mire Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) 1,5mm kvadratni, 'ladne vode...ako nije duži od 10m Edited September 9, 2012 by mire
wall Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nije. A znaci mi da bude manjeg preseka. Hvala!
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 neka iskustva s monoblokovima, pare nisu problem, oću da serem kao čovekhvala
wall Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Da probas s nekim laksativom prvo?Sta je monoblok i kakve veze ima...
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Da probas s nekim laksativom prvo?Sta je monoblok i kakve veze ima...
cmrlj Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 neka iskustva s monoblokovima, pare nisu problem, oću da serem kao čovekjedino sto sto treba da znas jeste da moras da kupis markirani monoblok, hoce vodokotlic da se kvari u suprotnom (imam dosta iskustva sa sranjem kao necovek).
wall Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ah... Sve u jednom. Eto, covek moze da nauci nesto i iz tudjeg sranja. :D
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) markirani, kako misliš?ja sam imao problema sa daskom, malom zapreminom vode i na kraju sa samim plovkom Edited September 9, 2012 by kud u maglu Simovicu
mire Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 markirani, kako misliš?ja sam imao problema sa daskom, malom zapreminom vode i na kraju sa samim plovkom"geberit" i miran si...kampovaće dok se ne uvere da je sve u reduima i žešćih, ti su optimalni cena/kvalitet
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 gde ima tog geberita ja sam im našao samo centar, a po onim radnjama kojima sam gledao nema ihmoze i pp
mire Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 gde ima tog geberita ja sam im našao samo centar, a po onim radnjama kojima sam gledao nema ihmoze i ppu bg?..."enmon", recimo, sve objekte koje sam im radio "geberituju"radi posao, za 15 godina dve reklamacijebrzo rešene
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 tjah, nema mono bloka samo vodokotlići
Frank Pembleton Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Uh kakav je fenseraj taj geberit jbte....BTW zar su u blokovima vodokotlici?Zar nije slavina?
Recommended Posts