Кристофер Лумумбо Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ma bitno je da si napisao da je to najkvalitetnija serija u opticaju. ti si odgovoran ako uzalud potrosim vreme. sopranose si hvalio i nisam se pokajao pa sam zbog toga resio da pogledam mad men.
morgana Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 prve tri sezone = win!4. sezona = losti to finale losta <_<kojote, gledaj medmena, sjajne su prve 3 sezone
nisam ja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ali kembel koji pwnuje densflor na svadbi.bog otac.
Filipenko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ljigavost tog lika je tolika da čovek pomisli da mu je neki predak imigrant iz Ljiga.
dulajlo Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 downside: ubijete mi zelju za gledanjem svake epizode i pre nego sto je skinemupside: spustite mi kriterijume pa mi ne bude tooooliko lose
Caligula Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Upravo gledam osmu epizodu. Na moje zaprepascnje, pocela je Drejperovim unutrasnjim monologom - pa jbt, oni ga kasape sa gushtom. Toliko je plitko da sam popizdeo. Bolje da su stali kod trece sezone.
morgana Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :Djebo ih filip marlou i vojsovermada, da je bar on uzor...ovo sa dzoan i pegi je smor nad smorovima, takodje
korindjar Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 (edited) skontah i da pate od neznanja upravljanja jednim epskim likom kakav je sterlingovo što su ga stavljali ovu epizodu da kuka preko telefona i ne kaže ništa, plus što nisu mogli da smisle ikakvu radnju koju bi snimili pre tog razgovora je jasan primer da oni nemaju pojma sa njegovim likom. zato su on i kuper toliko sjebani ovih par epizoda Edited September 13, 2010 by korindjar
Caligula Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 (edited) Mda.Ako se iskluci voiceover (bukvalno, na tastaturi), serija skoro da poprima stari shmek. Probao sam to sa scenom u bazenu - za 70% je bolja.Bice da sam imao pravo kada sam pominjao fokus grupe: sigurno su se ljudi zalili da im "nije bas jasna radnja" ... jebena komercijala.Da pohvalim ipak neopisivo dobro i odmereno svetlo. Cini se da ga rade sve bolje, ako je to uopste moguce. Art direkcija i direktor fotografije su i dalje jedan od boljih aspekata serije. Edited September 13, 2010 by CowBoy
morgana Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 (edited) ali je zvuk losijipegi ide u dobrom pravcu, vjerovatno je to malo i referenca na mary wells, prvu direktorku ovece adv agencije, s tim da je ova vise voljela brodvej od zagusljivih podruma, al to je tomeni se nije svidjela epizoda, nanervirao me drejper sa unutrasnjim monologom i plivuckanjem zarad odmora glave, nekako mi je to jeftin nacin da se lik revitalizujeal to bih i oprostila, uz svu jeftinocu cinicnog, izgubljenog junaka i vojsovera, da nije one stare sekretarice koja valjda sluzi kao saljivi intermeco sad kad likovi vise nisu stripasti i karikaturalnidzoan se ugojilanesapunjavi sloj jos uvijek postoji kroz reference i tipicne stavove likova, ali je serija prosto losije uradjena nego u prve 3 sezone. tj, isti odnos likova i pravac radnje se mogao dobiti i uz mnogo veci kvalitet pa i manje sapunjavosti Edited September 13, 2010 by morgana
Caligula Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ne mogu a da ne primetim: izgleda da novi serijal ipak ima neku zadovoljnu publiku:)
Ryan Franco Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 (edited) Ste primetili tri sestice (u epizodi 9) na zgradi preko puta? Vide se u sceni kad Don udje u kancelariju po Seli nakon sto ga prvi put izvuku sa sastanka. Edited September 21, 2010 by McCabe
Recommended Posts