MangupIzCivilstva Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Oko ove besmislene rasprave Skuletic vs Lazovic, na stranu to da ni jedan ni drugi ne pripadaju u reprezentaciji, pa Skuletic je ove sezone prva violina i u Partizanu. Ako cemo po starim zaslugama i ko ima koliko znanja ja bi onda zvao Darka Kovacevica za to mjesto u napadu. Moze i on dati kvalitetnih 8 minuta igre pogotovo ako igramo na prekide. Sto se tice Advokata, on je Klemente 2.0 i ovaj spisak je pokazao koliko mu je stalo do profesionalnog obavljanja posla. Plasirat ce se on na Evropsko, ali to ce biti plafon pod ovim savezom.
porucnik vasic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Изгледа да је Адвокат мислио да само ауторитетом свог имена може Невена да доведе у репрезентацију. Емајл је неспретан начин да се комуницира са једним од три најбоља дефанзивца репрезентације. Радовић, Шћеповић што оде у Шкотску су интересантнији играчи него Данко или Шкулетић . Уколико Максимовић игра редовно у Торину треба да има предност над Митровићем који не игра уопште а није ненормалан таленат као Настасић. Мени је потпуно неразумљиво откуд Раћа ту где јесте и како онај мученик Игњовски је боље решење од Медојевића или Миливојевића. И овакви какви смо треба да раставимо оба противника иако играмо на гостујућем теренима.
John Coltrane Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Како си ти неваспитан и глуп то је за причу. Кога је брига за твој став према Цркви. Какве ово има везе за репрезентацијом? Pazi ko je nevaspitan i glup-tvoj stav prema crvki te tera da me vredjas. Ali to i jeste u duhu SPC, udri po nevernicima. Koga briga za njihov stav prema crkvi, oni su fudbaleri koji treba da igraju fudbal a ne da poziraju na kolenima? Ako je to njihova licna stvar cemu publicitet, cemu foto aparati?
porucnik vasic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Pazi ko je nevaspitan i glup-tvoj stav prema crvki te tera da me vredjas. Ali to i jeste u duhu SPC, udri po nevernicima. Koga briga za njihov stav prema crkvi, oni su fudbaleri koji treba da igraju fudbal a ne da poziraju na kolenima? Ako je to njihova licna stvar cemu publicitet, cemu foto aparati? Па ти си јеси и неваспитан и глуп. Ја те нисам врећао већ констатовао чињенично стање. То да ли је неко верник или није да ли позира да коленима или заједно са амгасадором вицекраљем Кирбијем је приватна ствар и може да буде усликана и предмет публицитета. То нема везе са послом које те особе обављају. Edited October 2, 2014 by porucnik vasic
kralj Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) da, poredi Srbiju i Nemacku i uzgred pominje i Christopha Kramera za koga je cuo svako ko se iole interesuje za fudbal posto je covek imao sjajnu proslu sezonu u Gladbachu. troluje kralj. Ne trolujem uopšte. Kramera sam pomenuo kao odgovor na to da samo ludak ili mafijaš može da uvede debitanta u bitnoj utakmici kakva je meč sa Hrvatskom u kvalifikacijama. U tom smislu, ja nisam poredio Srbiju i Nemačku nego sam tu razliku prosto zanemario (kao i razliku između finala SP i kvalifikacione utakmice sa Hrvatskom u Zagrebu). Da nisam, to što je Glas pisao izgledalo bi još grđe. Edited October 2, 2014 by kralj
Dimitrije Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pazi ko je nevaspitan i glup-tvoj stav prema crvki te tera da me vredjas. Ali to i jeste u duhu SPC, udri po nevernicima. Koga briga za njihov stav prema crkvi, oni su fudbaleri koji treba da igraju fudbal a ne da poziraju na kolenima? Ako je to njihova licna stvar cemu publicitet, cemu foto aparati? Pa jeste nevaspitani kada koristite onu sliku zarad sprdnje i omalovazavanja Lazovica. U pristojnom svetu takvi ispadi spadaju u istu kategoriju gde spadaju i rasizam, sovinizam, seksizam i homofobija.
Cane Vukic Prebranac Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Михајловић се поштено избламирао у Загребу са својим курчењем пред новинарима и саставом који је извео. То не значи да је увођење дебитаната лоше, али је често ризичан потез у битним утакмицама. Радовановић и Стевановић, као ни (недовољно опорављени) Марко Шћеповић, ни по чему нису заслужили наступ у тој утакмици, поготово испред нпр. Матића или Кузмановића које Миха није звао или је држао на клупи док не попизде и оду.
harper lee Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Meni je potpuno genijalno da uopste postoji covek koji veruje da pozivanje Danka Lazovica u reprezentaciju nije najobicnija sprdnja i sa drugim igracima i sa reprezentacijom. Covek je na kraju karijere i sad se tu i tamo, pomalo, amaterski bavi fudbalom. Kakav crni Skuletic, pametnije je bilo podnu lampu pozvati umesto Lazovica.
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) sprdnja je odnos advokata prema fss-u sa kojim je načinio ugovor. video čovek ko su mu poslodavci i tako se postavio. edit Edited October 2, 2014 by kud u maglu Simoviću
kralj Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A što bi se Advokat sprdao sa reprezentacijom koju trenira ili drugim igračima? Inače se slažem da je Danko rešio da olabavi sa fudbalom još pre par godina (otprilike u vreme kad je rešio da više ne igra za reprezentaciju) i zato me je prilično iznenadila partija protiv Totenhema. Naravno, i kao amater, on je korisniji od stone lampe, a samim tim i od Škuletića.
ljakse Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 To je bilo sasvim za očekivati. Radomir i Antić su bili izuzeci pošto im je bilo kul da bleje po rodnom Zlatiboru i okolini, i da odrađuju posao sa pola kurca u domovini i na svom jeziku.
Dimitrije Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Omalovazavanje je najomiljenija zabava u Srbiji. Stavise, nasusna potreba i statusni simbol. Kada bi se odrzavala olimpijada u omalovazavanju, Srbija bi osvajala zlato bez premca; bronzana i srebrna odlicja ne bi bila dodeljena.
kralj Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Uz vaše omalovažavanje ostalih selekcija, to zlato sija još zlatnijim sjajem.
John Coltrane Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pa jeste nevaspitani kada koristite onu sliku zarad sprdnje i omalovazavanja Lazovica. U pristojnom svetu takvi ispadi spadaju u istu kategoriju gde spadaju i rasizam, sovinizam, seksizam i homofobija. Slika je iz Afrike 2010 i cim je pustena u etar (kao i ovde) svi su se sprdali sa njom. Ipak ja sam je ovde okacio vise u kontekstu da je Lazovic daleko od repke i da je mnogo blizi da se zamonasi i zivot nastavi u nekom manastiru nego da bude bitan sraf za repku. Na kraju krajeva mozda se ipak nije dovoljno molio pa Petar i Pavle nisu mogli dati gol umesto njega.
harper lee Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A što bi se Advokat sprdao sa reprezentacijom koju trenira ili drugim igračima? Inače se slažem da je Danko rešio da olabavi sa fudbalom još pre par godina (otprilike u vreme kad je rešio da više ne igra za reprezentaciju) i zato me je prilično iznenadila partija protiv Totenhema. Naravno, i kao amater, on je korisniji od stone lampe, a samim tim i od Škuletića. Advokat ima centarfora koji je upravo zabio het-trik u italijanskom prvenstvu, takodje ima centarfora koji je starter u Anderlehtu i nadavao se golova u poslednje vreme. Koji ce njemu djavo bivsi fudbaler stvarno ne znam niti me zanima. Sportski motiv nije sigurno u pitanju.
Recommended Posts