periodu godine kako tvrdi Dritan? ja sam vec 4 puta preso ceo zaliv, ali ne pada mi tesko putovati okolo kroz onu lepotu utisam iz HN je malo i zbog loseg vremena. ja cu nazad sutra verovatno, pa da vidim opet. mislim da problemi sa trajektom ne uticu toliko jer koliko sam cuo na praznik mimoze dolaze vise sa ove nase strane zaliva. ko da ovi ubudvu znaju sta valja 1
morgana Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 13 hours ago, Ras said: Može li se dovesti u vezu sa dešavanjima oko trajekta, ili je Vasilije dovoljan u ovom periodu godine kako tvrdi Dritan? stigao je valjda i drugi trajekt, a ovih dana ce i treci 1
Paul Gompitz Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Gdje boraviti na moru u CG u periodu kraj maja pocetak juna sa djetetom od godinu dana? Po mogucnosti da je sto kraci transfer od aerodroma, da se moze sa kolicima u setnju, plaza da nije ni stijena ni beton i da su radnje solidno snabdjevene (pelene…) Smjestaj u apartmanu
Ras Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Budva. Tivat bi bio dobar izbor da imate automobil na raspolaganju, ovako zbog plaža otpada. Ne znam kako danas izgledaju mesta poput Sutomora, pogotovo iz perspektive porodice sa malim detetom? Koristili bi podgorički aerodrom, a do mora bi vam trebalo oko sat vremena. 1
maheem Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 2 hours ago, Paul Gompitz said: Gdje boraviti na moru u CG u periodu kraj maja pocetak juna sa djetetom od godinu dana? Po mogucnosti da je sto kraci transfer od aerodroma, da se moze sa kolicima u setnju, plaza da nije ni stijena ni beton i da su radnje solidno snabdjevene (pelene…) Smjestaj u apartmanu uci dijete na stijene od malih nogu da postane covjek! 1
Svemir Zeka Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 4 hours ago, Paul Gompitz said: Gdje boraviti na moru u CG u periodu kraj maja pocetak juna sa djetetom od godinu dana? Po mogucnosti da je sto kraci transfer od aerodroma, da se moze sa kolicima u setnju, plaza da nije ni stijena ni beton i da su radnje solidno snabdjevene (pelene…) Smjestaj u apartmanu Petrovac, ako imate para. Ima odlične plaže, a blizu je od Podgorice. Mi smo išli tamo kad je mala imala 2 godine, za malu decu odlično. Peščane plaže, gradska plaža nigde nije uredna i normalna kao tamo. Lepo sređeno mesto. Samo ubijaju cenama. 1 1
Paul Gompitz Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: Petrovac, ako imate para. Ima odlične plaže, a blizu je od Podgorice. Mi smo išli tamo kad je mala imala 2 godine, za malu decu odlično. Peščane plaže, gradska plaža nigde nije uredna i normalna kao tamo. Lepo sređeno mesto. Samo ubijaju cenama. Po pelene se mora u Budvu ili ih ima u Petrovcu? Ili vam nisu trebale.
Svemir Zeka Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Jesu, ali se ne sećam (pre 11 godina). Bio je u centru Voli (nešto kao kod nas Maxi) neke srednje veličine. Ima dom zdravlja, apoteka, ima sigurno.
bradilko Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 4 hours ago, Svemir Zeka said: Jesu, ali se ne sećam (pre 11 godina). Bio je u centru Voli (nešto kao kod nas Maxi) neke srednje veličine. Ima dom zdravlja, apoteka, ima sigurno. postoji jos na istom mestu. ima jos marketa.ima i dom zdravlja i apoteke. sve bukvalno na 100 metara 1
le petit nicolas Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 dodajem glas za petrovac. ev. tivat. budva nema trotoare ni za ljude, a kamo li za kolica. a ono sto ima je usko, raskopano ili osvojeno za parkiranje. poz 1
Aleksija Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 ja sam sad u baru prvi put i prijatno sam iznenadjenja prostorom, sirokim trotoarima, divnim i dugackim setalistem do susnja, obiljem prodavnica, zelenilom. takodje, deluje kao prilicno cist i (barem van sezone) miran grad. arhitektura vecinom nije bas vrhunska, ali se lako navikne. rusi i ukrajinci vecinsko stanovnistvo, reklo bi se. otisli smo na izlet u budvu i ja sam skoro imala napad panike, ona guzva, saobracajni haos i megalomanske gradjevine su tesko podnosljive. 6
Lancia Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 12 minutes ago, Aleksija said: ja sam sad u baru prvi put i prijatno sam iznenadjenja prostorom, sirokim trotoarima, divnim i dugackim setalistem do susnja, obiljem prodavnica, zelenilom. takodje, deluje kao prilicno cist i (barem van sezone) miran grad. arhitektura vecinom nije bas vrhunska, ali se lako navikne. rusi i ukrajinci vecinsko stanovnistvo, reklo bi se. otisli smo na izlet u budvu i ja sam skoro imala napad panike, ona guzva, saobracajni haos i megalomanske gradjevine su tesko podnosljive. Otkud sad odmor?¿ Nema smisla stvarno
Aleksija Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 1 minute ago, Lancia said: Otkud sad odmor?¿ Nema smisla stvarno jednom ces i ti stici do mora, ne treba gubiti nadu bez zezanja, stvarno mi je odmor od bar nekoliko dana bio neophodan i srecom da sam ubola destinaciju i smestaj. i da, stari bar i tvrdjava su veoma zanimljiv izlet. 1
onamonamo Posted April 14, 2023 Author Posted April 14, 2023 bar je i u sezoni prilicno miran, cim se malo odmaknes od plaze nemas utisak da si u turistickom mestu... @aleksija, ako si jos uvek tamo, imas lepu setnju kroz maslinjake, pocinje od mostica podno tvrdjave... 1 1
bradilko Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 On 13. 4. 2023. at 17:11, Aleksija said: ja sam sad u baru prvi put i prijatno sam iznenadjenja prostorom, sirokim trotoarima, divnim i dugackim setalistem do susnja, obiljem prodavnica, zelenilom. takodje, deluje kao prilicno cist i (barem van sezone) miran grad. arhitektura vecinom nije bas vrhunska, ali se lako navikne. rusi i ukrajinci vecinsko stanovnistvo, reklo bi se. otisli smo na izlet u budvu i ja sam skoro imala napad panike, ona guzva, saobracajni haos i megalomanske gradjevine su tesko podnosljive. idi i naokolne plaze. sad tamo nema skoro nikog. od maljevika, strbine, ratac pa ka ulcinju. i ulcinj je sad bez guzvi. lepi pogledi. otidi i do skadarskog jezera. mozes i starim putem 1
Recommended Posts