Jump to content

Featured Replies

Na žalost taj "porto" koncept je maska za istu priču.
Kakav crni high klas turizam, za to treba milion drugih stvari, kojih nema i nema naznaka da će ih biti.
To su sve kao gipsani ukrasi na fasadama. Lepo to izgleda ali nije trajno.
Moguće da grešim, i voleo bih ali...

....shiit has hit the fan.

24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Na žalost taj "porto" koncept je maska za istu priču.
Kakav crni high klas turizam, za to treba milion drugih stvari, kojih nema i nema naznaka da će ih biti.
To su sve kao gipsani ukrasi na fasadama. Lepo to izgleda ali nije trajno.
Moguće da grešim, i voleo bih ali...

portonovi je u hotelskom dijelu rizort, gosti tu ocekuju da su zadovoljni hotelom, ne mrdaju oni puno i to je ok.

sto se sireg koncepta tice - on je razradjen na malom milionu primjera na mediteranu. 

ovdje je problem sto vecinu izgradjenih jedinica cine kondo stanovi tj apartmani, i kuce, to se preproda i povremeno izda, ne sluzi da bude puno u znacajnom dijelu godine.

prateca ponuda portonovog je ajd ok, nominalno, ovaj i onaj restoran, djordjo lokateli recimo. doci ce ko moze da plati i to je u redu.

mnogo je manje disciplinovan taj projekat od porto montenegra, vidi se da je u pitanju azerbejdzsn-cg link, a ne kanada. sabancine su to razradile, u menadzmentu, vlasnickoj strukturi, arhitekturi. 

maska za šta

maska za šta

Maska za to da je država CG na tom nivou da je to održivo, da iza toga stoji stabilna ekonomija i infrastruktura.

nije tu bitna drzava cg, samo voljnost da se kupe stanovi.

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Maska za to da je država CG na tom nivou da je to održivo, da iza toga stoji stabilna ekonomija i infrastruktura.

mašiš fuzbal

gosta koji plaća 10k€ za 6 dana baš zabole za stabilnost ekonomije infrastrukturu, to za ove iz hotela o&o

a za ove što daju 6000€ za kvadrat, e tek njih zabole za stabilnost crnogorske ekonomije

u svakom slučaju, đenovići su kudikamo lepše mesto za odmor sa porto novim nego što su bilo sa onom plastičarskim radnjama i kioscima sa pljeskavicama

mašiš fuzbal

gosta koji plaća 10k€ za 6 dana baš zabole za stabilnost ekonomije infrastrukturu, to za ove iz hotela o&o

a za ove što daju 6000€ za kvadrat, e tek njih zabole za stabilnost crnogorske ekonomije

u svakom slučaju, đenovići su kudikamo lepše mesto za odmor sa porto novim nego što su bilo sa onom plastičarskim radnjama i kioscima sa pljeskavicama
Kad počne da riknjava infrastruktura koja podržava taj projekat, boleće ih....
No dobro

... Shiit has hit the fan

Nisam bila 100 godina u prapostojbini, a vidim da mi je istekao pasoš :isuse:

Može li još uvek da se udje U Cg samo sa ličnom kartom, ili ne?

I da li može iz HN da se predje u Trebinje sa ličnom kartom?

može u cg sa lk, trebalo bi i ubosnu da se može ući sa lk

nisam proveravao

23 minutes ago, Ptica trkacica said:

I da li može iz HN da se predje u Trebinje sa ličnom kartom?

moze, imas ovdje

https://granpol.gov.ba/Faq/Read?pageId=21

mozes sad u tursku sa l.k.

Čini mi se da sam videla negde da su se Erdogan i Vučić dogovorili nešto na tu temu.

Al' to može samo avionom, kopnom ne mere.

Trenutno mi treba nešto gde mogu brzinski i bez mnogo komplikacija da stignem i isto tako da se vratim.

Tako da, prapostojbina it is :)

Samo još da smislim kad ću, jer gužvu ne podnosim, posebno posle pandemije.

• Author

jel pustena ona deonica autoputa?

Ne još.

Očekuje se tokom ove turističke sezone, ali još uvek nema utvrđenog datuma, a da je meni poznato.

Cena putarine biće 3,5€.

Budem od 23. juna u herceg novom. Jel imamo neki tip gde može da se pliva(neke fine dužine) i čita a da je mirnije? Ili okolina HN? Davno sam bio, tj samo se prošetao kroz HN jednom kada sam letovao u Đenovićima pa ne znam šta i kako.