September 9, 201212 yr 1,5mm kvadratni, 'ladne vode...ako nije duži od 10m Edited September 9, 201212 yr by mire
September 9, 201212 yr neka iskustva s monoblokovima, pare nisu problem, oću da serem kao čovekjedino sto sto treba da znas jeste da moras da kupis markirani monoblok, hoce vodokotlic da se kvari u suprotnom (imam dosta iskustva sa sranjem kao necovek).
September 9, 201212 yr markirani, kako misliš?ja sam imao problema sa daskom, malom zapreminom vode i na kraju sa samim plovkom Edited September 9, 201212 yr by kud u maglu Simovicu
September 9, 201212 yr markirani, kako misliš?ja sam imao problema sa daskom, malom zapreminom vode i na kraju sa samim plovkom"geberit" i miran si...kampovaće dok se ne uvere da je sve u reduima i žešćih, ti su optimalni cena/kvalitet
September 9, 201212 yr gde ima tog geberita ja sam im našao samo centar, a po onim radnjama kojima sam gledao nema ihmoze i pp
September 9, 201212 yr gde ima tog geberita ja sam im našao samo centar, a po onim radnjama kojima sam gledao nema ihmoze i ppu bg?..."enmon", recimo, sve objekte koje sam im radio "geberituju"radi posao, za 15 godina dve reklamacijebrzo rešene
September 12, 201212 yr Uh kakav je fenseraj taj geberit jbte....BTW zar su u blokovima vodokotlici?Zar nije slavina?