sailorman Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Eeeh.. Prefarbala sam zute pramenove relativno uspesno. Ali (nista bez ali..) napravila sam novu home made katastrofu. Naime, cetkicom na kojoj je bilo tamno smedje farbe sam slucajno prevukla po delu kose koji je plav (to naravno nisam primetila do ispiranja) i napravila neku uzasnu saru :( To sam sinoc pokusala da objasnim nekolicini ljudi, ali oni su me belo gledali i rekli da ne vide nikakvu saru. Ne vide maj es. U svakom slucaju, sad je ipak dosta bolje nego sa zutim pramenovima.
gagorder Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 razmišljam o povratku na kratku kosu. imam još 7 dana da se predomislim ...
gospa buba Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) strepim dotvorim ovaj topik ^_^ Edited January 3, 2014 by thermal bug
gagorder Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 uhvatilo me bubo! videla sam svoju sliku od pre nekoliko godina i nosim se mišlju da je ponesem frizerki tog 10. o.m.
belch Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 e, i meni nešto slično pada na pamet.zna li neko dobrog frizera koji ume lepo da ošiša skroz kratko?
Hippie Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ja imam 1 dan da razmislim koliko kila dzungle da skratim... ak skratim 2, ostache mi jos 2 [stoe jos uvek mlogo]... ak skratim kilo, ostache mi jos 2 i po [stoe premlogo].... misim da chu da skratim 3 kila, ostache mi kilo i po.. sto mu dodze idealno
Ravanelli Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 ošišalo me ono sa strane kratko, gore žbun. moderan sam kao mccabe
boshoku Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 uprkos tome što si dokazani derpe s fenom, sad se još puvaš gej-naci zurkom... baš si hardkor
Ravanelli Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 :lol:pitanje je dal ličiš na pajkićana vanilla ice-a. tužna priča
Recommended Posts