September 21, 2025Sep 21 meni ovo izgleda prihvatljiva cena. a što ne krečiš plafone? može lako da se desi da izgledaju musavo kada se zidovi ofarbaju.
September 22, 2025Sep 22 16 hours ago, đorđe geprat said:koje su sada prosečne cene vodoinstalatera (komplet kupatilo i WC), parketara i keramičara (reda 40 m2) u beogradu.da, i za ugradnju ulaznih i dvaju unutrašnjih vrata (WC i kupatilo) sa obradom oštećenja.pitam za druga potomkaMožda ti bude od koristi: Koliko košta kompletno renoviranje stana u 2025. godini – Gradnja
September 22, 2025Sep 22 9 hours ago, mammy two shoes said:meni ovo izgleda prihvatljiva cena. a što ne krečiš plafone? može lako da se desi da izgledaju musavo kada se zidovi ofarbaju.Plagoni su neke ploce, dal kartonske, sta li. Moze da se kreci ali deluje ok. Kapiram sta hoces da kazes medjutim beli su, u dobrom stanju a i ja cu ovo da izdajem.
September 22, 2025Sep 22 Ako su one ploce sto se stavljaju u ram na plafonu - okreci i njih.Nece nista da im skodi, a i lepse je na oko.
September 22, 2025Sep 22 traži od majstora da ti za iste pare prekreči i plafone, a ako budeš zadovoljan urađenim poslom, časti majstora.
September 22, 2025Sep 22 Kad bi to tako moglo. Samo plafoni bi izasli 150 evra. Ne znam gde vi zivite ali u BGu i okolini majstori imaju upper hand. Srecan si ako nadjes normalnog koji ce relativno brzo da zavrsi posao a nema cene ko da radi u Njemackoj.
September 22, 2025Sep 22 1 hour ago, mammy two shoes said:traži od majstora da ti za iste pare prekreči i plafone, a ako budeš zadovoljan urađenim poslom, časti majstora.Neka on kaze cenu a posle da se dogovorimo sta treba da uradiKradem
September 22, 2025Sep 22 On 12. 9. 2025. at 8:06, shamotnapec said:Promena unutrašnje geometrije koaksijalnog kabla menja deklarisanu impedansu i povećava slabljenje signala, naročito na višim frekvencijama (HD i i 4K kanali).Ako se dielektrik u kablu polomi, može i trajno da se uništi kabl.Za kablovsku se najčešće koriste RG6/U kablovi, koliko mogu da se savijaju zavisi od proizvođača ali je neki rule of thumb 6x spoljni prečnik kabla.Ako mora da stane u uži prostor od toga, bolje uzeti neki ugaoni adapter.Da li i konektor/adapter slabi signal? Imam jedan kabl koji izlazi iz zida i on ide u spliter za dva kabla - jedan u ruter, drugi u ono eon sokoćalo. Sad idealno bih mogao da stavim po dva ugaona konektora na svaki od tih kablova i da ih ne vidim u životu, no mogao bih da prođem i sa jednim ugaonim i malo savijanja.Na kablu ništa ne pište, na konektorima piše TRS-6L
September 22, 2025Sep 22 23 hours ago, Shan Jan said:Ugovorio molera za ovaj stan u Pancevu. Stan ima 78 kvadrata plus ostava plus dve lodje. Ukupno 1500 evra sa materijalom za ovo:Krecenje bez plafonaKrecenje ostave i ispred ulaznih vrataSkidanje tapeta iz jedne manje prostorijeFarbanje sobnih vrata sa okvirima komada 9Obrada oko ulaznih sigurnosnih vrataObrada oko novih prozora (40m)Farbanje radijatora i ceviSredjivanje terasa (krecenje, obrada oronulog betona, farbanje ograde)Cifra mi je velika ali je i posao ogroman. Kapiram da je to to sto se tice cene.Jesi razmisljao o zamjeni ventila na radijatorima dok ne pocne sezona grijanja? Komplet kvalitetnih termostatskih ventila (ulazni i izlazni) kosta oko 3000 dinara. Racunaj majstorov rad isto toliko po radijatoru, bar u BG. Nije mala cifra ali si miran 20 godina. A i siguran si da ti nece stradati parket ispod radijatora jer ventil curi a stanara boli briga, ili da te cima u januaru da je zapekao ventil. Plus ti ventili imaju skalu pa nema potrebe da se stalno rka pun lijevi/pun desni. Vidi se na koliko je namjesten.
September 22, 2025Sep 22 On 21. 9. 2025. at 10:18, Shan Jan said:Ugovorio molera za ovaj stan u Pancevu. Stan ima 78 kvadrata plus ostava plus dve lodje. Ukupno 1500 evra sa materijalom za ovo:Krecenje bez plafonaKrecenje ostave i ispred ulaznih vrataSkidanje tapeta iz jedne manje prostorijeFarbanje sobnih vrata sa okvirima komada 9Obrada oko ulaznih sigurnosnih vrataObrada oko novih prozora (40m)Farbanje radijatora i ceviSredjivanje terasa (krecenje, obrada oronulog betona, farbanje ograde)Cifra mi je velika ali je i posao ogroman. Kapiram da je to to sto se tice cene.više nego povoljnoa sve zajebane pozicijezabrinut sam za kvalitet izvođenja
September 22, 2025Sep 22 5 hours ago, Ras said:Možda ti bude od koristi: Koliko košta kompletno renoviranje stana u 2025. godini – Gradnjahvala na linku. juče sam bio kod lokalca koji mi je montirao oluke za 7€/m2. jeste bilo davno, 2007. godine, sada mi reče da je cenea između 15 i 18 €/m2.€ devalviro. ovo ću da prosledim junioru, mislim da ima vodoinstalatera za manje para a za keramiku, pa reći ću mu da pogleda moje ranije radove. što se vrata tiče, ulaznih, ili će da ugradi ovo kinesko ili će da me posluša pa da 100 godina stara vrata od punog drveta samo dovede u red, estatski i izolaciono.
September 29, 2025Sep 29 @Milosh76 ti si svojevremeno pričao da si zadovoljan kakosu ti zastaklili terasu, čak si mi jednom i dao kontakt, e pa ja sam ga izgubio i treba mi opetnaravno, i drugi se pozivaju da podele dobra iskustva
September 29, 2025Sep 29 sve češće viđam terase zastakljene™ harmonikom. moja je takva i zadovoljan sam.
September 30, 2025Sep 30 On 29. 9. 2025. at 13:45, kud u maglu Simoviću said:@Milosh76 ti si svojevremeno pričao da si zadovoljan kakosu ti zastaklili terasu, čak si mi jednom i dao kontakt, e pa ja sam ga izgubio i treba mi opetnaravno, i drugi se pozivaju da podele dobra iskustvahttps://www.terasko.rs/Originalan naziv Stavili su klizace na gelender od ograde. Donji deo ograde je ostao otvoren da ulazi vazduh, samo sam stavio mrezu za komarce malo kvalitetniju.Tako da zena ima muskatle u sred februara kad grune najveci sneg. Kacio sam i te slike na nekoj od tema.Ovo sam ja ugradiohttps://www.terasko.rs/italijanski-siber-4.html Edited September 30, 2025Sep 30 by Milosh76