keitel Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Uh, Aleksandrov je kao bio slušljiv jedno pola sata i onda je krenuo sa brte lova jbg brte i tako jedno desetak puta na svako pitanje posle čega stvarno nisam imao živaca za dalje. Galeb, koliko god bio iritantan, ima dobre sagovornike i ima talenat da im pronađe žicu. Radovanović je recimo bio zanimljiv u poslednje vrijeme, imam poriv da odslušam i ovo poslednje.
bags Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 3 hours ago, nisam ja said: https://youtube.com/@SoftWhiteUnderbelly Taj podact ima najgore goste na internetu. Svi moderni horori nisu ni blizu ...
nisam ja Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 ne razumem šta znači najgore na internetu.
Lezilebovich Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 (edited) Da mi je samo znati kako je hacker upao u ovo društvo ili hacker i ima neka značenja koja ja ne znam Edited December 15, 2022 by Lezilebovich
nisam ja Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 gostovao je kod rogana i načeo sam samo malo tog razgovora dok nisam krenuo da puštam random intervjue. šta znam, meni je dragocen uvid u taj sloj američkog društva. a ako živiš u la dovoljno je da odeš na skid row ako dobro razumem i tu su svi oni. lik je zaradio pare u advertajzingu kao fotograf/videograf. nije programer ako se na to komentar odnosi.
Lezilebovich Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 (edited) 37 minutes ago, nisam ja said: gostovao je kod rogana i načeo sam samo malo tog razgovora dok nisam krenuo da puštam random intervjue. šta znam, meni je dragocen uvid u taj sloj američkog društva. a ako živiš u la dovoljno je da odeš na skid row ako dobro razumem i tu su svi oni. lik je zaradio pare u advertajzingu kao fotograf/videograf. nije programer ako se na to komentar odnosi. ma ne to, nego ide pimp, addict, pimp, addict, sex offender, incest, pimp , prostitute i onda ali kažem ponavljam, možda ja ne znam šta hacker znači Edited December 15, 2022 by Lezilebovich 1
bags Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Ja sam saznao za taj podcast preko Gummo. Navodno ima 7 B u bitcoinu. Bila je prica je on lik koji donira neke sulude suem novca raznim open source porjektima. Ovi ostali gosti su mi bili bas onako sok tada i nisam hteo da slusam njihove tragicen sudbine.
John Coltrane Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Izleteo mi Rodžer Voters kod Rogana, ali sve po par minuta klipovi, na yt ne nalazim full. Jel to ceo pod samo za donatore™ ili šta? Hvala
bags Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 41 minutes ago, John Coltrane said: Jel to ceo pod samo za donatore™ ili šta? Hvala Sad je Rogan na Spotify platformi.
John Coltrane Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 1 hour ago, bags said: Sad je Rogan na Spotify platformi. Nadjoh ceo na daily motion, ali hvala svakako.
pbg12345 Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 u odbranu aleksandrova ko ne zna/zaboravio je, momak je bio bas vrhunski talenat, ocekivalo se da bude neki nas novicki onda su ga povrede bukvalno upropastile ako je zaista istina da su lekari doprineli tome i da su mu jos dodatno sjebali zdravlje, nije cudno sto je otisao u smeru u komje otisao a za ducija mi je neverovatno da neko moze reci da je psihopata ima neke radikalne i po mom ubedjenju potpuno pogresne stavove ali sadruge strane u mnogo cemu je u pravu i prica o stvarima o kojima retko ko govori 1
Recommended Posts