Fakundo Sava Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Imaš na patreonu, Solo Galeba, priča sam sa sobom 3
msv Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Čita neke odlomke, kao što je u početku radio dok nije provalio da mu se gosti smaraju i gledaju u pod 1
maheem Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobra je epizoda, ali kad bi Galeb imao samokontrolu da ne lupeta. Videlo se da je i gostima neprijatno da ga ispravljaju i objašnjavaju mu... ... Shiit has hit the fan Ne gledam baš svaki njegov podcast al nekad zna da bude manje naložen za lupetanje.
Milošica Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 (edited) Pisalo se o Neletu skoro. Sutra valjda izlazi na YT njegovo gostovanje kod Galeba. Edited May 26, 2022 by Milošica 1
Jimmy Kowalski Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 Odlicno. Verujem da brojni Galebovi i Neletovi fanovi na forumu ne mogu da docekaju da bude okacena epizoda.. 1
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 gledao sinoć malo, dobri su. plus je galeb rekao da mu je dčssš jedan od najdražih albuma 1
Amos Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ovo mu je prvi ozbiljan pod bio u smislu pripreme, pre svega jer je doveo nekoga s kim se neće slagati po svim pitanjima a zatim što se vidi da je istražio temu i pogurao Neleta dalje od njegovih uobičajenih govorancija (Andrić, domaće, antiglobalizam). 1
Mil@n Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Evo slušam, priča nešto Nele, Galeb ga prekine a Nele mrtav ozbiljan: "Ček ja da završim, pa ti onda". Smešno mi bilo. 1 2
maheem Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Pravim pauzu na 75min. Drago mi je da nije izlapeo onoliko koliko mi se činilo ovih godina al mnogo je dosadan, doduše nekako je simpatično što ima toliko samopouzdanja i dalje. Možda bi bilo bolje da nisu pričali o muzici, ovaj drugi deo obećava interesantniju diskusiju.
Frank Pembleton Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Pravim pauzu na 75min. Drago mi je da nije izlapeo onoliko koliko mi se činilo ovih godina al mnogo je dosadan, doduše nekako je simpatično što ima toliko samopouzdanja i dalje. Možda bi bilo bolje da nisu pričali o muzici, ovaj drugi deo obećava interesantniju diskusiju.Meni je omiljena situacija[emoji769] kad je Nele gostovao na bosanskom N1 u Pressingu kod one budaletine.I priča se o nekom incidentu, mislim da je promocija knjige, i voditelj melje melje...Nele ga pušta i utvrdi se da ovaj nije bio na događaju.I Nele krene da ga ispravlja oko faktografije, ovaj kao "nije bilo tako..", a Nele će:Čekaj ti mene ispravljaš o događaju na kom sam bio, a nakom TI nisi prisustvovao!?! ... Shiit has hit the fan 1
maheem Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Prevario sam se za drugi deo. Ista priča. Al Galeb što ne zna da sakrije emociju, 2/3 emisije je bio sa kiselim izrazom na licu 1 3
Frank Pembleton Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Prevario sam se za drugi deo. Ista priča. Al Galeb što ne zna da sakrije emociju, 2/3 emisije je bio sa kiselim izrazom na licu [emoji38]ol: A zašto sa "kiselim izrazom na licu"?Njegov je podcast on bira goste? ... Shiit has hit the fan
maheem Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 35 minutes ago, Frank Pembleton said: A zašto sa "kiselim izrazom na licu"? Njegov je podcast on bira goste? ... Shiit has hit the fan Valjda nije navikao na toliko neslaganja sa gostom do sada. Ne znam što mene pitaš.
Frank Pembleton Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Valjda nije navikao na toliko neslaganja sa gostom do sada. Ne znam što mene pitaš.Pa ti kažeš da ne zna da sakrije emocije, i ima kiseo izraz lica...No nebitno... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts